پاسخ : فروش ویژه سرورمجازی از هلند| مناسب برای کسانی که از دست abuse خسته شدند.|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
شرمنده با تاخیر به انجمن سر میزنیم ترافیک کاریمون اجازه نمیده .
خوشحالم راضی هستید
خبر خوب برای اون دسته از مشترکینی که منتظر سرورهای هلند بودند و با توجه به پر بودن ظرفیت سرورهای هلندمون
سرور جدید بالاخره اماده شد
همراه با RAID سخت افزاری که افزایش سرعت خوبی میتونه روی سرویس مشترکین به ارمغان بیاره
به مشخصات:
http://img4up.com/up2/22246313863470206243.jpg
لطفا لینک تهیه این سرور جدید رو مشخص کنید. ممنون
پاسخ : فروش ویژه سرورمجازی از هلند| مناسب برای کسانی که از دست abuse خسته شدند.|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
esmaeil1
هنوز هم فروش دارین ؟
بله
شرمنده کم به انجمن سر میزنیم به خاطر ترافیک کاری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ostadomid
لطفا لینک تهیه این سرور جدید رو مشخص کنید. ممنون
سفارش های جدید روی این سرور هستش که فکر کنم تکمیل شده این سرور و سرور جدید از همین برند درحال سرویس دهی به مشترکین جدید هستش
من از نوین وی پی اس خیلی راضی هستم
یه سروری دارم
از انگلیس سرویس میدین هنوز؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
minizoro
من از نوین وی پی اس خیلی راضی هستم
یه سروری دارم
از انگلیس سرویس میدین هنوز؟
خوشحالم که راضی هستید.
متاسفانه در حال حاضر موقتا از انگلستان خیر.
فروش ویژه سرورمجازی از هلند| مناسب برای کسانی که از دست abuse خسته شدند.|
منم از ایشون سرور دارم
و خیلی راضی هستم
البته یه بار ازشون ناراحت شدم ولی کلی با من همکاری کردن و مشکل و برطرف کردن
سرعت سرور بسیار عالی هست!
با سلام
من چطور مستقیما با خود شما میتونم در تماس باشم و نه دوستان پشتیبانی ؟
سلام من خرید کردم امروز ازشون
اما نمیدونم چقدر زمان میبره تا تحویل بدن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ostadomid
با سلام
من چطور مستقیما با خود شما میتونم در تماس باشم و نه دوستان پشتیبانی ؟
09199556245
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afsharsystem
سلام من خرید کردم امروز ازشون
اما نمیدونم چقدر زمان میبره تا تحویل بدن؟
نقل قول:
11 : تحویل سرور ها در صورت امکان در کمتر از یک ساعت انجام خواهد شد البته زمان حداکثر آن برای سیسستم عامل های پیشفرض ارائه شده توسط ما 24 ساعت است ، همچنین برای سیستم عامل های دیگر 48 ساعت در نظر گرفته شده است و چنان چه در زمان های ذکر شده ارسال مشخصات انجام نپذیرد مدت زمان تاخیر به فاکتور مشتریاعمال خواهد شد ، لذا حتما این موضوع رو به واحد فروش اعلام فرمایید.
سلام
اول از همه عذر خواهی میکنم برای اون دسته از مشترکینی که منتظر سرور جدید بودند و طول کشید کارشون 2 سرور جدید از هلند بالاخره تحویل ما داده شد با مشخصاتی که در تاپیک هست
این سرویس های جدید کیفیت قابل ملاحظه بر خوردار هستند چه از لحاظ شبکه و چه از لحاظ سخت افزار که از RAID بهره میبرند طبق روال گذشته.
http://img4up.com/up2/14922733421047594527.jpg
کیفیت سرورهای که ارئه میدن حرف نداره ! عالیه عالی