پاسخ : پیشنهاد مفید برای فروشنگان (در مورد ارزان فروشی بعضی همکاران)
دوستانی که تو بازار کار کردن مخصوصی بازار کامپیوتر میدونن یک استلاحی به نام زیر زدن ... یعنی مثلا قیمت فلان جنس هست ۱۰۰ تومن بد کل بازار هم میدن ۹۹ یا ۱۰۰ تومن ... بعد یکی میاد میده ۷۰ تومن .. این میشه زیر زنی ....:109:
راه حل بازاری : تحریم اون فروشنده ...
(من قبلا یک تاپیک با این موضوع باز کردم ولی مدیرا پاک کردن)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
اولا ارزان فروش ها دلیل دارند
برخی ریسلر هستند و به فکر این هستند که سودی حدودا ً ماهی 50000 داشته باشند
برخی افراد فکر سرگرمی هستند و البته خراب کردن بازار
برخی افراد هم تازه کارند و برای شروع کار و ترس از اینکه نتوانند هزینه ی سرور را در آخر ماه پرداخت کنند ارزان میفروشند
گران فروشها
برخی واقعا از سرورهای قدرتمند و گران استفاده میکنند و با وجود حقوق کارمند و ... (کیفیت بالا) مجبورند گران بفروشند
برخی فقط یک برند هستند
برخی هم فکر میکنند اگر گران بفروشند مشتری فکر میکنه که داره کیفیت بالایی رو بدست میاره(که اشتباه میکنه)
اول باید این موارد مشخص بشه بعد بحث کنیم
البته من از رو عنوان تاپیک این حرف رو زدم شرمنده وقت نداشتم کل مباحث رو دنبال کنم
در جواب به شما باید بگم که
اولا اگه کسی گرون فروشی میکنه و اگه مشتری داشته باشه
90% احتمال داره که به کار خود رسیدگی کند چون داره سودش رو میگیره به همین دلیل به او مزه میدهد و بیشتر کار میکند تا مشتری کسب کند با سود بیشتر
کسی برای سرگرمی چشم و وقت خودرا نمیدهد. پس جز کسانی میباشد که به ارزان فروشی معروفند و کیفیت کار آنها 0 میباشد
کسی که برای ترس از پول دیتاسنتر سرویس ارزان ارائه میدهد برای ماه اول تخفیف میدهد نه قیمت ثابت
پس میشه گفت برای هر مشکلی در این نظر که من دادم یه کلیدی هست
دوستان
انگاری شما نمیخواهید تایپک را ادامه دهید
پس تایپک را تا همینجا به اتمام میکنم و فقط میتوانید در مورد اولین پست نظر ارائه کنید
با تشکر
اگه تایپیک بی نتیجه نمونده.
نتیجه نهایی رو قرار بردین استفاده کنیم.:d
10 هست حال خوندن نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
انگاری شما نمیخواهید تایپک را ادامه دهید
با تشکر
دوست من خودتون به نتیجه جالبی رسیدین که همگی داریم اجرا می کنیم و نیازی به هماهنگ کردن سایرین نیست
ببینید جریان اینه:(قیمت ها و ... فرضی هست)
من روی سایتم قیمت سرور فلان رو زدم 15 واحد
یک سایت دیگه همون رو زده فقط به فقط 5 واحد
یعنی 10 واحد کمتر از من!!!!!!!!!!!!!
مشتری میاد به من پی ام میده میگه آقا فرق سرور شما چیه داری گرون میدی؟
میگم من دارم پورت تضمینی 100مگابیت به هر وی پی اس میدم اون آقا داره 10 مگابیت میده
سخت افزار من اینجوریه سخت افزار اون اونجوریه!!!
مشتری رو باید خام حرفاتون بکنید
تموم
تا الآن نتیجه ای که میشه از این تاپیک گرفت فطق اینه که این بحث بی نتیجه هست ! کلیه همکاران نظراتشون مختلف هست و دوست دارن هرجور که مایل باشند سرویسشون رو ارائه کنند
متسفانه همکاران نمیخواهند این مشکل رفع شود
با سلام
ببینید وستان عزی تا حالا خیلی از این تاپیکها زده شده و بی نتیجه من خودم به این نتیجه رسیدم که :
بیشتر خرید و فروشها 80% تقرییبا توی این انجمن اتفاق میفته پس نتیجه اینکه اگه امدیران انجمن همکاری نکنند بی نتیجه خواهد ماند
همه تو بازار اسم اتحادیه رو شنیدیم اونا هر ساله یه قیمتی تایین میکنند و به زیر مجموعه ها اعلام میکنند و میبینیم همه به اون قیمت میفروشن
به نظر بنده هم توی این انجمن یه بخشی باشه قیمت های کلی ریز به ریز در اون اعمال بشه و همه با اون قیمتها بفروشیم و اگر کسی از بچه های تابستونی خواست بیاره پایین انجمن اجازه فعالیت بهش نده این تنهاترین راه ممکنه از مدیران عزیز خواهش میکنم در این باره یه فکر اساسی داشته باشید
دوستان نگران چی هستید؟ 2 ماه دیگه مهر میشه ( اره ؟:d)
خیلی چیزها به خاطر ریزش بعضی ها حل میشه.
دوستان، در مورد این نظر پیشنهاد بدید. ممنون
یه تایپک بزنیم
و توش نکاتی که در مورد استاندارد بودن سرور هست را نوشته تا مشتریان عزیز کمی از سرویس ها اطلاع پیدا کنند، مثلا:
سرویس رم 256 مگابایت با 15 گیگ هارد از فلان دیتا سنتر ها قیمت استاندارد 15 تومنه، زیر این قیمت سرویس دارای کیفیت مناسبی نیست
به این دلیل
مثلا شخص رم 512رو میده 20 تومن که 10 تومنش برای دیتا سنتر میره و 10 تومن هم برای کیفیت
اما شخصی سرویس با رم 512 رو میده 7500 خوب در این حالت اگه بگیم سرویسی که از دیتا سنتر میگیره ساده تر هست اما آخرش چقدر؟ 4تومن رو بده به دیتا سنتر، با 3500تومن کسی هست که چشم و وقت خودش رو بزاره؟ پس این طرف این کارو نمیکنه و کیفیت و پشتیبانی= 0
کسی که میاد توی پیغام خصوصی آفر میده زیر قیمت یجای کار او میلنگد در غیر این صورت در انجمن تایپک میزدند
با کمی توضیح
این ها رو یک نفر ننویسه. کم کم دوستان در یک تایپک دیگه نظر بدهند و اگر دوستان موافقت کردن به آن تایپکی که مشتری قرار هست سر بزنه بنویسند. در این حالت میشه گفت تا 50% باعث آگاهی مشتری ها میشه،
و یه نظر خوب دیگه اینه
هر فروشنده ای که با این تایپکی که من دارم در موردش میگم موافقت میکنه، جهت حمایت از این تایپک و بالا بردن سطح آگاهی مشتری که باعث سود بیشتر خود نیز میشد، لینک تایپک را در پست فروش خود وارد نماید تا مشتری در هنگام خرید اول به آن پست مراجعه نماید