Mehad.org
رو برگردوندم
بدون داشتن چیزایی که دوستان میخواند برا برگردوندن
مثل پاسپورت و ... که گفتند
دوستانی که به دنبال انتقال هستند
تماس بگیرند
09174267604
نمایش نسخه قابل چاپ
Mehad.org
رو برگردوندم
بدون داشتن چیزایی که دوستان میخواند برا برگردوندن
مثل پاسپورت و ... که گفتند
دوستانی که به دنبال انتقال هستند
تماس بگیرند
09174267604
سلام
دوستان شرکت ما با آنلاین نیک صبحت کرد و توانستیم دامنه هایی که دارند منقضی می شوند را به پانل خودمون منتقل و تمدید کنیم اگه تمایل دارید می توانید با ما تماس بگیرید و انتقال دامنه را به ما واگذار کنید.
http://www.farabord.com
0311-6632981
0311-6641581
0311-6630050
داخلی 2 خانم هاشمی
سلام دوستان
مشکلی برام به وجود اومده.. ممنون میشم راهنماییم کنید.
دامنه ای از میهن هاست قبلا خریداری کردم و الان هیچ گونه دسترسی به شرکت میهن هاست وجود ندارد.. و اطلاعات داخل سایت و همینطور دامنه ای که وجود داشته بسیار مهمه.. چطور میتونم این سایت و اطلاعات داخلش و دامنه اش رو زنده کنم..
خاک بر سرشون کنن کلاهبردار هارو
عذر میخوام اینو میگم خیلی بی عرضه هستید همتون برید شکایت کنید پلیس از سوراخ موش هم که شده پیداشون میکنه
وقتی این همه مردم ازش شاکین شکایت کنید که دهنشون .....
پول خسارت یه دامین مهم نیست بهتره درس عبرتی بشه برای بقیه
مثلا هاست دی ال تعطیل کرد میبینید یک ماه قبلش اعلام کرد به این میگن ادمای خوب
بخشید تند حرف زدم
موفق باشید
من که کمال تشکر را از این دوست عزیز دارم
دامنه ای که 9 سال از میهن هاست داشتم و روش کار میکردم دیگه کم کم داشت میپرید که پیام ایشون را دیدم
با ارسال اسکن پاسپورت و مشخصاتی که خواستند با زحمت فراوانی که ایشون متحمل شدند و پیگیر کار بودند در آخر سایت من دوباره تمدید شد
من حدودا از برج 5 بود که خواستم ip سرور عوض کنم فهمیدم میهن هاست دیگه نیست و دامنه در خطره
به هر کدوم از همکارامم که میگفتم هیچ راهی نداشتند که یه روز به فکرم رسید تو نت سرچ کردم و این پیام رو دیدم
اگه کسی واقعا دامنه اش واسش مهمه و دست میهن هاست بوده به ایشون اعتماد کنه
در چند روز گذشته باز هم یک دامین را از onlinenic برای یکی از مشتریان میهن هاست پس گرفتیم و کارهای انتقال سایت از سرور میهن هاست را انجام دادیم.
چیزی که برام جالبه اینه که چطور همچنان سرورهای میزبانی وب میهن هاست پس از این همه مدت همچنان فعال هستند!؟
دوستان گل از اینکه اعتماد کردید ممنونم !
بنده هیچ هزینه اضافی بابت انتقالات دریافت نیمکنم و قصدم فقط کمک هستش
تاحالا بیش از 20 مورد دامنه مهم و چندین دامنه معمولی منتقل کردم
شرکت های بزرگی مثل ایران خودرو ! حتی از جمله این مشتریان هستند ......
ظاهرا سروری که سایت خودشان هم روی آن بوده از دیروز کار افتاده.... امیدوارم مشریانش قبلا انتقال اطلاعات داده باشند. امروز یکی تازه برای دامینش به ما پیغام داد و براش انجام دادیم اما دیگه هاستش کار نمی کنه!
دوستانی که روس سرورهای دیگه میهن هاست هستند هم بهتره زودتر بفکر انتقال باشند.
دوستان هر کمکی برای انتقال و.. خواستین بگین تا کمک کنیم براتون چون این اطلاعات به راحتی به دسا نیامده است که به راحتی از بین برود