سرورشون واقعا عالیه تا الان بهترین سروری که داشتم از امگا هاست بوده کاشکی پشتیبانیشونم بهتر کنن دیگه میترکونن
نمایش نسخه قابل چاپ
سرورشون واقعا عالیه تا الان بهترین سروری که داشتم از امگا هاست بوده کاشکی پشتیبانیشونم بهتر کنن دیگه میترکونن
آقا من به شما پ.خ دادم لطفا صندوق پیامتونو چک کنید و جوابشو بهم بدین.
اگر تاخیری بوده عذر خواهی می کنم. اگر توی اطلاعیه های سایت هم مشاهده می کردید مشکلی پیش اومده بود که باعث شد سفارش ها دیر تحویل داده بشه. به تمام کسانی که سرورشون دیرتر از ۲۴ ساعت آماده شده خسارت داده شد
با تشکر از اعلام نظرتون و نمره ای که دادید. امیدوارم بهتر بشه
حالا چی باعث شده ۱۰ نگیریم؟
تشکر. به زودی پشتیبانی واقعی رو مشاهده خواهید کرد
پاسخ شما ارسال شد
به اطلاع دوستان می رسونم که حجم بالای سفارشات و مشکلات اخیری که برای تعدادی از سرویس ها به وجود اومده باعث شده تحویل سرویس ها با تاخیر انجام بشه اما تیکت ها تقریبا بدون مشکل پاسخ داده شده اند.منتظر خدمات جدید از طرف ما باشید. به زودی نیاز شما به پشتیبانی رو به صفر خواهیم رسوند!با تشکر
دوستان سرور عالی این روزا ترکونده دمه شما گرم جناب اسکندری
فقط اون سورپرایز که اوایل زدن تاپیک عرض کردن چی بود ? :d
من که آخرش نفهمیدم فرق پورت 1 گیگ با 10 گیگ چیه دقیقا چون در استفاده از پورت هر دو به یک اندازه بودند.از هر لینک و سرور خوب و قویی
نظر شما چیه آقا علیرضا ؟ :دی
شرمنده بنده جواب ایشون رو میدم
فرقش اینه که شما اگه روی این سرور ( البته اگه سرور خالی باشه ) از 10 سرور قوی با پورت 1 گیگ دانلود بفرمایید سرعت مجموع دانلود ها میرسه به یک گیگابایت در ثانیه .
اگر از یک سرور پورت 1 گیگ بخواید دانلود بکنید روی این سرور پورت 10 ، هیچ فرقی نمیکنه سرعتش با یه سرور پورت یک گیگ
ایشون تایید میشه ! بنده سرور خریداری کردم 2 روز پیش سی دقیقه ای تحویل دادند و بدون هیچ مشکلی
با سلام من یک سرور لینوکس تهیه کردم کیفیت عالی پشتیبانی عالی ارسال مشخصات سرور عالی است قبلا سرویس داشتم کیفیت فوق العاده بالا رفته
خواهش مي كنم. اميدوارم كيفيت سرويس ها راضي كننده باشه
اون سورپرايز هم بمونه واسه بعد وقتي آماده شد مي بينيد!
ممنون از شما دوست عزيز به خاطر پاسختون اما دقيقتر كه بخوايم بگيم فرقش اينه كه الان 80 تا وي پي اس دارند همزمان از سرور استفاده مي كنند و شما هنوز سرعت دانلودتون حدود 60 مگابايت بر ثانيه است!!! يعني اين پورت هعيچ وقت كم نمياره.
تشكر از شما دوست عزيز
همونطور كه توي ايميل هم اعلام شد به دليل عدم سازگاري كامل كارتهاي شبكه vmxnet3 سرعت سرورهاي مجازي با مشكل روبه رو شده بود كه با تعويض اين كارت ها سرعت به نحو چشمگيري افزايش پيدا كرده و همه راضي هستند
با تشكر
لازم به ذكر است تخفيف 20 درصدي فقط تا پايان امروز فرصت دارد! از فردا سرور انگليس با تخفيف 20 درصدي ارايه نخواهد شد
وقتی که رو لینک تخفیف داده شده کلیک میکنم بازم صورت حساب همون قیمت بدون تخفیف هستش.
یک سوال دیگه، میشه امروز سفارش داد ولی تاریخ شروع به کار وی پی اس 2 روز بعد باشه ؟