سلام
از آلمان همین سرویسهای ویژه دارین؟
قیمتها برای ماه اول هست یا دائمیه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
از آلمان همین سرویسهای ویژه دارین؟
قیمتها برای ماه اول هست یا دائمیه؟
سلام بعله موجود هست
و در مورد قیمت باید بگم ماه اول با 50 % تخفیف برای جلب اعتماد و رضایت کاربران عزیز هست از نحوه پشتیبانی و آپتایم و سرعت سرور و ماه های بعد قیمت بازهم خیلی کم هست و خود کاربران عزیز میتونن تشخیص بدن در برابر سرویسی که میگیرند چقدر دارن میپردازن
موفق باشید
4 سرور برای ارائه موجود هست
سلام
آقا این پول ما چی شد سه روز گذشت چرا برگشت ندادین؟؟x-(:62:x-(
سلام
من از ایشون سرور ویندوز دارم
چون راضی هستم الان یکی دیگه دو برابر اولی هم دارم میگیرم
هم زود جواب میدن ، هم سرویس خوبی دارن میدن. هنوز داون نداشتم
چرا پیام خصوصی ؟؟؟ و از همینطریق اعلام نکردید که دوستان دیگه هم ببینند :)
شما از ابتدا با نیت تخریب پست و خراب کردن آفر ما از روی ضعف خود سرور رو سفارش دادید (چون خودتون اعلام کردید همکار هستید و میخواستید ما رو با خودتون مقایسه کنید ) و تو کمتر از 1ساعت تحویل گرفتید و بعد ان درخواست کانفینگ iis رو دادید انجام شد و بعد آن بدون هیچ دلیلی گفتید سفارش رو کنسل کنید و پول رو برگشت بدید باز هم تکرار میکنم در هیچ سیستم کاری همچین چیزی امکان نداره که بدون دلیل سرور پس گرفته بشه به این دلیل که نه ما خاله بازی میکنیم و نه وقت اضافه داریم که هرکس بیاد سفارش بده الکی بعد بگه پول رو پس بدید شما اصلا" مشتری نبودید و میخواستید ما رو تخریب کنید (چون خودتون اعلام کردید همکار هستید و میخواستید ما رو با خودتون مقایسه کنید ) اگر اینطور باشه هرکس راه بیفته از همکاران دیگه خرید کنه و بعد ابنکه اون بنده خدا سرور رو تحویل داد بگه پول رو پس بدسد ؟؟؟؟ خوشبختانه دوستان زیادی اینجا از ما خرید کردند و بودند دوستانی که سرور رو گرفتند و درخواست بازگشت وجه دادن اون هم نه از روی کیقیت پایین به خاطر کمبود وقت مجبور شدند سرور قبلی رو تمدید کنند و مبلغ ایشون 40 تومان بوده نه 13 تومانی که شما فکر میکنید ما از شما به زور گرفتیم برای این دوستمون 2 بار لینوکس رو تعویض کردیم و چون میدونستیم ایشون مثل شما با نیت مردم آزاری نیومدند با درخواستشون موافقت کردیم و از این دوستمون میخوام بیاد و گفته ما رو تایید کنه
برای پیشرفت خودتون سعی نکنید دیگران رو تخریب کنید مبلغ نصب سیستم عامل کسر و بقیه مبلغ براتون ارسال میشه