پاسخ : فروش vps ها با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |پورت 1گیگابیت
سلام خدمت دوستان
آقا من از ایشون1 ماهه وی پی اس دارم از سرور انگلیسشون دوستان ایشون کارشون عالیه عالیه عالیه
کلا برای من زحمت کشیدن کانفیگ کردند و تست من خیلی راضی هستم سرویس عالی مشتری مداری عالی
ایشون بیشتر اوقات در یاهو آنلاین هستند تیکت سریع پاسخ داده میشه .
در ضمن من از ایشون سوالاتی در مورد موضوعاتی پرسیدم که اصلا به ایشون ربطی نداشت ولی بازم لطف کردند با کمال میل پاسخ دادند
سپاسگزار .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samanta2012
سلام خدمت دوستان
آقا من از ایشون1 ماهه وی پی اس دارم از سرور انگلیسشون دوستان ایشون کارشون عالیه عالیه عالیه
کلا برای من زحمت کشیدن کانفیگ کردند و تست من خیلی راضی هستم سرویس عالی مشتری مداری عالی
ایشون بیشتر اوقات در یاهو آنلاین هستند تیکت سریع پاسخ داده میشه .
در ضمن من از ایشون سوالاتی در مورد موضوعاتی پرسیدم که اصلا به ایشون ربطی نداشت ولی بازم لطف کردند با کمال میل پاسخ دادند
سپاسگزار .
لطف شما مشتریان هم همیشه شامل حال ما بوده. مرسی
سرور مجازی فرانسه خالی شده دوستان میتونن سفارش بدن
زمان تحویل هم بین دو الی دوازده ساعت می باشد .
یعنی میشه گفت 100 هست کارشون از 20 سرویس عالی - پشتیبانی عالی - جالبی قضیه vps گرفتم کاری که میخواستم انجام نمیداد پول سریغ برگشت دادن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baber
یعنی میشه گفت 100 هست کارشون از 20 سرویس عالی - پشتیبانی عالی - جالبی قضیه vps گرفتم کاری که میخواستم انجام نمیداد پول سریع برگشت دادن
انشالله که همه مشترکین راضی باشند.
من از ایشون یک سرور مجازی با 2 ترابایت هارد دارم ! سایت من هم ماهانه 10 ترابایت مصرف ترافیکش هست. حجم دانلود هم بالاست ! پاسخگویی و سرویس دهیشون عالی هست + اینکه مشتری مداریشون حرف نداره که این مورد برای من بسیار مهم هستش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
من از ایشون یک سرور مجازی با 2 ترابایت هارد دارم ! سایت من هم ماهانه 10 ترابایت مصرف ترافیکش هست. حجم دانلود هم بالاست ! پاسخگویی و سرویس دهیشون عالی هست + اینکه مشتری مداریشون حرف نداره که این مورد برای من بسیار مهم هستش
ایشالله که همیشه تو کارتون موفق باشید .
سلام خدمت همه دوستان گلم
3 روزی بود نبودم یعنی آنلاین نبودم تو یاهو و تیکت ها دیرتر جواب داده می شد . اونم به دلیل مشکل از نت بود که داشتم
اگه دوستان از این موضوع دلخور یا ناراحت بودن می پذیریم. :)
آفر از فرانسه همچنان ادامه دارد پلن ها در پیج اول همین تاپیک هست و می تونید سفارش بدین:53:
سرور جدید از کانادا خریداری شده
کلیه دوستانی که از هلند سروریوس و ورلداستریم بنده vps دارند رو به کانادا (yesuphost) منتقل می کنیم .