دوست عزیز : هاست 97 !
آموزش خوبتون رو ادامه نمیدید ؟
در ضمن دوستان عزیز اینجا مربوط به آموزش هست نه رفع اشکال! چرا رعایت نمیکنید ؟ با این همه ارسال اسپم فقط کاربران دیگه رو تو صفحه های زیاد سردرگم میکنید !!!
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز : هاست 97 !
آموزش خوبتون رو ادامه نمیدید ؟
در ضمن دوستان عزیز اینجا مربوط به آموزش هست نه رفع اشکال! چرا رعایت نمیکنید ؟ با این همه ارسال اسپم فقط کاربران دیگه رو تو صفحه های زیاد سردرگم میکنید !!!
دوست دارم ادامه بدهم ولی چند بار pm به مدیران جهت پاکسازی دادم که مطالب پیوسته بشه و تاپیک خلوت. ولی ظاهرا مدیران سرشون شلوغ هست.
مدیران محترم لطفا این تایپیک رو پاکسازی کنید تا استادمون به کارش ادامه بده. ( این پست من هم شامل میشه 8-} )
یک تذکر به هاست 97 عزیز ( با تشکر فراوان ) : بعضی از قسمتها رو کامل تر توضیح بده مثلا اتصال به سرور من دایرکت ادمین دارم و مشکل در اتصال ، کلی گشتم تا راه حل رو پیدا کنم و در حین جستجو دیدم همه از سی پنل استفاده نمی کنن و بعضی ها از پنلهای مختلف مثه دایرکت یا سی پنل یا کلوکسو و ... دارن استفاده می کنن. اگه امکان داره واسه همه پنل ها رو توضیح بده.
مدیران خواهشا از این پست حمایت کنید ! چرا همیشه وقتی به حضورشون نیاز هست خواب تشریف دارند ؟
تشکر میکنم از مدیران خواب !
جناب هاست 97 ! فکر کنم همین دنباله ادامه بدید بهتر باشه ! حداقل بعدا میشه یجوری سر همشون کرد ! ممنون میشیم :77:
host 97 منتظریم
همچنان منتظریم...
سلام
من هیچ مشکلی با whmcs ندارم اما میخوام صفحه index قسمتی برای ثبت دامین نداشته باشه. کلا چون ثبت دامین ندارم میخوام حذف کنم یا یه طوری به طور کامل هیدن بشه. راهی هست؟؟
با تشکر
خیلی حیف شد این تاپیک متوقف شده ! کاش مثل اول ادامه پیدا میکرد
سلام
من ماژول زرین پال رو آپلود کردم و تمام ماژولهای که روی WHMCS بود رو هم فعال کردم. اما زمانی که میخوام برم توی Payment Gateways پیغام Module Not Activated میده. آیا ماژول خاصی رو باید نصب کنم؟
من از WHMCS 5.1.2 استفاده میکنم.
این Addon ها روی سیستم بود که فعال کردم.
- Addon Example
- Bulk Pricing Updater
- EU VAT Addon
- Google Analytics
- Licensing Manager
- PayPal Transaction Lookup
- Project Management
- Staff Noticeboard