پاسخ : پرداخت $ پی پال به دیتا سنترها....و خرید های اینترنتی....و ارسال حواله به حساب شرکت
چک برگشت خورده ی بابات که خودت هم ضامنش شدی بزارم؟
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
1000 دلاری که دست آقای کلهر داشتم ازم قرض گرفتی ***یدی!
7.5 میلیونی که از کلهر قرض کردی برای سرمایه گذاری
حدود 14 میلینی که از فرزاد صمدی نژاد ،فرزاد خدامی، مهرزاد ملبوسزاده گرفتی
پول شویی هایی که کردی
پول بچه ها خوابگاه رو که از حسابشون ***یدی
پاسخ : پرداخت $ پی پال به دیتا سنترها....و خرید های اینترنتی....و ارسال حواله به حساب شرکت
من چند بار به حساب آقای محمد ارفع الرفیعی پول واریز کردم و مشکلی نبوده .
قرار شد شما لینک کلاهبرداری در پرشین تولز رو هم بذاری .
امیدوارم این مسائلی که می گید به خاطر مشکلات شخصی با ایشون نباشه و از روی خیر خواهی باشه .
حیف که چک برگشتی برای مسائل حقوقی دست مادرم هستش وگرنه برایتون اسکنش رو میزارم
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
ایشون سیستمشون اینجوریه
اولش چند تا پرداخت خوب انجام میدن با نرخ خوب
کافیه رقم بزنه بالا
یا تعداد افرادی رو یک دفعه پولشون رو می خورند
برای ما هم حدودی 1200 دلار پرداخت کردند
ولی رقم که زد بالا همرو بالا کشیدند
برای اون 3 نفر هم که حدود 14 میلیونشون رو خوردند هم براشون ابتدا چندتا جنس با قیمت خوب آوردند(فکر کنم گوشی موبایل)
بعد که رقم زد بالا همه رو بالا کشیدند!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahosseini
من چند بار به حساب آقای محمد ارفع الرفیعی پول واریز کردم و مشکلی نبوده .
قرار شد شما لینک کلاهبرداری در پرشین تولز رو هم بذاری .
امیدوارم این مسائلی که می گید به خاطر مشکلات شخصی با ایشون نباشه و از روی خیر خواهی باشه .
عزیز، این بیرانوند خودش دلار نداره، همه درخواست ها رو به شکل واسط و خلاف قانون انجام میده
پیدا کردن لینک صفحه کار بسیار سختیه، شما داخل تاپیک "خرید و فروش وبمانی" پرشین تولز اسم ایشون رو بفرمایین تا نتیجه رو ببینین.
خداوند به انسان عقل داده که بتونه تصمیم بگیره، یکی با بحث هایی که ما کردیم دیگه از ایشون دلار نمیگیره، یکی هم مثل اون کاربر با این همه دلیل و منطق باز هم خرید میکنه. وظیفه من اطلاع رسانی بود که انجام دادم
من حرف وشکا رو تایید میکنم از ما ( من و دوستم )
حدود 14 میلیون و 800 هزارتومان خوردند, با تمام زبون بازی و ادعاهایی که میکنند کاملا کلاهبردار و *** تشریف دارند
به هیچ وجه اعتماد نکنید
عذر میخوام، نمیدونم مدیران تاحالا چطور پست های شمارا اکتیو گذاشتند، بگذریم...
خوب حرف زدن با مدرک خوبه، منه تازه وارد، دارم حرف های شمارو میبینم، چندبار هم پرداخت کرده واسمون، خوب شما هم فقط حرف میزنی و تهدید میکنی، هیچ مدرکی هم تاحالا نگذاشتی، خوب این کمی شک آدم رو بر میانگیزه...
جناب وشکا واقعا آدم محترمی هست، اما اگر این پست را بدون مدرک ول کنند و مدرکی نگذارند واقعا جای تاسف داره برای ما که ارادت داریم به ایشون
ارادتb-)
مدرک هم دارم ازشون به همین مقدار پول به تاریخ 21.12.1390 ازشون سفته داریم که هنوز وصول نشده
اسکن سفته ها رو سعی میکنم قرار بدم
دوستان باز هم عرض میکنم حواسشون جمع باشه
عجب شیر تو شیری شده:دی.....عجیبه تا حالا من این همه کار کردم بهم اعتماد دارن......این دوستانم که همگی عضو شدن.....مدارکاتونو بزارید
فایل پیوست 6063فایل پیوست 6064
براتون عکس چک هایی که از بابش بابت ***ی های پسرش بوده گرفتیم که براتون عکس روی چک رو با وضوح بالا گذاشتم
این چک رو به زور از باباش گرفتیم
به باباش زنگ ردم گفت برگشت نزنو یادم نبود تازه دیشب فهمیدم فردا چک دارم
تاریخ چک رو فقط ببینید معلومه!
25 اسفتد
پنج شنبه آخر سال
از بس آدم بد حسابیه گفتم یک اسکن داشته باشم بعد از اینکه پول رو گرفتم برای جلوگیری از ***ی هاش توی نت بزارم
خلاصه اینکه به حرف باباش گوش دادم و نزدم
ولی یکی از دوستانم به من گفت برگشت نزنم اسممو نمیاره رفتم شعبه نزدیک پارکوی و برگشت زدم دیگه اسکن نگرفتم
الان هم چک دست مادرم (وکیل پایه یک دادگستری) برای پیگیری امور قضایی که باباش رو انشالاه تا آخر این ماه با مامور خودشو باباشو بندازیم زندان تا سرشو با 4 بزنن بعد براشون ککپوت ببریم
خب انگار منم باید وارد عمل شم.بیرانوند ازحساب من پول برداشت کرده.به صورت اینترنتی و بدون اجازه. من به مدت 4ماه باهاش مدارا کردم.به حرمت رفاقتی که داشتیم باهاشون.ایشون هی امروز فردا کردند و گفتند که پول منو میریزند به حسابمون.ولی من که هنوز پولی ندیدیم.من با بابای ایشونم صحبت کردم ولی یه ضرب المثل هست از قدیم که میگفت پسر کو ندارد نشان از پدر. تمام حرفایی که وشکا میزنه درسته.آقای بیرانوند اگه مردی جواب منو بده.امیدوارم حداقل منو یادت باشه.