پاسخ : معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir
من پلاگین ویبولتین رو هنوز ثبت نکردم ، قبلش دو تا سوال داشتم ، اول اینکه پلاگین با پرداخت اشتراکهای ویبولتین متچ هست؟ مثل زرین پال؟
همچنین سایتهایی که هیتلر میشن رو شما ساپورت میکنید؟
پلاگین بصورت مستقل عمل میکنه و مشکلی با پلاگین های موجود نداره. متاسفانه سایت هایی که ***** میشن رو تا زمان رفع *****شون نمی تونیم ساپورت کنیم.
من آخرش رو خوب متوجه نشدم ، من درخواست درگاه با دامین X.Com میدم و بعد از چند ماه شاید برم ساب دومین مثلا www.1.X.com اون وقت مشکلی پیش میاد؟ یا کلا در این مورد توضیح بدید ممنون میشم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abod_black
من آخرش رو خوب متوجه نشدم ، من درخواست درگاه با دامین X.Com میدم و بعد از چند ماه شاید برم ساب دومین مثلا www.1.X.com اون وقت مشکلی پیش میاد؟ یا کلا در این مورد توضیح بدید ممنون میشم.
دوست عزیز تا جایی که بنده اطلاع دارم این سایتها با آی پی شما کار دارن تا ادرس ... حالا خودشون توضیح میدن شاید منم اشتباه کرده باشم
سلام خسته نباشید.
می خواستم ببینم برای پرداخت از طریق بانک ملت پلاگین دارین که مستقیم وصل بشه به بانک و صفحه ای از پی لاین نیاد؟
هر پرداخت با طریق درگاه بانک به جز کارمزد هایی که گفتید کارمزد دیگری نداره؟یعنی بانک کارمزد جدا برنمیداره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsensoltani
با سلام
سلطانی هستم از بخش فنی payline
در مورد محدودیت سنی، کسانی که کارت ملی دارند میتونند از payline درگاه بگیرند.
در مورد ماژول open cart آماده شده و در مرحله تست هست، انشاالله طی یک الی دو روز آینده آماده میشه.
در مورد انتقال وجه پاسارگاد، خیر هیچ کارمزدی اخذ نمیشه، یعنی اگر شما درخواست 7000تومانی داشته باشین سیستم بصورت اتوماتیک 500تومان کارمزد کم میکنه که ما هنگام تسویه حساب 500تومان اضافه می کنیم.(در صورتی که از حساب پاسارگاد به پاسارگاد انتقال رو انجام بدیم)
اما انشاالله از هفته آتی تمام پرداخت ها از بانک ملت انجام میشه تا سیستم یه روند ثابتی داشته باشه.
با سلام دوباره و خسته نباشید،
در مورد ماژول opencart فقط خواستم یادآوری کنم که از ۱-۲ روز گذشته :-)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abod_black
من آخرش رو خوب متوجه نشدم ، من درخواست درگاه با دامین x.com میدم و بعد از چند ماه شاید برم ساب دومین مثلا www.1.x.com اون وقت مشکلی پیش میاد؟ یا کلا در این مورد توضیح بدید ممنون میشم.
با سلام. همونطور که دوستان هم اشاره کردن چند فاکتور برای فعالیت یک سایت برای ما ملاک هست. یکی آدرس سایت، یکی ip و آخر هم محتوای سایت
شما روی هر سابدامینی، تحت اون دامینی که براش درگاه گرفتید برید و فعالیت کنید مشکلی پیش نمیاد و مشکلی نداره
---------- Post added at 09:15 AM ---------- Previous post was at 09:13 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamal_h
سلام خسته نباشید.
می خواستم ببینم برای پرداخت از طریق بانک ملت پلاگین دارین که مستقیم وصل بشه به بانک و صفحه ای از پی لاین نیاد؟
هر پرداخت با طریق درگاه بانک به جز کارمزد هایی که گفتید کارمزد دیگری نداره؟یعنی بانک کارمزد جدا برنمیداره؟
با سلام، یکی از دوستان قبلا این سوال رو مطرح کرده بودن. خیر همچین امکانی رو نمیشه گذاشت و شما حتما باید ابتدا به دروازه پرداخت Payline وصل بشید
در مورد کارمزد ها که هر بانکی بنا به سیاست های خودش عمل می کنه و تا جایی که میدونیم فعلا بیشتر بانک ها کارمزد نمی گیرن
---------- Post added at 09:19 AM ---------- Previous post was at 09:15 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dan6
برای انتشار یک پلاگین باید با دقت عمل کرد که محصول نهایی عاری از هرگونه اشکال باشه. یه کم دیگه صبر کنید ;)
سلام
من که درگاه پرداخت سایتم رو payline هست
خیلی راضی هستم
به خصوص که تصفیه حسابشون با کارت به کارت هست و زیر 2 ساعت انجام میشه
این زرین پال 4 روز طول میکشه ، پدر آدم در میاد
کارمزد payline هم از بقیه خیلی کمتره .......
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dan6
ماژول پرداخت با Opencart هم آماده شد و روی سایت قرار گرفت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arashdn
سلام
من که درگاه پرداخت سایتم رو payline هست
خیلی راضی هستم
به خصوص که تصفیه حسابشون با کارت به کارت هست و زیر 2 ساعت انجام میشه
این زرین پال 4 روز طول میکشه ، پدر آدم در میاد
کارمزد payline هم از بقیه خیلی کمتره .......
من نمیدونم برای چی شما آدرس سایت خودتون رو پانویس نکردین ولی به هر حال سوال من اینه که شما فقط از درگاه payline استفاده مکنید یا در کنارش درگاه های دیگه ای مثل ملت هم دارین!