آره دقیقا
منظورشون اینه که invoiceNumber مشکل ساز شده!
نمایش نسخه قابل چاپ
در ضمن این مشکل هم تو callback بوجود میاد!
خطا در پرداختArray ( [done] => [paymentID] => 0 [merchantID] => [invoiceNumber] => 0 [amount] => 0 [date] => )
الان هیچ سیستم واسطه ای مستقیم به بانک وصل نمیشه . مشکل اینجاست که اگر کسی خواست از حساب کاربریش برای خرید استفاده کنه اگر مستقیم به درگاه وصل بشه این امکان وجود نداره .
اگر پیشنهادی برای تغییر این صفحه و دیزاین دارید که پراخت ساده تر بشه اعلام کنید .
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------
درسته . درگاه طوری تنظیم شده که هر فاکتور تنها یک بار امکان پرداخت داشته باشه .
این قسمت هم حدف میکنیم که فاکتور تا هنگامی که پرداخت نشده فعال بمونه .
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
بررسی میشه
از طریق پیغام خصوصی به اطلاعتون می رسونم.
لطفا چک کنید
خیلی ممنون از شمانقل قول:
این قسمت هم حدف میکنیم که فاکتور تا هنگامی که پرداخت نشده فعال بمونه .
در کنار حل این کارا
اگه بتونید اون شلوغی صفحه پرداخت که مثلا برای عضویت و غیره هست رو به یک لینک منتهی کنید و یکم به ظاهر هم برسید بازم بهتر میشه
دوست عزیز بنده هنوز ارور دریافت می کنم
این در حالی هست که از کد های خود شما استفاده کردم . و تمامی تنظیمات بدرستی انجام شده!کد:Array ( [done] => [paymentID] => 0 [merchantID] => [invoiceNumber] => 0 [amount] => 0 [date] => )
انجام شد . فاکتور تا زمانی که پرداخت انجام نشه بسته نمیشه .
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
بر روی بعضی نسخه های whmcs ماژول بدرستی کار میکنه و بر روی بعضی نسخه ها نه . مشکل ما اینه که whm لایسنس دار نداریم و مجبوریم روی نسخه های نول تست کنیم . اگر نسخه لایسنس دار یا نول کاملا بدن مشکل بتونیم از یکی از دوستان برای 1 ساعت امانت بگیریم مشکلات کاملا حل خواهد شد .
WHMCS نیست
کدی هست که خودتون نمونش رو دادید و بنده ویرایشش کردم . همین
paymentID
merchantID
invoiceNumber
amount
به دقت درون
قرار گرفتهکد:$soapclient = new nusoap_client('https://takpardakht.com/ws/ws.php?wsdl','wsdl');
$soap***** = $soapclient->get*****() ;
$verifyResult = $soap*****->verify($paymentID, $merchantID, $invoiceNumber, $amount);
سلام
یه اسکریپتی مثل ساده پرداز زرین پال ندارید؟