پاسخ : Hetzner.de فروش ویژه سرورهای هتزنر(بدون پرداخت هزینه ستاپ)
مطمئن هستین سرور هست میفروشین؟؟؟چون هتزنر تا جایی که همه میدونن دستکاپ میده!!!! در مورد کپی رایت به چه صورت عمل میکنن؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
مطمئن هستین سرور هست میفروشین؟؟؟چون هتزنر تا جایی که همه میدونن دستکاپ میده!!!! در مورد کپی رایت به چه صورت عمل میکنن؟؟
ببین دوست عزیز چندید بار هست داری داخل پست من اسپم میکنید و در مورد قیمت ها و چیز های دیگه داخالات میکنید.هتزنر رو همه میشناسن نیاز نیست من (از نظر دیگران که اسم نمیبرم خورده پا حسابم میکنید) توضیح بدم.حرف دارین
پ.خ کنید.
شما هم که زمانی که شروع کردی به چشم بزرگای اینجا بچه حساب میشدی من مثله اون زمان
---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
یک مقدار گرون نگفتین؟؟؟ من سرور ex5 رو از یکی از کاربران این انجمن خریدم 130 هزار تومان ماهانه هزینه ستاپ هم 103 هزار تومان..بعد شما بدون ستاپ گرون نمیدین؟
این سرور شما نیست!!!!یک سرور دیگه هست!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
ببین دوست عزیز چندید بار هست داری داخل پست من اسپم میکنید و در مورد قیمت ها و چیز های دیگه داخالات میکنید.هتزنر رو همه میشناسن نیاز نیست من (از نظر دیگران که اسم نمیبرم خورده پا حسابم میکنید) توضیح بدم.حرف دارین
پ.خ کنید.
شما هم که زمانی که شروع کردی به چشم بزرگای اینجا بچه حساب میشدی من مثله اون زمان
---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------
این سرور شما نیست!!!!یک سرور دیگه هست!!!!!
چرا ناراحت میشین...تاپیک فروش هست دیگه..دارم سوال میکنم ..شما هم باید جواب بدی!!! خیلی سخت هست جواب دادن!!!! سوال کردم سرور هست یا دستکاپ؟؟ (گفتم شاید شایعه باشه) ....قوانین کپی رایت چطور هست؟؟؟ (این سوال ها رو هر کسی میتونه بپرسه)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
چرا ناراحت میشین...تاپیک فروش هست دیگه..دارم سوال میکنم ..شما هم باید جواب بدی!!! خیلی سخت هست جواب دادن!!!! سوال کردم سرور هست یا دستکاپ؟؟ (گفتم شاید شایعه باشه) ....قوانین کپی رایت چطور هست؟؟؟ (این سوال ها رو هر کسی میتونه بپرسه)
از همون کسی که eq4خریدی و بعد میای به جای ex5 مقایسه میکنید بپرسین.;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
از همون کسی که eq4خریدی و بعد میای به جای ex5 مقایسه میکنید بپرسین.;)
گل پسر ex5 گرفتم با اون قیمت !!! شما جواب سوال رو بده به اون کارها کاری نداشته باش
به زودی منتظر کاهش قیمت ها باشید
سلام هر دو دوست
سوالم اینجا میپرسم نظری ندارم چون از دیگران هم پرسیدم و جوابی دادن
هتزنر که پیسی یا همون دسکتاپ میده اما میگن او وی اچ نه سرور هست ؟؟ حالا با این نظر کدو به اسپام بیشتر گیر میده ؟؟
و کیم سوفی و خود او وی اج و کیم سوفی ک زیر او وی اچه این تور که میگن سروری میده با قیمت حدود 45 و هتزنرم سرورهای داره 40 50 تومن ب بالا فرقشون چیه ؟ از نظری ک کدوم سروره ؟؟ واقعا اینا برای ما سرورن ؟؟؟؟ یا سرورای privatelayer که وقتی قیمت و ..... میبینه پس اون دیگه چیه ؟؟؟
لطفا هر دوست عزیز نظراتشون رو اینجا بگن
جناب موسوی و جناب پارسیان
و من قصدم سوال هست
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mariean
سلام هر دو دوست
سوالم اینجا میپرسم نظری ندارم چون از دیگران هم پرسیدم و جوابی دادن
هتزنر که پیسی یا همون دسکتاپ میده اما میگن او وی اچ نه سرور هست ؟؟ حالا با این نظر کدو به اسپام بیشتر گیر میده ؟؟
و کیم سوفی و خود او وی اج و کیم سوفی ک زیر او وی اچه این تور که میگن سروری میده با قیمت حدود 45 و هتزنرم سرورهای داره 40 50 تومن ب بالا فرقشون چیه ؟ از نظری ک کدوم سروره ؟؟ واقعا اینا برای ما سرورن ؟؟؟؟ یا سرورای privatelayer که وقتی قیمت و ..... میبینه پس اون دیگه چیه ؟؟؟
لطفا هر دوست عزیز نظراتشون رو اینجا بگن
جناب موسوی و جناب پارسیان
و من قصدم سوال هست
با تشکر
اینجا تاپیک فروش هست نه تاپیک نظر سنجی و بحث و مقایسه شما باید تاپیک جداگانه بزنین تا همه همکاران نظر بدن
جناب پارسیان من گفتم سوال هست و اینکه شما طی صحبتی که تو این صفحه هست شما هم پرسیدی که پیسی هستن و .... و جناب موسوی هم جوابی به شما دادن من هدفم یک سوال بوده بین اون صحبت ها همین هگر ناراحت شدید من معذرت میخام و همین سوال رو الن در قسمت مشکالات میپرسم و شما جواب بدید ممنون میشم چون جواب ای سوال واقعیتهای در مورد اواچ و هتزنر که هر دوی شما دو عزیز تجربه دارید مشخص میکنه که هدفم همین بودهکه مقایسه در کنار هم باشه ....
انجا منتظر جواب هستم
چون میخام یکی از این دو شرکت رو انتخاب کنم
با تشکرر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
چه سوال جالبی شما که سایت خودتون روی هتزنر هست . باید بهتر بدونید به کپی مشکل داره یا نه .
تا حالا کسی تو هتزنر نبوده که سرور یا دستکاپ بودن سرور ها را ثابت کنه .
ببخشید اگر این پست را دادم .