منم کاملا با شما موافق هستم باید این طوری باشه یعنی یه سایتی عین اتحادیه باشه که از بین خود اساتید انتخاب بشن و هر هاستینگ یا فروش وی پی اس که میاد در وحله اول به اون مجوز فروش بدن . در وحله دوم نظارت به قیمت هایی که نسبت به سروری که داره . یعنی یکی که سرور با مشخصات پایین داره .نباید قیمت رو بالا بزنه .. در صورت تخلف و گزارش از سمت فروشنده های دیگه و تایید تخلف اون شخص از سمت اتحادیه . برای مدت 1 ماه سایت مسدود بشه و هیچ گونه فروشی از سمت اون شخص نشه و بار دوم تخلف کنه به مدت 6 ماه سایت بسته و هیج گونه فروشی نداشته باشه . و بار سوم هم برای همیشه جواز فروش این شخص باطل بشه . حتی می تونیم خودمون یه قانونی بزاریم که اگه سایتی تخلف کرد حق اینو داشته باشیم که به ف-یترینگ یا سایتی رو که از اون هاستینگ گرفته باشه رو ببنده .
اگه دوستان و اساتید موافق این قضیه هستند و نظرشون رو بفرمایند . به قول یکی از دوستان عین طلا فروش ها باشیم . قیمتمون به روز باشه و کسی نتونه گرون بفروشه .
من این پیشنهادی که دادم . به نظر من خیلی خوبه حتی می تونیم مجوز اتحادیه مجازی فروش هاستینگ رو از چند جای معتبر دولتی بگیریم که کسی نتونه حرفی بزنه و تابع اون قانون باشه .
لطفا برای همایت از این پیشنهاد به این تاپیک کراحعه کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f118/36922/#post341246
---------
و یه خبر هم برای اساتید دارم
فروشنده هایی که بازار کار رو خراب کرده و قیمیت های پایین داده بودن ، بعد از شنیدن اوج قیمت ارز و مخصوصا دلار . جا زده و کلا کنار کشیدن
خبر های کنار کشیدنشون تا چند روز آینده یکی ، یکی به گوش خواهد رسید.