پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
با دیتاسنتر صحبت کردم و قرار بر این شد که سرور رو با اطلاعاتش به ما بدن و ما تمدیدش رو انجام بدیم و از این بابت مشکلی نیست. (با کمال لطفی که به ما داشتن قبول کردن و گرنه حالا دیگه سرور بطور کامل پاک شده بود.)
ولی مشکلی که هست اینه که این سرورها یه مقدار بدهی قبلی داره. دوستانی که براشون بک آپ هاشون مهمه اگه میخوان یه هزینه ای بذارن تا کم کم پول بدهی قبلی جور بشه و حداقل بک آپ هاشون بدستشون برسه . بعداً هر کدوم خواستن که میتونن تمدید کنن اونایی هم که میخوان انتقال میدن به جای دیگه.
با توجه به تعداد افرادی که با من تماس گرفتن حدوداً هر کسی 20.000 تومان اگه پرداخت بکنه میشه خسارت رو جبران کرد. در صورتی هم که تعداد افراد زیاد بشه این مبلغ به ازای هر نفر کمتر میشه که مبلغ اضافی به حساب کاربرا برگردونده میشه.
در صورتی که با این موضوع موافق هستید پیغام خصوصی جهت دریافت حساب بدید.
اگر هم اطلاعاتتون در حد 20 تومان ارزش نداره که هیچی.
در صورتی که این مبلغ تا 6 ساعت دیگه جور بشه میشه سرور رو نگه داشت در غیر این صورت سرور به طور کامل حذف میشه. ما هم بطور کامل یه سرور جدید سفارش میدیم.
در ضمن بابت این هزینه با دکتر سعید هم هماهنگ شده اما ایشون نمیتونن کل اون مبلغ را جور کنن.
بعضی ها ممکنه بگن ما پول رو دادیم و الان هم اطلاعات رو میخوایم. عملاً با این حرف به هیچ نتیجه ای نمیرسید چون نه دیتاسنتر سروری برای شما نگه میداره نه دکتر سعید میتونه خسارت مربوطه رو پرداخت کنه.
پس اگه اطلاعاتتون براتون مهمه بگید تا سریعتر پیگیری بشه.
پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
تاپیک باز شد تا هر کدوم از دوستان حرفی یا نظری دارن ارسال کنند. فقط لطفاً نظم انجمن بهم نریزه !
بنده یک سرور مجازی داشتم که براتون ایمیل زدم بک اپ و... مهم نیست و برای تمدیدش فکر کنم یه هفته اینا مونده باشه ( سرور هم برای خودم نیست برای یکی دیگست)
مشخصات رو به شما (sajad) ارسال کردم.
برای این یه هفته سرور دیگه ای از امریکا هست با همون مشخصات؟
8-}
واقعا من با چه کسانی طرف هستم نمیدونم ! غیر از یک سری تهمت توهین چیزی به ما برنگشت ! یه سری هم میان میگن پول ما رو تو بده ! یه سری هم میگن سرور جایگزین به ما بده !
تا چند ساعت آینده کسی تمایلی به حل موضوع داشت من کمکش میکنم کسی هم نداشت خودتون میدونید ....
سلام
البته که ما کار جناب سجاد رو ستایش میکنیم که گندکاری جناب دکتر رو درست کردن اما جناب سجاد این هزینه خیلی زیاده حداقل میشه با این پول یه وی پی اس سه ماهه گرفت.
ما از بکاپ سرورمون گذشتیم و جناب دکتر کارت خیلی زشت بود...
شاد باشید
جناب سجاد
با تشکر از پیگیری های شما
شما لطف کنید مشخصات کامل دیتاسنتر + اطلاعات تماس رو اینجا قرار بدین تا شاید سایر دوستان بتونن با شرایط بهتری دست ما به سرور برسند و برای یکی دو ساعت هم که شده سرور رو روشن کنند و ما بک آپ رو بگیریم
مطمئنا اگر با دیتا سنتر صحبت کنیم این اجازه رو به ما خواهد داد
لطفا آمار تعداد نفراتی که این هزینه رو پرداخت کردند به ما بگین
جناب سجاد شما بینهایت لطف کردید که پیگیر بودید
به نظرم با وضع موجود کسی علاقه مند به بکاپ نیست
فقط اگر امکانش هست شرایط خرید از همون سرور رو بفرمایید که ببینیم دوستان مایل به تمدید هستند یا نه
اینجوری برای اونایی که میکروتیک داشتن ای پی تغییر نمیکنه و خب به نفعشونه
مجددا از زحمات جناب سجاد که به فکر مشتریهای یکی دیگه بودن سپاسگذارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alef1
جناب سجاد شما بینهایت لطف کردید که پیگیر بودید
به نظرم با وضع موجود کسی علاقه مند به بکاپ نیست
فقط اگر امکانش هست شرایط خرید از همون سرور رو بفرمایید که ببینیم دوستان مایل به تمدید هستند یا نه
اینجوری برای اونایی که میکروتیک داشتن ای پی تغییر نمیکنه و خب به نفعشونه
مجددا از زحمات جناب سجاد که به فکر مشتریهای یکی دیگه بودن سپاسگذارم
دوست عزیزم
امن متوجه نشدم
آقای سجاد در پ خ گفتن که دکتر به مدت 1.5 ماه این سرور رو دارند
در واقع به گفته آقای سجاد فاکتور این ماه پرداخت نشده
همه مشتری ها اگر فاکتورها رو پرداخت کنند دیگه نیازی به این هزینه اضافی و البته بالا نخواهد بود و میشه با هزینه کمتری به سرور رسید
پیشنهاد می کنم برای همه مشتری ها یکبار دیگه فاکتور صادر بشه و پرداخت کنند تا هزینه این ماه هم جور بشه
عجــــــــب روزگاری شده . . .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sajad
واقعا من با چه کسانی طرف هستم نمیدونم ! غیر از یک سری تهمت توهین چیزی به ما برنگشت ! یه سری هم میان میگن پول ما رو تو بده ! یه سری هم میگن سرور جایگزین به ما بده !
تا چند ساعت آینده کسی تمایلی به حل موضوع داشت من کمکش میکنم کسی هم نداشت خودتون میدونید ....
دوست من مگه شما خودت به عهده نگرفتید که بررسی کنید؟ مگه از شما سرور خواستیم؟؟!
بنده مسئولیت مدیریت سرور مجازی دوستی رو به عهده گرفتم پس بنده جواب گو هستم.
دیگه نمیگم به من ربطی نداره!
شما از طرف خودتون مگه دارید صحبت میکنید؟ شما دارید قضیه رو بررسی میکنید و میخواید کمکی بکنید پس باید جوابهایی هم که بهتون داده میشه رو اینطور در نظر بگیرید که ایا جناب دکتر و رفقا میتونن با هزینه هایی که داده شده برای یه هفته مثلا از همکاران سرور و.. جایگزین کنند؟ یا باید یه کم هم اضافه بدیم تا یه هفته باز گرده؟؟؟!!!
به حق چیزای ندیده و نشنیده.
دوستان بیاید 20 هزار تومان بدیم تا + هزینه سرور بشه و دو روز سرور برگرده!!