پاسخ : فروش ویژه رم 1 گیگ از دیتا سنتر اینگلیس uk2 پهنای باند نامحدود فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com
با سلام
با توجه به استقبال از افر و سرورهای قبلی و تقاضای کاربران جهت لوکیشنهای دیگر تصمیم به تهیه سرور از یکی از معتبرترین دیتا سنترهای کشور انگلیس گرفتیم
که با افرهای ویژه و استثنایی از دیتا سنتر معروف و معتبر UK2 اینگلیس در خدمت دوستان هستیم
کلیه سرویسها با پهنای باند نامحدود میباشد
لینک تاپیک قبلی فروش سرور و نظرات بعضی از مشتریان
فروش ویژه رم 1 گیگ | پهنای باند نامحدود |فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com
پلان ویندوز و لینوکس xp 2003 2008r2 2008
در این سرویس پورتهای استفاده از تورنت بسته شده هست و با خیال اسوده و 100% و فارغ از هر گونه شکایت تورنت میتوانید از میکروتیک استفاده کنید
جهت جلوگیری از اسپم هم تا جایی که شده پورتهای مشکل ساز بسته شده
نقل قول:
Ram = 1024 MB DDR3 ECC Dedicated
BW = نامحدود
CPU = Dual Xeon 5506
Port = 1 Gbps
HDD = 2 GB
IP = 1
ماه اول 15000 تومن از ماه دوم 20000 تومن
در صورت خرید 6 ماه به قیمت 15000 تومن محاسبه میشود
امکانات و خدمات رایگان :
==============
1- موقعیت سرور در اینگلیس دیتا سنتر : uk2
2- پورت سرور اصلی 1 گیگابیت اختصاصی میباشد
3- مجازی ساز سرورها : VMware ESXi 5 میباشد.
4-پهنای باند سرویسهای فوق بصورت نامحدود بوده
5-منابع ارائه شده برای سرور های مجازی ، کاملا اختصاصی است
6-سرورها دارای قابلیت دسترسی کامل به کنترل پنل جهت reboot و power on/off و کنسول مدیریت میباشند
7- در صورت ناراضی بودن مشتری تا 1 هفته امکان برگشت وجه وجود دارد (با ذکر دلیل)
8- سیستم عاملهای Win/Lin/Mik بدلخواه و بصورت رایگان نصب خواهد شد
9-در صورت درخواست نصب مجدد سیستم عامل محدودیتی نداشته و به صورت رایگان میباشد
10- سرورهای فوق را میتوان برای اکانتینگ استفاده نمود.
11- هر آی پی اضافه ماهانه 2000 تومان
12-سرویسها به تورنت ، اسپم ، پورت اسکن ، اتک ، هک حساس بوده و در صورت دریافت شکایت برخورد میشود (در صورت شکایت مبلغ 12000 تومن+ هزینه ایپی جدید گرفته میشود و در صورت تکرار بدون هیچ قیدو شرطی سرور متخلف حذف خواهد شد )
13- سرویس ها بصورت منیج نشده بوده و پشتیبانی شامل راه اندازی اولیه، رفع مشکلات احتمالی نتورک می باشد - نصب و تنظیمات تمام برنامه های درون سیستم از قبیل وب سرور ، فایل سرور ، مدیریت سرور ، پنل هاست وکلیه موارد مشابه به عهده مشتری خواهد بود
MagicVps با بیش از 2 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید
در زیر هم میتوانیدبعضی از نظرات مشتریان و رضایتمندی از کیفیت سرویسهای این افر را مشاهده کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-secret
2 تا سرور از ایشون دارم میخوام برم ازشون شکایت کنم به دلیل سرعت بالا - اپتایم 100% - پشتیبانی خوبشون :-p
الان هم میخوام یه دونه دیگه از همین بگیرم
با تشکر فراوان از ایشان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
2 تا سرور از ایشون دارم و کاملا راضی هستم ایشون 100% مورد تایید بنده هستند
قیمت برای تمدید ثابت است ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naserkhan
من ک دوتا از ایشون سرور دارم کاملا راضیم از همه نظر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30wide
سلام
شما را یکی از دوستان به من معرفی کردند و شما رو تایید کردند.
من نیاز به این سرویس دارم با سیستم میکروتیک
لطفا نحوه سفارش و خرید را برام پ.خ کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hydrghl
میکروتیک امریکا:"> از ایشون داشتم رم 1. درخواست دادم به ویندوز سرور تغییر بدن که رایگان زحمتش رو کشیدن. تحویل اولیه کمتر از 3روز طول کشید.
به مشتری احترام میذارن.:53:
تا الان که هیچ مشکلی با ایشون و سرویس هاشون نداشتم. :105:
به امید خدا به همین صورت پیش برن :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashkan90
من ایشون رو یک ساله میشناسم و الانم 4 ماهه دو تا سرور ازشون دارم که حتی یک بارم مشکل ایجاد نکرده و یک سره آپ بوده... کیفیت پورتشون هم خیلی بالاس. ایشون رو 100% تایید میکنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
r3z4
سرویس عالی بوده. واقعا تبریک میگم به ایشون بابت مشتریان ثابتی که با اتکا به پاسخگویی و کیفیت کارشون به دست اوردن
من چندین ماه ازشون سرویس دارم و بسیار راضیم و 100% از پلانهای جدید خرید میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad8711
من از ایشون سرویس گرفتم ، واقعا هم کیفیت سرور و هم کیفیت پشتیبانی عالیه
البته سرور انگلیس رو من تست نکردم هنوز ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shaahin4x
با سلام بنده هم یه سرور Mikrotik خریداری کردم که تا الان نمیشه گفت راضیم باید گفت محشره مخصوصا که مستقیما با ساپورت Mikrotik هم در ارتباطم (Support@mikrotik.com ) میشه گفت که تا الان بی نظیره امیدوارم که از اینم بهتر بشه :113:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0060
ما هم تحویل گرفتیم مثل سرویسهای قبلیشون فوق العاده واقعا ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sainaweb
سلام . من از آفر آمریکاشون 2 تا سرور خریدم - هم زود تحویل دادند و هم سرعتش عالیـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baranblog
من هم از ایشون وی پی اس دارم کافیه بهشون اس ام اس بدید که ویندوزم مشکل داره با هواپیما میاد در خونتون ، از پشتیبانی شون خیـــــــــــــــلی راضی هستم. مثل این هاستینگ همیشه موبایل خاموش نیستن یک بار هم سروراشون مشکل نداشته برای من...
---------- Post added at 04:22 AM ---------- Previous post was at 04:20 AM ----------
راستی ادمین سایت وب هاستینگ تالک من بیشتر از 1000 تا تاپیک دادم ولی رو 6تا گیر کرده اگه میشه برسی کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sainaweb
برام امشب تجربه شد این جریان . خداییش گند زدم به سرور ولی بازم با صبر و حوصله برام اوکی کرد و آی بی اس رو هم نصب کرد برام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dollar
منم یوکی سفارش دادم :69:
ببینیم چطوریه ایشالا امریکا هم میخوام. به ایشون زیاد پیغام دادم بنده خدا هم همیشه جواب میدن .
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
پیشنهاد می کنم از
MagicVps.Com بخرید پسر خیلی با صفایی هست من به یه وی پی اس نیاز داشتم توی تاپیک زیر
بستن سرور به علت هاست دامنه .ir
بدون چشم داشتی در اختیارم گذاشت کیفیتش هم عالی هست .به جرات می تونم بگم کیفیت وی پی اس های ایشون بی نظیر هست تا حالا از سرویس دهنده های ایرانی و خارجی زیادی استفاده کردم کیفیت وی پی اس ایشون تو ایران تکه و با سرویس دهنده های خارجی می تونه رقابت نزدیک داشته باشه . در پشتیبانی هیچ کسی رو تو ایران مثل ایشون ندیدم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Fracture
من هم همکاری با ایشون رو اکیدا توصیه میکنم، امکان نداره پشیمون بشید :-*
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RapB0y
تایید میشن
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
دوستان توجه کنند که بعداز اتمام این افر دیگر افری با این قیمت و مشخصات ارایه نخواهد شد مگر اینکه کسانی ارتقا بدن به پلانهای بالاتر و یا لوکیشنهای دیگر که جایگزین اونها بشه وی پی اس های ازاد شده
موجودی فقط 15 عدد
پاسخ : فروش ویژه رم 1 گیگ از دیتا سنتر اینگلیس uk2 پهنای باند نامحدود فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com
سفارشات دوستان ارسال شد
موفق باشید
دوستان توجه کنند که بعداز اتمام این افر دیگر افری با این قیمت و مشخصات ارایه نخواهد شد مگر اینکه کسانی ارتقا بدن به پلانهای بالاتر و یا لوکیشنهای دیگر که جایگزین اونها بشه وی پی اس های ازاد شده
موجودی فقط 11 عدد
سلام.آقا من سرور ویندوز بخوام.روی ویندوز 2003 سرور شما پورت های تورنت و اسپم رو میتونید ببندید؟ نمیخوام سرورم بسته بشه.در ضمن با نصب cc***** و nttac مشکلی نداره؟ممنونم
روی ویندوز نمیشه تورنت بست اسپم هم تا حدودی میشه بست چون ویندوز سوارخ سنبه زیاد داره اگر میخواهید مشکل تورنت و اسپم نداشته باشید توصیه میشود از میکرتویک استفاده کنید ویندوز ز هیچ حساب و کتابی نداره
آقا نمیخوای تلفن جواب بدی؟:68:
زنگ گوشی بسته بود شمارت دیدیم میس افتاده بود تماس گرفتم
موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Fracture
آقا نمیخوای تلفن جواب بدی؟:68:
البته تیکت را برای اینجور جاها ساختن . چون قرار باشه همه مشتری ها زنگ بزنن خوب نمیشه . اینکه magicVps جواب میدن یا تلفن میدن نظر لطفشون هست . من هم دو باری باهاشون تماس داشتم. یه بار جواب ندادن که بلافاصله بعدش خودشون تماس گرفتن .البته وظیفه ای در قبال تلفن ندارن و بخاطر صداقت ایشون هست که این کارو میکنند.
;;)
درخواست یک میکروتیک ویک ویندوز
ترجیحاً هر دو کانفیگ شده و از آمریکا
ممنون
۶- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید