پاسخ : Vps | سوییس و آمریکا | ssl رایگان | میکروتیک ۵.۶ | تنظیمات رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cdcenterahmadi
برای نصب اس اس تی پی نیاز به لایسنس و دامنه هست که با هم یه چیزی حدود 45000 تومان میشه (نصب و کانفیگ رو رایگان انجام میدن)
ایشون با دریافت 10.000 تومان با یه لایسنس غیر واقعی این کار رو براتون انجام میدن (برای من انجام دادن) دیگه نیاز به هزینه لایسنس و دامین نیست
دوست عزیز مشکلی در خصوص سرویس وجود ندارد؟(به دلیل لایسنس که عرض کردید)
استارتر تاپیک در انجمن آنلاین هست اما به تاپیک رسیدگی نمیکند و پلن ها در سایت وجود ندارد.فروش سرویس های این تاپیک کنسل شده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
دوست عزیز این موضوع که شما عرض کردید را همه اطلاع دارند.پست شما الان اطلاع رسانی بود یا راهنمایی؟خوب شما جایگزینی برای این تاپیک میتونید پیشنهاد بدید؟
برای این بود که اگر کسی میتونه همه رو راهنمایی کنه که چطوری میتونن از ایشون خرید کنن و یا اینکه دوستان دیگری هم چون صاحب تاپیک نمیاد جواب بده اگر میتونن همچین سرویسی رو ارائه بدهن بیان و اعلام کنن.
سلام دوستان
ایجاد تاپیک فروش توی این سایت مثل نصب تبلیغات تو بیلبورد کنار خیابونه! کسی نمی یاد سفارشات و سوالاتشو روی بیلبورد بنویسه و جواب بگیره. همونجوری که قبلا هم گفتم بهترین راه برای پیگیری درخواست های شما پشتیبانی سایت و ارسال تیکت هست. دوستانی که به این روش عمل کردن در کمتر از چند دقیقه جواب گرفتن!
گوشی من به همراه سیم کارتش از بین رفت و شماره جایگزین اعلام می شه. شاید باورش سخت باشه ولی بعضی ها اصرار داشتند از طریق تلفن سفارش بدن و پیگیری کنن! یکی دیگه تو یاهو پیغام گذاشته سروریس من مشکل داره لطفا بررسی کنید!!!!!! ایشون انتظار داره آی دی یاهوشون رو بشناسم و آی پی سرور رو بدونم.
اگر دقت کنید افرادی که اینجا پست دادن اکثرا کسانی هستند که قصد خرید دارن و مشتری ما نیستند.
در کل اگر موردی بوده که موجب نارضایتی شده از همه بزرگان معذرت می خوام.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidwt
هنوز سرویس داده میشه؟
بله - ارائه می شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
واو
هنوز سرویس میدین؟اگر جواب مثبته سوال:
واسه کانفیگ sstp با همون 10هزارتومان پلن اول همه چی رو کانفیگ رایگان می کنید مثل ssl و....؟؟؟ (البته دامین رو خودم میدم)
این موضوع مربوط به فروش تابستانی بود. از اول مهر واسه sstp ۱۵ تومن هزینه کانفیگ اضافه شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pishroserver
سلام
جناب علرضا خان چند روزه چیز پی ان قطع است، تحقیق کردیم و متوجه شدیم مخابرات معظم له پورت های pptp & L2tp رو بسته و فقط به sstp دسترسی هست، تیکت زدیم همکارتون آقای عرب صالحی یه فایل exe دادن و فرمودن install کنید مشکل میشه، انجام دادیم حل نشد، از پریشب تا به حال حدود 15 تیکت زدیم که ایشون هر بار به طریقی از سرشون باز کردن و با لحنی بسیار بی ادبانه جواب میدن، خودتون هم به محض این که کوچکترین مشکلی پیش میاد ستاره سهیل میشید و دیگه نمیشه پیداتون کرد، تیکت رو که خودتون جواب نمیدید، تو یاهو هم که نمیاید، موبایلتون هم که خاموشه!!! چطوری میتونیم به شما دسترسی داشته باشیم؟ ما با شما معاوله کردیم و از شما جواب میخوایم نه کس دیگه!
با سپاس
چنین مشکلی نباید پیش بیاد! همه سرورهای sstp دارن درست کار می کنند. آقای صالحی هم زحمت می کشن انصافا. اگه مشکلتون حل نشده از طریق سایت پیگیری کنید. در مورد سایر موارد هم توضیح دادم و البته معذرت می خوام ازتون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cdcenterahmadi
با سلام
منم با این رفیقمون موافقم هرچی آقای اسکندری با ادب و احترام با مشتری برخورد می کردند این آقا(عرب صالحی) با مشتری ها طوری برخورد می کنند که انگار ما بهشون بدهکاریم.
ادب مرد به ز دولت اوست
به ایشون تذکر داده شد. من از طرف ایشون معذرت می خوام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
makan
با سلام
Plan-1
RAM: 128 MB
HDD: 10 GB
BW: 256 GB
Price: 10,000 Toman/Month
با گانفیگ sstp و کلیه پروتکل ها
راه اندازی SSTP روی میکروتیک بدون نیاز به SSL و دامین به صورت رایگان!!!
تمامی سیستم عاملها از جمله Mikrotik v5.6 (با قابلیت آپدیت) به صورت رایگان نصب میگردد.
نصب و کانفیگ IBSng و Mikrotik به همراه تمامی پروتکل های ارتباطی مربوطه به صورت رایگان همراه با گواهی SSL رایگان.
کلا همون 10000 تومن!!!!!!
سرور ۱۰ تومان است ولی تنظیمات هزینه داره که تو سایت موقع سفارش موجوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezani
سلام این آقا یک آدم ب ادم بی شعور است که یک سرور را اول می فروشد چند روز بعد قطع می کند بعد دوباره می گه ip بلوک شده و سرور قطع می کند.هزار بهانه می آورد
دوست عزیز شما ۱۰ تومان دادید، ۳تا ip سوییس رو (که واقعا گرون هست) رو بلوک کردید! قیمت این آی پی ها از کل هزینه سرور شما بیشتره. در ضمن آی پی رو من نمی بندم دیتاسنتر می بنده. این چیزایی هم که گفتید بیشتر برازنده خودتون هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
l0rd
آقا سلام...من دوتا میکروتیک جدا ازتون دارم...دوتاش هم sstp کانفیگ کردین....ولی تو وصل شدنش گیر میده ..بعضی وقتا فقط وصل میشه...یه فایلexe هم بهمون دادان که نصب کردیم..ولی انگار نه انگار؟؟؟؟؟؟؟آیا این ssl های رایاگنه که قطع میشه؟چجوری میشه اصلیش کرد؟؟؟که واقعا جواب بده
اصل و غیر اصل فرقی با هم نداره. اما اگه اصل رو هم بخواین می تونیم خدمتتون ارائه کنیم. از طریق سایت پیگیری کنید لطفا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiansoftware
والا ما که از ایشون راصی بودیم.خداییش کارش درسته.من نمیدونم شماها مشکلتون چیه با ایشون
ممنون!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
si6arp
من تازی میخوام سرویس بگیرم . گوشیش خواموشه ! این میشه یه مهتر تائید بروی صحبت های دوستامون.
واقعا متاسفم...
تازه این آقای irivps هم . . . .
کلا کلاهبردار زیاد شده . آره دیگه وقتی یه بچه 1370 میاد سرور اجاره میده همینطوری بدون هیچ قانونی همین میشه دیگه...
گوشی و سیم کارتم از بین رفته و شماره جایگزین اعلام می شه. ما در برابر تیکت های ثبت شده تو سایت مسئولیم پس از اونجا پیگیری کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
سرویس هنوز ارائه میشه؟
ارائه می شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cdcenterahmadi
ما که ازشون 3 ماهه سرویس داریم فعلانم داره کار میکنه خودشون کمتر تو یاهو آنلاین هستن تیکت بزنین حتما جواب میدن
آفرین! خیلی ها هنوز این موضوع واسشون روشن نشده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidwt
دوستان اگه کسی با قیمت مناسب این کار رو انجام میده اعلام کنه.
دوست عزیز سایر همکاران نمی تونن تو تاپیک من آفر بدن به دلیل نقض قوانین. اگر سرویسی می خواین تاپیک باز کنید. در خواست شما رو ما هم انجام می دیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cdcenterahmadi
برای نصب اس اس تی پی نیاز به لایسنس و دامنه هست که با هم یه چیزی حدود 45000 تومان میشه (نصب و کانفیگ رو رایگان انجام میدن)
ایشون با دریافت 10.000 تومان با یه لایسنس غیر واقعی این کار رو براتون انجام میدن (برای من انجام دادن) دیگه نیاز به هزینه لایسنس و دامین نیست
هزینه تنظیم کامل sstp ۱۵ تومان هست که از اول مهر اعمال شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
دوست عزیز مشکلی در خصوص سرویس وجود ندارد؟(به دلیل لایسنس که عرض کردید)
استارتر تاپیک در انجمن آنلاین هست اما به تاپیک رسیدگی نمیکند و پلن ها در سایت وجود ندارد.فروش سرویس های این تاپیک کنسل شده؟
مشکلی وجود نداره و فروش ادامه داره البته با شرایط جدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin885
برای این بود که اگر کسی میتونه همه رو راهنمایی کنه که چطوری میتونن از ایشون خرید کنن و یا اینکه دوستان دیگری هم چون صاحب تاپیک نمیاد جواب بده اگر میتونن همچین سرویسی رو ارائه بدهن بیان و اعلام کنن.
تیکن بزنید دوست عزیز
L2tp و pptp خدا رو شکر امشب وصل شدند
دوست عزیز بنده ماهیانه برای سرویس اول شما 10 پرداخت میکردم
اما ظاهرا فروش شده 15
اگر یادتون باشه تو بخش فروش سایتتون گزینه خرید بیشتر از یک ماه نبود
برای sstp هم اون زمان 10 پرداخت شد
حالا
برای تمدید هم باید 15 پرداخت بشه؟
اینجور باشه که نمی صرفه
الان دوستانی هستند افر ماهیانه زیر هشت تومان میدن
اگر میشه این موضوع را روشن کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ARYA-CLUB
L2tp و pptp خدا رو شکر امشب وصل شدند
دوست عزیز بنده ماهیانه برای سرویس اول شما 10 پرداخت میکردم
اما ظاهرا فروش شده 15
اگر یادتون باشه تو بخش فروش سایتتون گزینه خرید بیشتر از یک ماه نبود
برای sstp هم اون زمان 10 پرداخت شد
حالا
برای تمدید هم باید 15 پرداخت بشه؟
اینجور باشه که نمی صرفه
الان دوستانی هستند افر ماهیانه زیر هشت تومان میدن
اگر میشه این موضوع را روشن کنید
به دلیل قیمت بالای دلار مجبوریم قیمت رو بالا ببریم. سرور های ما هم قیمت بالایی دارن و قابل مقایسه با بقیه که از جاهای ارزون سرور می گیرن نیست. در ضمن هزینه ساپورت و پشتیبانی هم هست.
برای کسانی که قبلا خرید کردند همون صورتحساب صادر می شه و این قیمت ها برای مشتریان جدیده.
این آقا که تلفنش خاموشه .. چجوری این همه تعریف کردین ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emadjan
این آقا که تلفنش خاموشه .. چجوری این همه تعریف کردین ؟
تلفن خاموشه تا پشتیبانی روشن باشه. متاسفانه به دلیل اینکه بعضی ها هنوز نمی دونند چه درخواستی رو کجا مطرح کنند نمی تونم پشتیبانی با تلفن ارائه کنم. شما تیکت کنید در کمترین زمان پاسخ می گیرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
تلفن خاموشه تا پشتیبانی روشن باشه. متاسفانه به دلیل اینکه بعضی ها هنوز نمی دونند چه درخواستی رو کجا مطرح کنند نمی تونم پشتیبانی با تلفن ارائه کنم. شما تیکت کنید در کمترین زمان پاسخ می گیرید
با این حرف شما شدیدا موافقم /
سلام
بحث در اینجا خوب نیست
اما علیرضا جان نیر خوبه گفته
همین طور هست
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Q.SiN
با این حرف شما شدیدا موافقم /
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
atilnic
سلام
بحث در اینجا خوب نیست
اما علیرضا جان نیر خوبه گفته
همین طور هست
با تشکر
ممنون دوستان
خود من معتقدم بودن پشتیبانی تلفنی واسه واقع اضطراری لازمه و اینکه شخص بتونه با یه اس ام اس کارش رو انجام بده. اما بعضی ها می اومدند پول رو به حساب می ریختند بعد زنگ می زدند می گفتند سرویس بدید!!!
این موارد باعث می شه که حق سایر کسانی که می تونند از این سرویس استفاده کنند ضایع بشه.
طبق گفته شما بهتره ادامه ندیم:d