پاسخ : فروش ویژه رم 1 گیگ | پهنای باند نامحدود |فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com
سلام.جسارتا امکان نداره از پهنای باند نامحدود کم کنید (محدود بشه) به هارد اضافه بشه؟:d
اونقدر پهنای باند شاید کسی نخواد.:109:
پاسخ : فروش ویژه رم 1 گیگ | پهنای باند نامحدود |فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com
عرضی داشتم خدمت کاربران اینجا،
من از سرویس های ایشون و مخصوصاً ساپورت بی دریغشون واقعا تشکر میکنم و نه تنها به یوزرهای اینجا بلکه به چند نفر دیگه هم سرویس هاشونو که از لحاظ پینگ،مانیتورینگ،آپتایم و ساپورت فوق العادست پیشنهاد میکنم و خواهم کرد
ایشون واقعا تایید میشن
فقط عجیبم میاد چقدر دیر ایشونو پیدا کردم!!
داش بابت 100 گیگ هارد چقدر میگیری ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
سلام.جسارتا امکان نداره از پهنای باند نامحدود کم کنید (محدود بشه) به هارد اضافه بشه؟:d
اونقدر پهنای باند شاید کسی نخواد.:109:
با سلام اگر مایل بودین این پلان میتوانیید استفاده کنید
رم 1گیگ هارد 130 گیگ
پورت سرور اصلی1 گیگ
پهنای باند نامحدود
قیمت 45 تومن
موفق باشید
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
داش بابت 100 گیگ هارد چقدر میگیری ؟
این افر که رم 1 گیگ با هارد 8 گیگ هست و پهنای باند نامحدود همونطوریکه دراولین تاپیک اعلام کردم قابلیت ارتقا ندارد
چنانچه به منابع بیشتر نیارمند هستید
رم 1 گیگ هارد 130 گیگ قیمت 45 تومن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
با سلام اگر مایل بودین این پلان میتوانیید استفاده کنید
رم 1گیگ هارد 130 گیگ
پورت سرور اصلی1 گیگ
پهنای باند نامحدود
موفق باشید
مرسی.بودجش زیاد!
پس نمیشه؟!
هارد 50 گیگ اضافه کنیم چقدر میشه؟
قیمت 45 تومن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
مرسی.بودجش زیاد!
پس نمیشه؟!
هارد 50 گیگ اضافه کنیم چقدر میشه؟
قیمت 45 تومن
این افر که رم 1 گیگ با هارد 8 گیگ هست و پهنای باند نامحدود همونطوریکه دراولین تاپیک اعلام کردم قابلیت ارتقا ندارد
چنانچه به منابع بیشتر نیارمند هستید
رم 1 گیگ هارد 130 گیگ قیمت 45 تومن
کلا سوال من دیده نمیشه
تشکر می کنم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baranblog
فایل در درایو سخت افزاری برای فعال کردن iis هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baranblog
کلا سوال من دیده نمیشه
تشکر می کنم !
واله مشخص نیست چی بوده منظورتون
ولی اگر منطورتون این هست که ایزو ویندوز داخل درایو هست برای نصب و فعال کردن ils جواب مثبت هست و کلا ایزو ویندوز داخل درایو همیشه هستش بصورت مانت شده
نمیدونم منظورتون همین بوده یا نه که جواب دادم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baranblog
سرور ویندوز کارت صدا هم داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baranblog
باشه تنظیمات کارت صدا رو برام انجام بدین و برام ایمیل کنید . میخوام مدیا پلیر موزیک اجرا کنه و من صدا موزیک رو داشته باشم
guilanmusic@gmail.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baranblog
جواب تاپیک من را ندادید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baranblog
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baranblog
?
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------
فایل در درایو سخت افزاری برای فعال کردن iis هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baranblog
کلا سوال من دیده نمیشه
تشکر می کنم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
واله مشخص نیست چی بوده منظورتون
ولی اگر منطورتون این هست که ایزو ویندوز داخل درایو هست برای نصب و فعال کردن ils جواب مثبت هست و کلا ایزو ویندوز داخل درایو همیشه هستش بصورت مانت شده
نمیدونم منظورتون همین بوده یا نه که جواب دادم
دوست عزیز سرویسی که میخواستید همانطور که در تاپیک ذکر شده تست شد و موردی که میخواستید جواب میدهد داخل تاپیک هم عکس زدم شماره حساب هم برای شما ایمیل شده سوریس شما هم نصب شده و اماده هست همونی که باش تست کردم
هنوز تا این لحضه پولی به حساب واریز نشده
اگر نیازی ندارید بگید که حذف کنم وسرویس جدید نصب کنم (مال شما ویندوز ایکسپی هست ) با توجه به اینکه ظرفیت سرور تغریبا تکیمل شده حداقل به دوستان دیگری که نیاز دارند بدم
با تشکر
میشه شرایط خرید سرویس 15 تومنی ارسال کنید