خیلی وقت پیش همین مشکل رو بنده و همشهری ها با دیتاسنتر ایکس ال هاست داشتیم که با این روش مشکل حل شد
شاید برای شما هم درست بشه:-s
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی وقت پیش همین مشکل رو بنده و همشهری ها با دیتاسنتر ایکس ال هاست داشتیم که با این روش مشکل حل شد
شاید برای شما هم درست بشه:-s
تست کردم، درست نشد، ایمیل به شاتل ارسال شد .
برای نوین نت هم مثل اینکه دوچار مشکل هست !
امروز هم من مجددا با مسئولین پشتیبانی مرکزی شاتل تماس تلفنی داشتم و قول پیگیری دادند اما هنوز مشکل برطرف نشده و هر روز صبح ما باید باید با v پ n سایتها را باز کنیم و در برخی اوقات مشکلی نیست
از همکارانی که با این رنج ای پی کار میکنند راه حلی پیدا نکردند ؟
پاسخ شاتل
مشترک گرامی
با سلام و عرض احترام
مورد شما بررسی شد اختلال موجود بر روی Ip های رنج 5.9.x.x توسط همکاران ما در دست بررسی می باشد
طی بررسی های انجام شده مشکل علاوه بر رنج ip شاتل ،روی رنج ipهای سایر isp ها نیز گاهی مشاهده می شود با این حال همکاران ما در تلاش هستند که منبع مشکل را مشخص و در صورت امکان آن را برطرف نمایند.لذا خواهشمند است تا رسیدن به نتیجه نهایی صبور باشید .
همچنین شما میتوانید از طریق یکی از 5 روش زیر با ما در ارتباط باشید:
1. در سایت "My.Shatel.ir" بعد از Login کردن در قسمت "گزارش مشکلات" مورد خود را توضیح دهید ، در کوتاه ترین زمان ممکن کارشناسان ما پاسخگوی شما خواهند بود.
2. به آدرس CS@shatel.ir ایمیل ارسال کنید (با ذکر مشکل ، مشخصات و شناسه کاربری خود) تا در کمترین زمان ممکن همکاران ما پاسخ گوی شما باشند.
3. با مراجعه به "سایت شاتل" و مطالعه داکیومنت های قرار داده شده در این قسمت مشکلات خود را بدون نیاز به تماس تلفنی حل بفرمایید.
4. با دانلود برنامه "سیستم هوشمند پشتیبانی شاتل " بدون نیاز به تماس تلفنی و در کوتاه ترین زمان ممکن مشکلات سرویس اینترنت خود را برطرف بفرمایید.
5. و در نهایت با پشتبانی فنی ما در اصفهان به شماره 7773577 در تماس باشید.
با سپاس
امروز از دفتر مرکزی شاتل در خصوص ایمیل ارسالی مشکل با رنج ای پی 5.9.x.x در شاتل که در چند صفحه براشون ارسال کردم تماس گرفتند و گفتند این مشکل رو اساسی برطرف کردند
دقیقا پس از تماس تلفنی ما بررسی کردیم و تا به حال مشکلی ندیدیم ظاهرا دیگه مشکلی نیست
لطفا همکاران دیگه هم چک کنند ببینند در شهرستان ها هم این مشکل برظرف شده یا نه ؟
همچنین ایمیلی هم ار شاتل در این خصوص ارسال شده
مشترک گرامی جناب آقای محمد حیدری
با سلام و احترام
احتراما به استحضار می رسانیم پیرو مشکل مطرح شده با رنج ای پی های 5.9.x.x و در مورد باز نشدن سایت های مانند
www.takniaz.com
www.iranwebshop.net
طی بررسی همکاران ما مشکل بر طرف گردیده است لطفا مجدد بررسی فرمائید و در صورت وجود مشکل مجدد با ما در تماس باشید.
مسعود ميرنصيري
واحد پشتیبانی/ کارشناس پشتیبانی فنی شاتل
من اصفهان هستم. هنوز مشکل اینجا حل نشده! واقعیتش دیگه ازشون انتظار هم ندارم که مشکل رو حل کنن چون ظاهرا تواناییشو ندارند! چند بار باهاشون مکاتبه کردم تا حالا یک جواب درست به من ندادن!
اینترنت شاتل فکر کنم با آی پی هایه خارجی مشکل داره
چند تا از همکاران چنین مشکلی رو داشتن