پاسخ : VDS-VPS HDD:50 GB | RAM:256 | CPU:Xeon Westmere 5620 | port: 1Gbit Dedicated قیمت: 12000 تومان اروپا-سوئیس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
با سلام آقای عباس زاده.
سرویس بنده و خیلی از دوستان (وی پی اس سوییس) از دیروز صبح قطع شده هست.با پیگیری های زیادی که کردم بالاخره آخر شب تونستم سرور جایگزین را بگیرم.امروز صبح داشتم سرور را آماده میکردم که قفل (هنگ) کرد و دیگر بالا نمیاد.از سیستم تیکت هم درخواست یوزر پسورد VSPHERE هم دادم که هیچ جوابی نشنیدم.
در مورد اطلاعات هم همکار شما فرمودند :
در حالی که سرویس بنده و جمعی از دوستان دود شده و شما اینطور میفرمایید.
خواهشمندم هر چه زود تر در این مورد روشن سازی کنید.زیرا کار بنده و جمعی از دوستان 2 روزه مانده و شما هیچ جوابی به ما ندادید.
باتشکر
سلام ارش جان
اقای عباس زاده نیستند و مسوئلیتتون بر عهده من هستش که از صبح فقط نبودم ولی خودتون شاهد هستید دیشب تا 4 شب هم پشتیبانی تک تکتون میکردم و در نهایت باید بگم انصاف هم خوب چیزیه.
در حالی که وظیفه ی گرفتن بکاپ ازسرویس ها بر عهده خود مشتری هستش ولی متاسفم برای خودم که بر عهده گرفتم کمک حال شما بشم و بکاپتون رو بگیرم انشالله برای دفعه ی بعد چنین کاری مگر در ازای پرداخت هزینه انجام نخواهم داد تا اگه مثل شما اینگونه برخورد کرد . اصلا ناراحت نشم.
باز هم ازتون تشکر میکنم.
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid2088
vps من هم همین طور
کی می خواد جوابگو باشه؟؟؟
من جوابگو هستم
کلاینت ایدیتونو بفرستید تا به همه نشون بدم به شما سرویس بکاپ داده شده بود خیلی ساعت پیش ولی کم لطفی از خودتون بود.
نقل قول:
vps من هم با همه اطلاعات از دست رفت ،
شما هم همینطور.
کلاینت ایدیتونو بفرستید تا همینجا بفرستم که خودتون مقصر بودید
منتظرم
پاسخ : VDS-VPS HDD:50 GB | RAM:256 | CPU:Xeon Westmere 5620 | port: 1Gbit Dedicated قیمت: 12000 تومان اروپا-سوئیس
سلام
تو این که تا دیر وقت جواب تیکت ها رو میدادید شکی نیست
ولی الان تمام بچه ها دیگه دلشون نسبت به سرور های شما چرک شده
الان من میدونم چند تامون داریم دنبال سرور جدید میگردیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
S-ARM
سلام
تو این که تا دیر وقت جواب تیکت ها رو میدادید شکی نیست
ولی الان تمام بچه ها دیگه دلشون نسبت به سرور های شما چرک شده
الان من میدونم چند تامون داریم دنبال سرور جدید میگردیم
من حساب کتاب شمارو یادم نمیاد دوستان
فقط میتونم به همتون سرویس بکاپ چندین ساعت قبل داده شده بود
یکی خواست بخوابه
یکی خواست پس فردا بکاپ بگیره
یکی خواست اصلا نگیره وقتی قطع شد ، اینجا بیاد سخنرانی کنه
این رو دوستان ما نباید جوابگو باشن چرا طرف نخواسته یا نیومده بکاپ بگیره.
اصلا بهانه کمبود وقت نیارید فکر نمیکنم مثل من باشید در عرض 18 ساعت نزدیک 283 وی دی اس ویندو و لینوکس به خاطر درخواست اقای عباس زاده نصب کردم اونم فقط با ای دی اس ال 256
همشونو دستی نصب کردم ! بدون کپی برداری
انشاالله تو پیدا کردن سرویس جدیدتون موفق باشید دوستان .
دوستان یکذره انصاف داشته باشید
ایشون حدود یکروز قبلش به همه پیغام فرستادن
منم مثل همه شما اطلاعاتم رفت ، ولی اهمال از خودم بود. اصلا نرفتم ایمیل و تیکت رو چک کنم.
حالا یک سوال دیگه دارم از دوستان
کسی میدونه علت اینکه نمیتونم به Routing and Remote Access دسترسی داشته باشم از چی هست؟
یعنی وقتی تو قسمت Routing and Remote Access که میرم وقتی میخوام configure کنم سرور خودم رو ، پیغام میده فایر والت بسته است! در حالیکه من خودم فایروال رو باز کردم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin321
منم مثل همه شما اطلاعاتم رفت ، ولی اهمال از خودم بود. اصلا نرفتم ایمیل و تیکت رو چک کنم.
کسی میدونه علت اینکه نمیتونم به Routing and Remote Access دسترسی داشته باشم از چی هست؟
یعنی وقتی تو قسمت Routing and Remote Access که میرم وقتی میخوام configure کنم سرور خودم رو ، پیغام میده فایر والت بسته است! در حالیکه من خودم فایروال رو باز کردم!
سلام
به واحد پشتیبانی تیکت بزنید من سعی میکنم شخصا بررسی کنم
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
به واحد پشتیبانی تیکت بزنید من سعی میکنم شخصا بررسی کنم
ممنون
سلام
همون موقع زدم . با نام webhostingtalk.ir زدم تیکتو
به دوستان گفتم همین الا براتون چک کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
من حساب کتاب شمارو یادم نمیاد دوستان
فقط میتونم به همتون سرویس بکاپ چندین ساعت قبل داده شده بود
یکی خواست بخوابه
یکی خواست پس فردا بکاپ بگیره
یکی خواست اصلا نگیره وقتی قطع شد ، اینجا بیاد سخنرانی کنه
این رو دوستان ما نباید جوابگو باشن چرا طرف نخواسته یا نیومده بکاپ بگیره.
اصلا بهانه کمبود وقت نیارید فکر نمیکنم مثل من باشید در عرض 18 ساعت نزدیک 283 وی دی اس ویندو و لینوکس به خاطر درخواست اقای عباس زاده نصب کردم اونم فقط با ای دی اس ال 256
همشونو دستی نصب کردم ! بدون کپی برداری
انشاالله تو پیدا کردن سرویس جدیدتون موفق باشید دوستان .
ای خدا هر چی نوشتم رفت!! :49:
مورد اول اینه که باید جسارتا به بنده حق بدید ناراحت بشم.چون اطلاعاتم الکی الکی رفته.به منم هیچ چیزی در این رابطه گفته نشده!!
آقای عباس زاده به من فرمودند که باید اطلاعات رو دستی انتقال بدم بعنی اینکه Backupمعنی نداره!!
مورد دوم اینه که در اصل 2 روزه سرویس ندارم.سرویس جدیدی که دادید هنگ کرد و درخواست VSPHERE کردم ولی شما فقط ریبوت کردید که کارساز نبوده!!
من چقدر تاکید کردم.الان اگر شما پنل رو میدادید زود چک میکردم ولی دریغ ... !!
مورد سوم اینه که از جوابتون تو تیکت خیلی ناراحت شدم.بعنی چی در نطر خواهم داشت؟؟!!
خداییش من با شما پدر کشتگی دارم؟
من نیودم در زمانی که اطلاعات کاربران سرور آمریکا پاک شد از شما دفاع کردم؟؟
من نبودم از کیفیت سرویستون اینجا تعریف کردم؟؟
و ...
خوب؟
شما تمام جوابی که دادید در اصل برای یقیه بوده.من بدبخت چه گناهی کردم که باید اطلاعاتم الکی الکی پاک بشه؟؟
تیکت میدم پنل VSPHERE میخوام تاکید میکنم.شما باز ریبوت میکنید.خوب الان هم مشکل داره.خوب نمیشد همون جا میدادید که من چک میکردم و ته توی قضیه رو پیدا میکردم؟
در ضمن من هم شاهد بودم شما تا آخر شب رو سرویس بچه ها کار میکردید ولی؟؟؟
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin321
اینقدر مطمعن نباشید.چون به من هیچی نگفته بودن!!!!
یعنی همه شما میدونستید فقط من اینجا بی اطلاع بودم؟:102:
با سلام من هم بگم وقتی سرویس قطع شد من رفتم که تیکت بدم دیدین سرویس جایگزین دادن من هم بکاپ داشتم منتقل کردم فقط بعضی وقتها ایمیل نمیاد که ادم متوجه بشه به تیکت پاسخ دادن
خدایی پشتیبانی خوبی دارند انشاالله که همیشه موفق باشند