پاسخ : سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیریتی ک
اوایل خوب بودن ولی بعدش هیچی نگم بهتره
پاسخ : سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیریتی ک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mibfa
اوایل خوب بودن ولی بعدش هیچی نگم بهتره
دوست من ببنید این واقعا اذیت کردن هست ! خوب اگر قرار بود هیچی نگید ، چرا این پست رو می گذارید ! اگر مشکلی دارید و یا داشتید بفرمایید
اگر خیر می تونید با ما مستقیم حل کنید که از طریق اینجا و یا تلگرام و یا موارد دیگه بفرمایید.
این مدل جدیدی از تخریب هست ؟
من یک ریموت دسکتاپ امریکا با ۳ هسته و ۳ گیگ گرفتم به شدت کند هست فقط هم واسه پی پل ازش استفاده میکنم و هیچ چیزی روش ران ندارم و مداوم هم قطعی داره جالب اینجاست اگر سرور رو ریستارت کنید بعد از حدود ۲ ساعت بالا میاد الان هم که حدود ۲ روز هست قطع هست دیگه حوصله شو ندارم پیگیری کنم بی خیال شدم رفتم از جای دیگه گرفتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k0tkin
من یک ریموت دسکتاپ امریکا با ۳ هسته و ۳ گیگ گرفتم به شدت کند هست فقط هم واسه پی پل ازش استفاده میکنم و هیچ چیزی روش ران ندارم و مداوم هم قطعی داره جالب اینجاست اگر سرور رو ریستارت کنید بعد از حدود ۲ ساعت بالا میاد الان هم که حدود ۲ روز هست قطع هست دیگه حوصله شو ندارم پیگیری کنم بی خیال شدم رفتم از جای دیگه گرفتم
سلام
دوست من وقتی شما حوصله پیگیری . رفع مشکل رو ندارید ، چطور حوصله جهت پیغام دادن در اینجا رو دارید ؟
شما واقعا اگر فکر می کنید مشکل از سمت ما هست ، باید جویا بشید و مشکل حل بشه . حوصله ندارم و نمی خوام پیگیر باشم دیگه واقعا مساله ما نیست!
شما کی اقدام به پیگیری کردید که ما انجا ندادیم یا بهتون جواب سربالا دادیم !
لطفا حرف ها و کار های بی منطق رو بگذارید کنار!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
سلام
دوست من وقتی شما حوصله پیگیری . رفع مشکل رو ندارید ، چطور حوصله جهت پیغام دادن در اینجا رو دارید ؟
شما واقعا اگر فکر می کنید مشکل از سمت ما هست ، باید جویا بشید و مشکل حل بشه . حوصله ندارم و نمی خوام پیگیر باشم دیگه واقعا مساله ما نیست!
شما کی اقدام به پیگیری کردید که ما انجا ندادیم یا بهتون جواب سربالا دادیم !
لطفا حرف ها و کار های بی منطق رو بگذارید کنار!
بنده حوصله ی اطلاع رسانی دارم حوصله ی سر و کله زدن با کسی که نمیتونه ی ریموت دستکاپ ساده رو یک ماه سر پا نگه داره ندارم توی کمتر از ۲ هفته که سرور گرفته شده ۲ بار کامل خاموش شده الان بار سوم هست نه بیکارم نه اعصاب دارم که هی برم تیکت بدم چرا خاموشه کاملا مشخصه چرا خاموشه و وقتی هم سرور روشن هست به هیچ وجه قابل استفاده نیست کاملا مشخصه سرور شدیدا اور سولد شده و هارد سرور اصلا کشش نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k0tkin
بنده حوصله ی اطلاع رسانی دارم حوصله ی سر و کله زدن با کسی که نمیتونه ی ریموت دستکاپ ساده رو یک ماه سر پا نگه داره ندارم توی کمتر از ۲ هفته که سرور گرفته شده ۲ بار کامل خاموش شده الان بار سوم هست نه بیکارم نه اعصاب دارم که هی برم تیکت بدم چرا خاموشه کاملا مشخصه چرا خاموشه و وقتی هم سرور روشن هست به هیچ وجه قابل استفاده نیست کاملا مشخصه سرور شدیدا اور سولد شده و هارد سرور اصلا کشش نداره
با خط بزرگ نوشتن و یا داد زدن به این معنی نیست که حق با شماست !
شما بیجا دارید قصاص قبل از جنایت می کنید ، شما اطلاع دادید به ما که مشکل رو برطرف کنیم ؟ یا صرفا به خاطر اطلاعات محدود و ناقص خودتون دارید حرف می زنید؟
سرور امریکای ما در طی 3 ماه گذشته حتی یک قطعی کوچیک هم نداشته و متاسفانه باگ ویندوز 2008 باعث این مشکل شده که افرادی که 2008 دارند به خاطر باگ این ویندوز قطعی پی در پی دارند
به همه افرادی که در اینباره تیکت بزنند گفته می شه که یا خودشون نسخه ای که به نظرشون پایدار هست رو ارائه کنند تا دسترسی ارائه بشه ونصب بکنند و یا به 2012 تغییر داده بشه !
بنابراین اگر شما تیکت می زدید و جویا می شدید که مشکل چیه و راه حلش چیه قطعا همین حرف ها خدمتتون ارائه می شد و یا اگر هم سیستم عامل شما 2008 نیست مشکل رو برطرف می کردیم.
با افترا زدن و پیش قضاوت کردن دوست عزیز مشکلی حل نمی شه ! و متاسفانه حوصله نداشتن شما جزو مشکلات حیطه کاری ما محسوب نمی شه ! مشکل شما هست !
- - - Updated - - -
در ضمن صرفا جهت اطلاع، کاری که الان کردید اطلاع رسانی نیست و صرفا افترا زدن و خراب کردن ما به خاطر عدم حوصله داشتن شما هست!
اصلا صجبت دوستان و دشمنان غلط
لااقل قیمت ها رو ویرایش کنین!
توسایت زدین 40 تو سایتتون میزنه 70!!! تا اگر ویرایش نمیشه تاپیک جدید بزنین
امیدوارم حوصله اینو داشته باشین:) وبه شمامربوط باشه
دوست من این تاپیک برای خیلی وقته پیش هست و اصلا هم توسط ما اپدیت نشده بود تا اینکه ایشون اپدیت کردند !
در تاپیک های جدید قیمت های جدید ثبت می شه