مدتی با علی جان کار کردیم مرد بسیار نازنین و خوبیه و بسیار مورد اعتماد . به هرحال مشکلی براشون پیش اومده و من بیشتر از حتی خودش ناراحت شدم . ولی یه مدتی هست که نیستند ایشون و دلمون واسش تنگ شده . هر کی ایشون رو دید سلام منم بهش برسوونه . :x:x
نمایش نسخه قابل چاپ
مدتی با علی جان کار کردیم مرد بسیار نازنین و خوبیه و بسیار مورد اعتماد . به هرحال مشکلی براشون پیش اومده و من بیشتر از حتی خودش ناراحت شدم . ولی یه مدتی هست که نیستند ایشون و دلمون واسش تنگ شده . هر کی ایشون رو دید سلام منم بهش برسوونه . :x:x
خوبه پی پال خودتون بسته بشه . 180 روز باید صبر کنید. حالا اگه حساب بانکی و راهی هم داشته باشید.
حالا این عزیز ما که این همه نون خوردین ازش یه مشکلی واسش پیش اومده ! جند روز نمتونید صبر کنید ؟
تا به الان همتون ،کلی سود کردین ازش . حتما حل میشه که میاد و جواب شما ها رو میده . وگرنه میرفت و پیداشم نمیکردید. >:)
سلام
ایمیل با تمام شرایط مربوط ارسال شد
---------------------------------
اگه هزینه رو برگشت زدن همینجا اطلاع میدم تا دوستان هم در جریان باشن
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
لازم به ذکره یه پرداخت 195 و یه پرداخت 38 دلاری داشتم که پی پال کنسل کرده و ریفاند شدن
امیدوارم برای برگشت هزینه من اقدام کنن
خوب اگر به اندازی کافی رسید بسم الله
آقا اون بدهی منم صاف کن لطفا :)
---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
حساب کتاب هم نمیخواد من همه رو انجام دادم .
---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
حساب کتاب هم نمیخواد من همه رو انجام دادم .
50$ بنده هم برگشت خورده ، اطلاعات براتون فرستادم
علی جــــــون
1.98$ من یــــــــــــــادت نره:52:
الان اونوقت این علی اینهمه پول رو از کجا میخواد بیاره؟ از جیبش مخواد بده؟:104:
علی جان ما را در غم و اندوه خود شریک کن.
مطمعنی دلار ها هکی بوده؟؟؟
شاید پی پال اکانتشو بسته یا موراد دیگه ...
به هر حال امیدوارم هزینه ها رو برگشت بزنن
و اونایی که اول تاپیک همه اومدن و تایید کردن الان یه جوابی داشته باشن
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
هر کاری ریسک و شرایط خودشو داره ......نقل قول:
الان اونوقت این علی اینهمه پول رو از کجا میخواد بیاره؟ از جیبش مخواد بده؟