پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب | تحویل اتوماتیک | قابلیت سفارشی سازی مناب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
درود
یک سرویس هلند خریدم ببینم چطور هستید از نظر کیفیت
امیدوارم که پاسخ درخواست های شما رو بده و رضایت شما رو جلب بکنه
پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب | تحویل اتوماتیک | قابلیت سفارشی سازی مناب
سلام از هلند
با هارد 200 گیگ
و با هارد 500 گیگ
hdd
بهمون افر میدید
رم بالای 2 گیگ
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taranoome
سلام از هلند
با هارد 200 گیگ
و با هارد 500 گیگ
hdd
بهمون افر میدید
رم بالای 2 گیگ
با تشکر
با سلام
دوست من برای هارد 500 گیگ باید براتون هارد اختصاصی و فیزیکی تهیه بشه که مبحث قیمتش کاملا جداست!
اما در مورد هارد 200 گیگ ممنون می شم ابتدا مشخصات دیگر سخت افزاری مانند سی پی یو و رم رو اطلاع دهید تا خدمتتون افر مناسب ارائه شود
سلام
آمریکا اون دو تا دی سی که دارین به اسکن گیر میدن ؟
سروریزو هلند رو قبلا تست کردم ***** شدید میکنن برای اسکن و تقریبا به درد نمیخورد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakaj
سلام
آمریکا اون دو تا دی سی که دارین به اسکن گیر میدن ؟
سروریزو هلند رو قبلا تست کردم ***** شدید میکنن برای اسکن و تقریبا به درد نمیخورد
با سلام دوست من
امریکا شدیدا به ابیوز حساس هست. دلیل اینکه هلند بیشتر وارز هست اینه که کشور هلند از بابت قوانین سایبری خیلی سخت گیر نیست ولی در امریکا تقریبا خیلی سخت هست که چنین موردی پیاده بشه
متاسفانه سیستم *****ینگ انجمن فعال هست و منظورتون رو در باره اینکه سرویوز چه مشکلی داره رو متوجه نشدم!
منظورتون اینه که خود دیتاسنتر باعث ایجاد مشکل برای شما می شه ؟ اگر منظورتون همین باشه باید خدمتتون عرض کنم خیر - برای این مورد گارانتی می شه
ولی حتما باید نوع مخصوص وارز رو از ما خریداری بفرمایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام
دوست من برای هارد 500 گیگ باید براتون هارد اختصاصی و فیزیکی تهیه بشه که مبحث قیمتش کاملا جداست!
اما در مورد هارد 200 گیگ ممنون می شم ابتدا مشخصات دیگر سخت افزاری مانند سی پی یو و رم رو اطلاع دهید تا خدمتتون افر مناسب ارائه شود
خب همون 200 + اخرین مقدار هاردی که میتونید ارائه بدید
نوع هارد هم hdd
مقدار رم 4 گیگ
سی پی یو مهم نیست
استفاده به عنوان سرور دانلود
از نظر کپی رایت نمیخام مشکل داشته باشه
سرور هلند مناسب هست
می تونیم پلان ویژه رو خدمتتون تقدیم کنیم با 120 گیگ هارد اضافه که سرجمع 200گیگ می شه
قیمتش هم 63 هزار تومان ماهیانه می شود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
سرور هلند مناسب هست
می تونیم پلان ویژه رو خدمتتون تقدیم کنیم با 120 گیگ هارد اضافه که سرجمع 200گیگ می شه
قیمتش هم 63 هزار تومان ماهیانه می شود
هلند همین دیتاسنتر شما من یک سرور اختصاصی گرفته بودم برای اسکن از یکی از همکاران dns و چند تا چیز دیگه رو محدود یا به طور کل قطع کرده بود نمیشد اسکن نت بزارم روی این پورت ها
توی شمارش گر سرعت رسیو 0 میداد
نمیدونم مشکل از دیتاسنتر بود یا فایروال یا چیز دیگه
با نرم افزار zmap این لیست هارو اسکن میگیرم
اگر مایلید تست کنید اگر دیدین اوک هست تهیه کنم اتفاقا تعداد بالایی در ماه هم نیاز میشه که متاسفانه خیلی وقته جای مناسبی پیدا نکردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakaj
هلند همین دیتاسنتر شما من یک سرور اختصاصی گرفته بودم برای اسکن از یکی از همکاران dns و چند تا چیز دیگه رو محدود یا به طور کل قطع کرده بود نمیشد اسکن نت بزارم روی این پورت ها
توی شمارش گر سرعت رسیو 0 میداد
نمیدونم مشکل از دیتاسنتر بود یا فایروال یا چیز دیگه
با نرم افزار zmap این لیست هارو اسکن میگیرم
اگر مایلید تست کنید اگر دیدین اوک هست تهیه کنم اتفاقا تعداد بالایی در ماه هم نیاز میشه که متاسفانه خیلی وقته جای مناسبی پیدا نکردم
دوست من مطمئنا مشکلی در این مورد نداریم اگر امکانش باشه لطفا از طریق تیکت پیگیر باشید تا براتون توضیحات ارائه بشه
سلام. من سایت روی وی پی میخوام بالا بیارم.ای پی سایت را جدیدا مدام مسدود میکنن. آی پی اضافه هرچندتا که بخوام ارائه میکنید؟ هزینه هر ای پی اضافه چنده؟ کانفیگ رایگان(نصب دایرکت ادمین یا سی پنل نال شده) برای بالا آوردن سایت هم برای بنده انجام میدید؟