سلام . لطفا توضیحات رو بری من هم پ.خ کن //
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام . لطفا توضیحات رو بری من هم پ.خ کن //
:106:حالا چطور درخواست کنیم؟ آدرسی ... ایمیلی..... ؟؟؟؟؟؟؟؟
از طریق سایت می تونین سفارش بدید ایمیل ها هم که توی امضای خودم هست :)
ونون
سلام دوستان من می خوام پکیج فارسی کامل whmcs را خریداری کنم لطفا قیمت و نحوه خرید را برایم ارسال کنید با تشکر
این هم ایمیل منه
majid.ghaffari99@yahoo.com
سلام دوست عزیز ، جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت گسترش دهندگان وب ونون - صفحه اصلی پورتال مراجعه کرده و یا با کاربر EXXXIR تماس بگیرید
موفق باشید
از دوستان کاملترین پکیج فارسی whmcs البته رایگانش رو سراغ نداره یا حدالقل ایمیل فارسی شده بدون کپی رایت آخه من یکی نصب کردم هر ایمیلی که ارسال میکنه همراش کپی رایتم هست ممنون میشوم کمک کنید باتشکر
فارسی ساز بخش مدیریت + قالب راست چین شده whmcs
فارسی ساز بخش کلاینت whmcs + قالب ایمیل های فارسی
البته میتونید همین قالب های ایمیلی نصب کردید رو از داخل پنل مدیریت WHMCS از قسمت تنظیمات > قالب های ایمیل ، ویرایش کرده و کپی رایت رو بردارید
موفق باشید
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح دهید چجوری میتونم این کارو انجام بدم من هر کار میکنم نمیتونم قالب ایمل ارسالی رو تغییر بدم ممنون میشوم کمک کنید من با این اسکریپت زیاد آشنایی ندارم
کار خاصی نداره ، شما وارد قسمت قالب های ایمیل شوید ؛ لیست قالب های ایمیل رو بهتون نمایش میده برای ویرایش کنار هر قالب یک آیکون کوچک وجود دارد که روی آن کلیک کنید وارد یک بخش ویرایشگر متنی میشوید که در اون قسمت میتوانید متن هایی رو اضافه و یا حذف کنید ؛ این کار را میبایست روی تک تک قالب های ایمیلی که کپی رایت دارند انجام دهید
موفق باشید