پس ندانسته صحبت نکنید !
نمایش نسخه قابل چاپ
در ضمن یادمان باشد موضوع این گفتگو
مشکلات ادونیس میباشد
نه خاطرات مهندس و دشمانان قسم خورده
---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------
من دانسته قضاوت میکنم
شماید که سعی میکنید که ادونیس مهندس را حفظ کنید :63:
اهل فن یعنی کسی که تو کار برنامه نویسی است و از زیر ابی رفتن ادونیس خبر دارد:104:
من به خودم اجازه میدهم که برداشت خود را راجب 6 صفحه قبل تر بیان کنم:-ss
به نظر من این اصلا مهم نیست که چی بوده و از کجا اومده !
مهم اینه که چی شده و الان کار رو راه میندازه یا نه !
روی تمام سرور ها به درستی و راحتی و بدون اررور نصب می شه یا نه !
اگه نشه برای اون پشتیبانی در نظر گرفته شده یا نه
روی مسئله ی امنیتیش کار می شه یا نه ...
اگه تیکت بدید خدمت ساپورت این سیستم بررسی به چه شکل است
مثال می زنم.من از WHMCS استفاده می کنم
یک بار دیتاسنتر در شبکه اش به مشکل بر خورده بود و به مدت دو دقیقه نمی تونست با سرور WHMCS ارتباط بر قرار کنه و لایسنس بنده رو Varify کنه در سایت WHMCS تیکت دادم که نمی تونم لاگین کنم و زیر دو دقیقه دو جواب از دو نفر از همکاراشون اومد ...
اگه چنین مسئله ای پیش برنامه نویس این ادونیس مطرح بشه جواب بعد از چند دقیقه است و به چه صورت !؟ ( در راستای حل مسئله هست یا عبارت اینچنینی : که من نمی دونم برنامه نویس پروژه هستم یا مدیر سرور یا مسئول شبکه ی دیتاسنتر ... !؟؟؟ )
هر چند وقت یک بار مشتریان پتچ جدید دریافت می کنند و مشکلات احتمالی رو حل شده می بینن؟!
و سایر مواردی که می شه این دو سیستم رو با هم مقایسه کرد
من پشتیبانی سیستم WHMCS رو دیدم در این مورد اگه دوستان سوال داشته باشن می تونم در خدمت باشم ، دوستانی که از ادونیس استفاده می کنن نحوه ی بروز رسانی و پشتیبانی و ظاهر و ... سایر موارد رو بفرمایند
نه باید ایران و برنامه نویس ایرانی سرکوب بشه ، نه به علت ایرانی بودن و حمایت سر یه عده بی کلاه بمونه !
پس حرف ها لطفا فقط مقایسه ی این دو سیستم باشه نه تعصب
اگر دانسته قضاوت قضاوت میکنید ، یعنی اهل فنی هستید به قول خودتون ؟!! ( گفته های خودتون رو رد میکنید ! )
بله . شما اجازه دارید ! اگر اجازه نداشتید تابحال شما رو بن کرده بودند ! شما اظهار نظر کردید و دوستان جوابتون رو دادند .
شنیدم مدارس پنج شنبه ها تعطیله ؟؟؟ راسته ؟؟؟ ;)
بحث من تمومه !
ه باید ایران و برنامه نویس ایرانی سرکوب بشه ، نه به علت ایرانی بودن و حمایت سر یه عده بی کلاه بمونه !
با شما موافق هستم
ولی دوستان ما انتقاد بذیر نیستن
اگر تاکید به کجای بودن سیستم ادونیس میشود نباید داد فریاد بزنیم یه نمونه اش را بیار (بالاخره پیدا میشه)
باید انتقاد پذیر باشم
تا همون برنامه نویس ایرانی ایراد کارش تو خود خونه اش حل بشه نه اینکه جای دیگران
اگه قراره بین برنامه نویس خارجی داخلی انتخاب بشه
خوب چرا ایرانی انتخاب نکنیم
گفتن ایراد کار باعث رفع نقض میشه خوب الان که ما اینجا پست میدم برنامه نویس میخونه پس باید بهتر بشه و شاید به منطق خود مارو دشمن ببینه و بخواد برعکس گفته های مارو ثابت کنه و این میشه که تلاشش رو بیشتر میکنه
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
اگر دانسته قضاوت قضاوت میکنید ، یعنی اهل فنی هستید به قول خودتون ؟!! ( گفته های خودتون رو رد میکنید ! )
بله . شما اجازه دارید ! اگر اجازه نداشتید تابحال شما رو بن کرده بودند ! شما اظهار نظر کردید و دوستان جوابتون رو دادند .
شنیدم مدارس پنج شنبه ها تعطیله ؟؟؟ راسته ؟؟؟ ;)
دوستان گیر الکی ندید لطفا
بحث سیستم ادونیس هست
دوست عزیز اگر در صحبت های بنده توهین دیده اید یا خلاف مقرارت شما گزارش بده به مدیر انجمن بزار من بن کنن
در ضمن بن کردن شخص یا بستن موضوع زمانی اتفاق می افتد که بحث به حاشیه رفته و یا توهین, و به انچه به غیر از موضوع پرداخته شود
, و در نهایت اخرین مطلب که نتیجه بحث را روشن سازد و هیچ حرف حدیثی و سوال بی جوابی نماده باشد
بحث اصلی این تاپیک هم همین بود که مشکلات آدونیس گفته بشه و نیازهایی که داخل آدونیس احساس میشه تا تکمیل بشه .
کسی نمیگه آدونیس سیستم خیلی خوبیه و بی عیب هست و کسی نمی گه پشتیبانی این سیستم در سطح اول فناوری اطلاعات بوده .
اما توسعه این سیستم به دلیل ورود سیستمهایی با قیمت پایین تر و امکانات بیشتر خارجی متوقف شده تقریبا . عملا یک سری از استفاده کننده گان به whmcs کوچ کردند . قاعدتا تقابل و رقابت تیم های ایرانی (با برچسب کپی بردار بودن دائمی ) با سیستم های خارجی در این جور کدها سخت هست و بازار محصولات خارجی داغتر .
اینها توجیح نیستند . دلایل عدم پیشرفت سریع و به روزرسانی پروژه است .
این سیستم هنوز به فروش میرسه ؟! ارزش نصب کردن داره یا خیر؟ :53:
بله قابل فروس هست هنوز از سايت آردين ديتا مي تونيد اقدام به خريد كنيد.
شرکت داده پردازی آردین سپاهان ->شرکت داده پردازی آردین سپاهان
آقا ببخشین که دارن تاپیکه چند وقت پیشا دوباره بالا میارم.ولی اینجا را دیدم خواستم اولا که بهتون بگم که من خودم نه آقای داوری رو میشناسم نه چیزی اما تمومه سیستمای این آقا رو دارم و همشون را هم نال و دیکد کردم.برای اثبات هم هر تیکه کدی از هر فایلی و از هر کدوم از سیستماش خواستید بگید تا براتون بزارمش.ولی تا به حال هیچکدوم از سیستماش رو پابلیک نکردم.من چون خودم برنامه نویسم دلم نمیاد همچین کاری کنم.
همچنین تمومه اسکریپتای آقای Ham3d Saati .یا Payware یا Aftab Shop V3 یا Abtin Gate یا هر کوفت و زهره ماری.واسه اثبات هم هر کدوم از صفحه هاشو خواستید بگید تا سورسشو براتون بزارم.
کلا از این حرفا بگذریم هدفم از زدنه این پست اینه که بعد از مدتها تصمیم به پابلیک کردن اسکریپتها کردم اما دو دلم .دلم نمیاد چنین کاری کنم.برای شروع هم از همین آدونیس دارم شروع می کنم.حالا می خواستم دوستان بیان و نظرشونو بگن که چیکار کنم؟؟؟
در ضمن قراره تو سایت اسکریپت دات کام پابلیک کنم :
بهترین اسکریپت های پولی ایرانی(کاملا نال شده)
ممنون