پاسخ : با دلار 13500 چه کنیم ؟ ( درخواست راهنمایی )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdad1000
1 دینار کویتم با یارانه نمیشه گرفت بعد قیمت 4.500 تومن باید پول روش بزاریم خدا بداد کسایی بخوره که میخوان هاستینگشون رو نگهدارنو سرویساشونو تمدید کنن درست هاستینگ ها گلایه دارن حق دارن ولی هاستینگ ها باید بدون مشکل برای همه هست حالا بیایین یکاری کنیم یجورایی از خودمون شروع کنیم بیاییم از سرور های خارجی استفاد نکنیم تا مدتی بیاییم روی سرور های ایرانی درست مشکلاتی داره ولی با تلاش هاستینگ ها این مشکلات خودتون برطرف کنید تا ببینیم چی میشه و اینکه یه مدت روی پای خودمون وایسیم
فداتون به انجمن منم سر بزنید
عزیز تو حالت بده انگاری
1 سرورهای ایرانی هم گرون کردن خبر نداری انگار
2 کیفیت سرور های ایران فوق العالده خرابه
3 دو برابر خارجیاس هزینه ایرانیا!
4 به راحتی عزیزان بالای منبر پیدات میکنن و برات مدرک سازی سایت تاینی موویز یادتون نرفته که ؟ طرف با پارتی بست که سایت خودش بیاد بالا بعد با ای اس پیا قرارداد حق اشتراک 18 هزار تومان ماهیانه!
ایران ریده دیگه حالا هی برین رای بدین هی محرم و حسین حسین کنید هی برین اربعین هی هم بگین مرگ بر فلان فلان
یه دسته ملت منم منم میکنن یه دسته هم باید بسوزن به پایه اونایی که عنم عنم میکنن
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali0000
هیچ مسولی مملکتشو و ملتشو نمیفروشه جز یه ایرانی
https://www.facebook.com/mohammad.j....41645285892098
https://www.facebook.com/najib.fahim...69045909774817
کاش اینا مسولایه ایران بودن!!!!!!!!!!!!!!!!!
- - - Updated - - -
تو ایران طی تاریخ فقط داریوش و کوروش و رضاشاه خدمت کردن همین الانم هرچی داریم از شاهه داریم 40 ساله این اخوندا چه گوهی خوردن جز خوردن و استفاده کردن و ظلم به ملت موندم چرا ملت اون موقعه انقلاب کردن چی کم داشتن و نداشتن ....
دلار هم خیالتون راحت تا 100 میره بالا
یورو هم 150 200
هیچ وقت ارز ایران ارزش جهانی نخواهد یافت مگر ملت بلند شن و دولت و حکومت عوض شه شاه ارز ایرانو کرده بود بین 5 کشور ابرقدرت زمان خودش پاسپورت ایرانی هویت داشت الان چی!!!!!!!!!!!!!
با دلار ۱۵ هزار تومان یورو ۱۹ هزار تومان نمیشه کاری کرد راهنمایی هم نمیشه کرد :d
هر دم از اين باغ بري ميرسد ...
محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور ایران امروز پس از جلسه هیات دولت جمهوری اسلامی ایران گفته است "در شرایطی که فشار اقتصادی روی مردم زیاد است ضمن اینکه از مردم انتظار داریم که در حد نیاز خود خرید کنند، از طرف دیگر از همه تجار و کسبه نیز انتظار داریم که انصاف را در قیمت ها رعایت کنند البته تغزیرات نیز وظیفه دارد با متخلفان برخورد کند و همه باید به گونه ای رفتار کنیم تا از این شرایط سخت عبور کنیم".
پ ن : سوال- با توجه به مطالب بالا، نقش دولت را در مديريت كشور بيان كنيد ؟ ( ١٠ نمره)
الف) نقش هويج ب) نقش ناظم مدرسه ج ) نقش بيژن امكانيان د ) بريم توچال
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
داش کارشناسی ؟ آزاد ؟ اونایی که ورودی قبلی هستن هم اضافه شده ؟
همکارم ورودی 94 هست.
دانشگاه آزاد اسلامی
جدا از این مورد
گردو هر کیلو 110.000 تومان . مبارکه !
گوشت و ... هم عزیزان اطلاع دارند دیگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
قصد مردن ندارن :)
اگه ما میتونیم کاری کنیم این اراذل بمیرن، بسمالله
ما فقط میتونیم رای بدیم
ما فقط میتونیم یارانه ۴۵ تومنی رو با شرمساری بگیریم
ما فقط میتونیم پراید بخریم
ما فقط میتونیم تا جنس گرون شد مثل گاو حمله کنیم و بخریم و تو انبار قایم کنیم
ما فقط میتونیم مث خر سرمون تو لاک خودمون باشه و صدامون در نیاد
ما هیچ گهی نمیتونیم بخوریم!
- - - Updated - - -
کسخلی داداش؟
تو چیکار به مال و دارایی مردم داری؟
مردم کسخلن ۲۵ میلیارد دلار بدن به یه مشت آخوند تخم حروم که تهش گوز هم نصیبشون نشه؟
کسخل نباااااش!
من نگفتم مردم ارزهای خود را به بازار بفروشن... من می گم مردم بخواد دارایی های خود را حفظ کنه طلا را خریداری کند نه ارز دلار...
دلار ارز مناسبی برای نگه داری دارایی نیست...
چین و روسیه رو ببین چند تن طلا خریدند که از یوغ دلار خارج شن زیرا فهمیدند که دلار ارز مخربی بر اقتصاد کشورها هستش و آمریکا از دلار برای اعمال فشار و تحریم به دیگر کشور ها استفاده می کنن...
شنیدم آمریکا به دنبال باطل کردن دلار خانگی مردم ایران هستش ... راست و دروغش نمی دونم...
اگر من جای مردم بودم اصلا واسه دارایی دلار و یورو هر چی باشه نمی خرم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raymvnd
من نگفتم مردم ارزهای خود را به بازار بفروشن... من می گم مردم بخواد دارایی های خود را حفظ کنه طلا را خریداری کند نه ارز دلار...
چین و روسیه رو ببین چند تن طلا خریدند که از یوغ دلار خارج شن زیرا فهمیدند که دلار ارز مخربی بر اقتصاد کشورها هستش و آمریکا از دلار برای اعمال فشار و تحریم به دیگر کشور ها استفاده می کنن...
شنیدم آمریکا به دنبال باطل کردن دلار خانگی مردم ایران هستش ... راست و دروغش نمی دونم...
!!!!!!
امریکا به فکر باطل کردن دلار خانگی؟؟؟؟!!! خیر همچین نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahinmq
همکارم ورودی 94 هست.
دانشگاه آزاد اسلامی
جدا از این مورد
گردو هر کیلو 110.000 تومان . مبارکه !
گوشت و ... هم عزیزان اطلاع دارند دیگه
سلام
خرید ما که برای گردو 165 تومان بود!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
سلام
خرید ما که برای گردو 165 تومان بود!
سلام
بله دیگه گردو هم با افزایش دلار ، بالا میره.
این قیمت 3 روز پیش بود.
گوجه فرنگی گیلاسی (گوجه ریز) 4 روز پیش هر کیلو 7 تومن ، 3 روز پیش هر کیلو 15 تومن ، الان رو نمیدونم دیگه !
این افزایش قیمت برای تولید داخلی عجیبه !
به کجا چنین شتابان !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raymvnd
این باطل کردن دلار شایعه هست
مگر از اون دلارهایی باشه که زمان احمدی نژاد توزیع شد و به دلار احمدی نژادی معروفه و از همه نظر بدون مشکل هست ولی ...
یادش بخیر.
یه زمانی سرور کانادا میگرفتیم چون از ایران ارزون تر بود. الان برعکس شده :|