پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی آلمان هارد دیسک Nvme | [هوشمند پرگاس كارن] نیک کلاد | 2 گیگابایت رم 25 هزار تومان!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amintnt
سلام
من دیروز یه سرور سفارش دادم, وضعیت سفارش به معلق تغییر کرده.
میشه علتش رو بگین؟
یا جواب تیکت رو بدین؟
سلاموقت بخیر با عرض پوزش خدمت شما دوست عزیز
تعداد درخواست ها و سفارشات بالا هست دلیل تاخیر همین بوده از طریق سایت برای دریافت سرویس در تماس باشید با عرض معذرت در تاخیر
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی آلمان هارد دیسک Nvme | [هوشمند پرگاس كارن] نیک کلاد | 2 گیگابایت رم 25 هزار تومان!
خیلی ممنون
سرور دریافت شد
و از کیفیت و سرعت خوبی برخورداره
درود.
اول از همه بگم که دوستان به تاریخ عضویت بنده توجهی نکنند (با همین نام کاربری توی p30world هم هستم و اونجا ناظر بازنشسته ام و دوستان منو میشناسند).
حقیقتش تنها دلیل ثبت نام من، برای این بود که بیام و از تجربه ام با نیک کلاد برای دوستان بگم.
هفته ی پیش بود که دنبال سرور بودم و از اینجا باهاشون آشنا شدم، یه سرور ازشون خریداری کردم؛ همون روز اول انقدر اذیتشون کردم با این نصب و کانفیگ و ... که خودم شرمنده شدم، ولی انقدر پشتیبانی و برخوردشون (حتی نصف شب :دی) خوب بود که چند روز بعد سرور دوم رو هم درخواست دادم بهشون.
توی این مدت، میتونم بگم از کیفیت سرورها و سرعت پورتشون، قیمت فوق العاده مناسب و پاسخ گویی و پتشیبانیشون کاملا راضی بودم. شدیدا مورد تایید هستند، اونقدر زیاد که همین الان سرور سوم رو هم شاید باورتون نشه، ازشون سفارش دادم و از همین تریبون هم اعلام میکنم که منتظرم تا فعال بشه.
امیدوارم که شرایط همیشه به همین خوبی و همکاریمون ادامه دار باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
UniqueSon
درود.
اول از همه بگم که دوستان به تاریخ عضویت بنده توجهی نکنند (با همین نام کاربری توی p30world هم هستم و اونجا ناظر بازنشسته ام و دوستان منو میشناسند).
حقیقتش تنها دلیل ثبت نام من، برای این بود که بیام و از تجربه ام با نیک کلاد برای دوستان بگم.
هفته ی پیش بود که دنبال سرور بودم و از اینجا باهاشون آشنا شدم، یه سرور ازشون خریداری کردم؛ همون روز اول انقدر اذیتشون کردم با این نصب و کانفیگ و ... که خودم شرمنده شدم، ولی انقدر پشتیبانی و برخوردشون (حتی نصف شب :دی) خوب بود که چند روز بعد سرور دوم رو هم درخواست دادم بهشون.
توی این مدت، میتونم بگم از کیفیت سرورها و سرعت پورتشون، قیمت فوق العاده مناسب و پاسخ گویی و پتشیبانیشون کاملا راضی بودم. شدیدا مورد تایید هستند، اونقدر زیاد که همین الان سرور سوم رو هم شاید باورتون نشه، ازشون سفارش دادم و از همین تریبون هم اعلام میکنم که منتظرم تا فعال بشه.
امیدوارم که شرایط همیشه به همین خوبی و همکاریمون ادامه دار باشه.
با سلام خدمت شما ، خواهش میکنم هدف ما هم ارائه سرویس با کیفیت هستش!
آپدیت : سرور های مجازی حرفه ای از دیتاسنتر هتزنر از کشور فنلاند با هارد دیسک Nvme به جمع سرویس ها افزوده شد!
یک سرویس از ایشون خریداری شد. قبل از خرید با حوصله به سوالات پاسخ دادند و صادقانه راهنمایی کردند...بعد از خرید با همون اخلاق قبل از خرید فورا سرویس و تحویل دادند و باز هم به سوالات با حوصله پاسخ دادند ... بنظرم این ارزشمند هست...کیفیت هنوز سایتی بارگزاری نکردم ... اما انشالله مثل اخلاق و تعهدشون خوب هست...
سلام
آقا سروراتون با نت اسکن و کرکینگ مشکل دارن ؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javadsat
سلام
آقا سروراتون با نت اسکن و کرکینگ مشکل دارن ؟
ممنون
سلام خدمت شما ، بله نت اسکن انجام بشه سرور توسط دیتاسنتر مسدود خواهد شد!
چند هفته پیش، یک سرور مجازی NVMe خریداری شد. تا این لحظه، کیفیت بی نظیره. سرعت کارکردن با سرور، پردازش، دانلود و آپلود و... همه عالی. قبلاً از حداقل 8 سرویس دهنده متفاوت سرویس داشتم، اما هیچکدوم کیفیت این سرویس رو نداشته. به نسبت قیمت، کیفیت بسیار بالاست.
امیدوارم کیفیت همینجور باقی بمونه...
با سلام خدمت کلیه دوستان عزیز ، سرور جدید از آلمان با هارد دیسک Ent خریداری شد و موجودی سرور های آلمان با هارد اینترپرایز افزایش داده شد و کاربران عزیز میتونید سفارش بدید!
به صورت میانگین تحویل سرویسها چقدر زمان نیاز داره؟ دیروز ظهر یک سرویس سفارش دادیم ولی هنوز اطلاعات سرور ارسال نشده.