من فکر کنم ایشون به دلیل بالا رفتن قیمت ارز خرید انجام نمیدن! چون دلاری 1200 باید یه چیزی هم از جیب بدن با شرایط فعلی. خودشون دو صفحه قبل گفتن به علت مشکلات ایران با تاخیر انجام شد فکر میکنم همین باشه!
موفق باشد
نمایش نسخه قابل چاپ
من فکر کنم ایشون به دلیل بالا رفتن قیمت ارز خرید انجام نمیدن! چون دلاری 1200 باید یه چیزی هم از جیب بدن با شرایط فعلی. خودشون دو صفحه قبل گفتن به علت مشکلات ایران با تاخیر انجام شد فکر میکنم همین باشه!
موفق باشد
دیشب هم گفتم این آقا قرار بود پول کسی رو برداره من خودم حدود 800 یورو برا ایشون واریز کردم!;)
می اومد این مبلغ برمی داشت که حدود زیادی از مبلغ رو خرید کردند فکر کنم اندازه همه این پول هایی هست که اینها می گن ;)
ایشون به من هم قول داده چند روز دیگه برگشت می زنه پس جای نگرانی نیست
دوست عزیز، شما که ایشون رو تایید کردید. بهتره کمی منطقی تر جواب بدید. بنده برای ایشون 96000 تومان واریز کردم. حداقل 10 تا ایمیل براشون فرستادم. ایشون از وقتی که پول رو گرفتن نه جواب ایمیل میدن. نه اینجا کامنتی میزارن. نه توی facebok جواب میدن نه یاهو. در حالی که آنلاین هستند و پست های بی مورد دیگه ای توی Facebook فرستادن.
تا الان 100000 هزار تومان بابت سرور به من ضرر زدن چون مجبور شدم برای اینکه اطلاعاتم نابود نشه سروری که روزی 30 بار هنگ میکنه و باید ریست بشه رو تمدید کنم.
آفر ویژه ای رو هم که بعد از یه هفته صحبت به زور گرفته بودم و ماهانه حداقل باعث میشد 50 هزار تومان به نفعم باشه به خاطر ایشون از دست دادم.
پول رو هم که گرفتن و جواب هیشکی رو نمیدن.
چه انتظاری دارید شما اونوقت؟ چجوری ایشون رو تایید کردید ؟ افرادی مثل ما روی اعتماد به حرف شما اومدیم این پول رو واریز کریدم.
این امیر آقا مگه خودشون زبون ندارن؟ اگه مشکلی واسش پیش اومده بیاد 2 کلمه تایپ کنه بگه فلان اتفاق افتاده . ملت که مسخره شما نیستن . کسی اینجا تهمت نزده. این آقا خودش باعث شده همه اینطوری راجع بهش قضاوت کنن که البته حرفشون کاملاً هم منطقیه و کاربرانی که بی مورد میان اینجور افرادی رو تایید میکنن هم باید بن بشن.
من وقتی بهم توهین یا بی احترامی میشه عادت دارم جواب توهین رو با توهین بدم :)
اولا که دیر پرداخت کردن با ***یدن و بالا کشیدن پول خیلی فرق داره کسایی که از درک و شعور بالایی برخوردار باشن خیلی راحت این رو میفهمن و میان میگن پرداخت ما هنوز انجام نشده و تاخیر داره نه اینکه بگن فلانی *** اونایی هم که تاییدش کردن چند دلار پول گرفتند ازش
مشکل هم حل شده ایمیل بزنید :)
من ایشون رو تایید کردم که *** و کلاهبردار نیستن نه اینکه پرداخت رو زود انجام میدن اگرم اینجا دارم جواب شمارو میدم بخاطر امیر نیست بخاطر خودم هست که تاییدش کردم و اینجا هرکسی هرچی میخواد بهم میگه ... ایشون بخواد میاد جواب میده نخواد هم جواب نمیده این وسط ربطی به من پیدا نمیکنه
2 تا نکته رو تاکید میکنم
این مشکلات برای همه بوجود میاد ولی خیلی بده که رقبا از آب گلالود ماهی بگیرن ... خودتون هم میدونید که 1قرون سود هم واسه امیر نداره :)
این انجمن انگار اصلا مدیر نداره ... تا بهشون پیغام شخصی ندی تاپیک هارو نمیبینن ... الان تعدادی آدم با اکانتی که 1 ماه هم از ساخته شدنش نمیگذره اومدن یه تهمت هایی زدن که طبق قانون همین انجمن باید حداقل پست هاشون پاک شه و انتقاد و شکایت فقط در بخش مربوطه انجام بشه
این انجمن مدیر هم داره
مشکل اینجاست که این آقا خبری نمیدن از خودشون
شما وکیل ایشون هستید ؟
برام جالبه =))
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
پول ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام و پوزش از همه دوستان،
اخیرا مشکلاتی پیش اومد و خرید ها به تاخیر افتاد از جمله اینکه ارز وحشتناک گران شد و البته هنوز قیمت همون 1200 می باشد.
ارتباط ما هم با ایران قطع شده بود که الان حل شد.
اینم شماره من:
0060129424756
هرکسی خرید داره دوباره کما سابق در خدمتیم.
پول ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقاکشش نده
شما میگی خرید کردم و سرویس رو نمیدن ؟
جالبه
منکه چیزی از شما نگرفتم . یعنی نه پول رو پس میدی نه vps رو میتونی بگیری ؟
پول من رو پس بده
8 روز شده . شایدم بیشتر
خجالت داره به خدا
سلام
پول ما رو هم پس دادن از اون اول گفتم صبر کن مشکل داره ولی بعضی ها خودشون بد خراب کردند امیر جان دمت گرم