طرف خودش می گه برین از اینجا، شما می گین نه می مونیم چیزی نمی شه...
مگه شوخی داره؟؟!!
به نظر من به جای ول کردن موضوع یه جا معرفی کنید ما منتقل کنیم.
این رجیسترار joker.com مطمئن و اکی است؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من 2 تا دامنه دارم که اصلا نمیخوام از دستشون بدم. اگه جایگزین مناسب پیدا نشه 10 ساله تمدید میکنم.
دوستان جایگزین درست و حسابی پیدا نشد؟
پینوشت : دامنه هاتون رو با شرکت های معتبر ایرانی ثبت کنید ، اونها بالاخره راهکار مناسب برای شما و خودشون پیدا میکنند. دامنه شوخی نیست ، به شرکت های تازه کار و کوچک برای ثبت دامنه اعتماد نکنید (مخاطبم کسایی هستند که خودشون پنل ندارند)
یک اخطار از اوفک آمریکا به ریسلو ارسال شده و به روبو بانک که ریسلو اونجا حساب داره و گفته شده بهشون که: شما حق معامله با واحد پولی دلار با ایرانی ها رو ندارید و مسئولان ریسلو هم مثل مارگزیده ها قاطی کردند، نمی دونند چیکار کنند یعی گیج شدند و الان شدیدا دنبال راه کاری هستند که بتونند این مشکلو حل کنند،
اونوقت یه عده از هموطنان ؟شریف با ترسوندن مردم، دنبال ماهیگیری خوشون هستند،
پس چند روز صبر کنید تا نتیجه معلوم بشه !
1-یا ریسلو می تونه مشکلو حل کنه که چه بهتر
2- یا نمی تونه حل کنه که خودش دامنه ها رو به یه جای دیگه منتقل میکنه و یا میگه خودتون ببرید جای دیگه، ولی دامنه های هیچ کسی رو نه توقیف میکنه و نه حذف !
گول شایعه پراکنان و دروغ گویان و ماهیگیران حرفه ای رو نخورید !!!
سلام
دوستان پیشنهاد می کنم با سفارت ایران در لاهه (و احیانا دیگر مقامات وزارت خارجه که با ایشان ارتباط دارید) هم مکاتبه کنید و مشکل عدیده ای که این موضوع ایجاد خواهد کرد را شرح دهید تا ترغیب شوند از طریق مذاکره با این شرکت به حفظ حقوق شما و مشتریان بی شمار بی خبر از این معضل کمک کنند. تجربه برجام را دست کم نگیریم. (لطفا هیچگونه برداشت سیاسی از صحبت بنده نفرمایید.)
دیگه با چه زبونی بگه برید!
این همه محدودیت گذاشته و از تاریخ هایی که گفته بازم محدودیت های دیگه میذاره و قیمت رو برای ایرانی ها میخواد بالا و کانتک اینفورمیشن رو چک میخواد بکنه و .... . اینها همه نشونست برای اینکه اونایی که به فکر دامینهاشون هستند قبل از اینکه دچار مشکلات بزرگتر بشن ، دامیناشونو ببرند.
آقا شما فقط بگید کجا بریم؟ حالا اگر رفتیم و بعدش دیدیم مشکل Resello حل شد، خوب چه بهتر. هم با Resello کار میکنیم هم با این جدیده. ولی جدّاً الان بحث سر این هست که بهترین جایگزین Rsello کجا هست؟ خصوصاً اینکه از نظر سیستمهای پرداخت هم کمتر مشکل داشته باشه. به نظر من باید گزینهای رو پیدا کنیم که دست کم پرداخت به روش بیت کوین رو داشته باشه. این gandi.net بیت کوین داره ولی گرونه. namecheap هم بیت کوین داره ولی فکر کنم خودش ایران رو تحریم کرده.
اینکه Resello تحریم کرده یا نکرده، تا هفتههای آینده خودش مشخّص میشه. بحث نداره که. ضمناً میتوانید یک تیکت به Resello بزنید تا شفّاف سازی بشه که آیا تحریم کرده یا نه؟ و اینکه آیا مثل ResellerClub قصد دارند کاربران کشورهای تحریم شده رو خودشون به جای دیگهای منتقل کنند یا خیر؟
سلام
برام واقعا جالبه ریسلو داره بیزنسش رو آتیش میزنه ، چون عمده مشتریاش ایرانی هستن و اینکه این سرویس برای مشتریان اخراجی ایرانی بوجود اومده ! بماند که پنلش اصلا هیچی نبود و ایرانیا دوره تست و خطا این پنل مزخرف رو گذروندن و اینکه پشتیبانیشون کلا خوابه ... هیچ آدم عاقلی که تحریم نیست رجیستری های خوب رو ول نمی کنه از ریسلو سرویس بگیره !
این قفل مزخرف 60 روزه رو ورداره ما با کله رفتیم . من چند ماهی میشه در ریسلو ثبت جدید نداشتم به خاطر خطاهای مسخره و پشتیبانی بی خیالشون بود . الانم اگه transfer lock رو بردارن میرم .
آخه کجا بابت یه تغییر ایمیل 60 روز transfer lock می کنه !