پاسخ : سرور مجازی ماهانه 7 هزار تومان ، تحویل آنی ، مجازی ساز kvm , آمریکا kvm ، ایران ، فرانسه ، آلمان
یک سرور مجازی از المان ثبت سفارش شد
منتظر تحویل
قیمت و پشتیبانی خوب . تشکر
پاسخ : سرور مجازی ماهانه 7 هزار تومان ، تحویل آنی ، مجازی ساز kvm , آمریکا kvm ، ایران ، فرانسه ، آلمان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
misagh97
یک سرور مجازی از المان ثبت سفارش شد
منتظر تحویل
قیمت و پشتیبانی خوب . تشکر
کلیه سفارش های معلق تحویل داده شد
ظرفیت سرور های آلمان تکمیل شد ، سرور از آلمان ارائه نخواهد شد
موجودی ایران و آمریکا افزوده شد
متاسفانه چند هفته قبل سفارش دادم و خواستم تست کنم اما بعد سفارش اصلا فعال نشدن تست و منم بیخیالشون شدم دوستان درنظر داشته باشید ایشون تست ارایه نمیکنند فقط حرفه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BPN
متاسفانه چند هفته قبل سفارش دادم و خواستم تست کنم اما بعد سفارش اصلا فعال نشدن تست و منم بیخیالشون شدم دوستان درنظر داشته باشید ایشون تست ارایه نمیکنند فقط حرفه
سلام کلیه سرویس های تست خدمت کاربرانی که سفارش میدن اماده و تحویل میشه
شاید مشکلی بوده که سرویس خدمت شما ارائه نشده ، در صورت نیاز تلگرام در تماس باشید
جهت دریافت تست ، باز هم ما عذر میخوام! موفق باشید
@Ovhwebs
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farssub
سلام دوست عزیز و گرامی شما دامین ثبت کردید
شناسه نیکتون رو ارسال نکردید! مقصر ما نبودم ارسال نکردید سفارش کنسل شد
آپدیت : ظرفیت سرور های آلمان افزوده شد
بعد از دو روز هنوز دامین ما رجیستر نشده !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RaceF1
بعد از دو روز هنوز دامین ما رجیستر نشده !
هزینه شما برگشت خواهد خورد دوست عزیز ، دامین درخواستی قابل ثبت نیست
موجودی سرویس آمریکا و ایران میباشد ، فرانسه و المان تکمیل ظرفیت میباشد
به دلیل استقبال کاربران ، 50 درصد کد تخفیف بر روی سرور های آمریکا دوباره فعال شد
50off
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
koroosh_kabir
چند روزی هست که از ایشون سرور مجازی تهیه شده.
مشکلی داشت که سریعاً رفع کردند.
الان هم راضی هستم.
موفق و پیروز باشید.
سلام ، خواهش میکنم ، مشکلی موردی بود فقط در تیکت اعلام کنید بررسی میشه
به زودی لوکیشن هلند هم اضافه خواهد شد
باسلام
دو عدد سرور خریداری شد میتونم بگم خیلی سریع و عالی تحویل دادند
تا این لحظه هم که از لحاظ پشتیبانی عالی بودند!!
ممنونم از خدمات خوبشون
سلام یک سرور مجازی از ایشون گرفتم و چند روزه در حال استفاده هست مشکل خاصی نبوده.
در کل راضی ام ممنون