باسلام
باتوجه به اینکه با تاخیر بسیار نسبت به ثبت سفارش خود اقدام فرودید
و هچنین ایام تعطیلات ( هم شرکت ما و هم دیتاسنتر)
پس از دریافت بلاک جدید ip سرویس تقدیم شما خواهد شد
به احتمال 90 درصد امروز
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
این آفر همچنان موجوده؟
اگر بله لوکیشن های موجود رو بفرمایید
من تازه سرور خودم رو تحویل گرفتم و میخواستم بگم کیفیت خیلی خوبه حتما امتحان کنید
فقط اطلاع ندارم که به کاربر سرویسهای مبتدی هم پنل مدیریت سرور تحویل میدهند یا اینکه امکانش نیست
(اینجا تقریبا همه فروشندگان و مدیران سرورهای خودشان را همراه پنل مدیریت تحویل میدهند و نیازی به درخواست فعالسازی نیست)
با سلام و احترام
بنده چند سوال از خدمتتون داشتم که ممنون می شم پاسخ بدین:
1- ارتقا هارد دیسک امکان پذیر هست؟
2- امکان ارائه ی پنل مدیریتی وجود داره؟
3- سرعت دانلود و آپلود با هم یکی هستن یا فرق می کنن؟
4- در صورت سررسید موعد تمدید به چه نحوی بایستی اقدام بشه؟
با سپاس
با سلام،
این سرویس هنوز هم موجود هست یا خیر؟
خودتون خسته نکنید ایشون کلاه بردارن سرور خریداری شد 6 روز گذشت اما تحویل ندادن بعد که اعتراض کردیم چرا تحویل نمیدین بلاک کردن و سرویس قبلی که قبلا خریده بودیم 15 روز استفاده کردیم و هنوز 15 روز مونده بود خاموش کردن پاسخ گو هم نبودن تو گروهشون بودم ریموو کردن اعضای گروه هم که حدود 102 نفر بودن شاهد قضایا بودن که بعدا به اعضای گروه پیغام میدادن که شماره کارت بدم وجه رو برگشت بزنم اخه تو چی فکر کردی با خودت؟ ما از پشت کوه اومدیم؟ اول بلاک میکنی بعدا پیغام پسغام میدی به اینو اون؟ در مورد شعور مشتریات چی فکر کردی؟ مستندات موجوده هرکی خاست
بعنوان شاهد وظيفه ديدم بگم :
سرويستون رو گفتن آمادست ، بخوابن بيدار شن تحويل ميدن
شما بي احترامي و تهديد ( به قول خودتون تحديد يا حتي طحديد :) ) كرديد. موضوع زهرمو ميريزم كه خودتون خوب ميدونين
ريموو نشديد و لفت دادين
شما ايشونو بلاك كردي در ابتدا ( اگر بعدش شما رو بلاك كردن نميدونم )
پيام ها در گروه هم موجوده اگر ميخوايين اسكرين شات بذارم :)
پيروز باشين
ناصر جان دوست عزیز بهتر نیست خصومت های شخصی به صورت شخصی برطرف بشه بجای اینکه همدیگه تخرب بشن ؟
ما هم از آقا داود سرویس گرفتیم مثل همیشه داره کار میکنه !، بهتر نیست از راه درستش حل کنیدتا اینکه همدیگه رو نسب بدیم که بچه سه راه افسریه ایم ؟
درکل ناصر جان این روشی که شما در پیش گرفتین راه خوبی نیست راه کینه و کدورت هست بنده هم تو اون گروهی که عرض کردین عضو هستم
به هر حال اینکار شما بیشتر از داوود به اعتبار خود شما صدمه میزنه پس هوشمندانه رفتار کنیم
با سلام، من خودم در گروه هستم و در جریان اتفاقی که افتاده باید بگم که هیچ یک از حرف های شما صحیح نیست و اصلا درست نیست عنوان کلاه بردار دائما دارین تکرار میکنید شما یک سرور از آفر تخفیفی هزار تومنی خرید کرده بودی که بخاطر اتمام آی پی گفتن ک چند روز صبر کنید ولی شما صبر نکردی و اومدی بی احترامی کردی و از گروه لفت دادی! من نمیدونم کجای این قضیه با لفظ کلاه برداری ک شما میگی مطابقت داره!؟
ولی من بعنوان یکی از مشتریان با صداقت تمام عرض میکنم که بالاترین کیفیت و بهترین پشتیبانی با کمترین هزینه رو در کنار آقای عبید تجربه کردم و همیشه اگر درخواستی داشتم محترمانه ذکر کردم و ایشون هم در مقابل محترمانه حتی بیش از وظیفه پاسخگو بودن.والسلام
باسلام
خیر متاسفانه سرویس با هارد 1 ترابایت در حال حاضر موجود نمی باشد ( طبق درخواست شما)
پیروز باشید
باسلام
کاربرگرامی برای سرویس ها پنل مدیریت نیز ارائه خواهد شد
در نظر داشته باشید بنده مشکلی در سرویس شما مشاهده کرده ام که تمایل دارم به صورت مستقیم با من در تماس باشید
متاسفانه به درخواست بنده پاسخ ندادید ( منتظر هستم)
1.بله در صورت وجود سخت افزار کافی امکان ارتقا تمام منابع برای شما وجود خواهد داشت ( نیاز با استعلام دارد)
2. بله حتما ارائه خواهد شد و بنده به زودی ناحیه مدیریت سرویس و تقدیم شما می کنم ( + به صورت برنامه)
3. پورت به صورت مجموع برای آپلود ودانلود در نظر گرفته شده است و هر دو صورت از یک پورت برای شما استفاده می شود و همچنین پورت شما 150 مگابیت اختصاصی و 1 گیگابیت اشتراکی می باشد
4. جهت تمدید سرویس بنده شخصا به تمام عزیزان شخصا یادآوری خواهم کرد
سوالی داشتید بنده درخدمتم
باسلام
از فردا مجدد می توانید سرویس مورد نظر خودتون و سفارش بدید قربان و البته در صورت تمایل و یا رزور سرویس نیز می توانید با بنده در تماس باشید
سپاس از توجه شما
باسلام
تقدیم به شما و البته قضاوت با دوستان
باسلام
تقدیم به شما و البته قضاوت با دوستان
1. http://uupload.ir/files/y3rf_1.png
2.http://uupload.ir/files/1fu_2.png
3.http://uupload.ir/files/k7on_3.png
بنده برای شما آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم که از هرجا سرویس تهیه می فرمایید رضایت کافی و داشته باشید
وقت تمام دوستان گرامی بخیر