سلام
برای سرویس ویندوز بین 1 تا 5 ساعت بعد از پرداخت زمان نیاز دارد.
البته در مواقعی که سرویس برای تحویل در صف داریم نهایتا زمان به 24 ساعت افزابش خواهد یافت.
نمایش نسخه قابل چاپ
آین سرور ها که با این قیمت ها جا میدن و شاید کمتر و با کیفیت تر
چه کسی پهنای باند نامحدود واقعی میده ؟ این مهم است
لینوکس چی ؟
کرنل اختصاصی هست ؟
پنل هم میدین ؟ خودمون میتونیم نصب کنیم شما ایزو را mount کنید ؟
---------- Post added at 01:46 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------
دایرکت ادمین هم داره ؟
سلام دوست عزیز
در مور کیفیت ما حد مطلوبی را رعایت کرده و شکر خدا تا کنون کاربران خود را راضی نگه داشته ایم .البته در این که دیگران شاید با قیمت کمتر و کیفیتی برتر از ما سرویس دهی کنند تردیدی به خود راه نداده و همیشه راه و منش خود را ادامه داده ایم .
در مورد پهنای باند هم باید عرض کنم ، ما نیز خیلی زود به معایب پهنای باند نامحدود و لطمه ای که در آینده میتواند به کاربران ما بزند واقف شدیم به همین دلیل به اصلاح سرویس های خود پرداختیم و همانگونه که مشاهده مینمایید دیگر پهنای باند نامحدود به دلیل مشکلات معلوم الحالی که دارد و صرفا حق 95 درصد کاربران مارا ضایع میکرد ارائه نمیدهیم ، همچنین برای آن دسته از دوستانی که نیاز به پهنای باند بیشتری داشتند با قیمتی مناسب پهنای باند اضافه درخواستی را تهیه خواهیم کرد .
با تشکر از شما
مسیح نظری
با تشکر از گفتار و رفتار و منش و چیدمان صحبت های شما o:-)
بسیار قابل تحسین بود و کاملا به پاسخم رسیدم.
سلام مجدد
1 : برای سرویس لینوکس چنانچه ما نصب کنیم بین 2 تا 24 ساعت زمان نیاز است . ولی خودتان نصب کنید زمان توسط خود شما تایین خواهد شد .
2 : کرنل اختصاصی داده میشود (مجازی ساز esxi )
3 : بله قابلیت دادن پنل و نصب توسط خود شما موجود است . فایل ایز را میتوانیم مونت کنیم .
4 : خیر
کهکشان رایانه مازند
شماره سفارش : 1194416354
جایی نپرسید os چی باشه من لینوکس centos میخوام
اطلاعات ورود به سرو + کنسول را برام تیکیت بزنید
اگر ایزو را مانت کنید خودم نصب میکنم
ممنون
سلام مجدد
لطفا قیمت های 3 ماهه 6 ماهه و یکساله هم بزارید ممنون