پاسخ : آبتین سرور : فروش ویژه سرور مجازی ایران از دیتاسنتر پارس آنلاین مرکز آپادانا با ترافیک نامحدود - رم یک گیگابایت فقط ماهانه 25000 تومان
درصورت مقدور بودن تست 72 ساعته میخوام
(72 ساعت بخاطر ست شدن دی ان اس وتست میگم)
و اینکه آیا برای خود رم 2 گیگ هم لایسنس رایگان میدید یا نه
پاسخ : آبتین سرور : فروش ویژه سرور مجازی ایران از دیتاسنتر پارس آنلاین مرکز آپادانا با ترافیک نامحدود - رم یک گیگابایت فقط ماهانه 25000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladtnt
خیر.سرویس تست ارائه نمی شود.
بله بر روی رم 2 نیز رایگان ارائه می گردد.
خب با پول اراعه بدین هزینه ماهانش چقدره سه روزه اراعه بدین تستامونو بکنیم ...
سی پنل نال شده که نیست؟ یا ازونا نیست که لایسنسش به سرور خودتون وصله
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladtnt
خیر.سرویس تست ارائه نمی شود.
شما می توانید خرید کنید در صورت عدم رضایت با ذکر دلیل معقولانه بک مانی می شود. :)
سلام
در صورتی که خریداری کنیم نصب سی پنل و انتقال فایل هامونم انجام میدید؟
سلام
این آفر سی پنل رایگان برای رم 2 به بالا هنوز فعاله؟ یعنی من رم 2 بخرم سی پنل رایگان هم داره؟
بعد لایسنس رو تحویل خودمون میدید یا خودتون برای ما نصب میکنید؟
ببینین دلیل معقولانه من اینه :
تو سایتم با کدای php چنتا تابع دارم که میرن سایتای خارجی رو لود میکنن.. یبار از ایران سرور داشتم حالا نمیدونم مشکل ازینطرف بود یا اونطرف ... نمیرفت به اون سایته و تابع کار نمیکرد فک کنم از تحریم بوده باشه... حالا شما همچین دلایلی رو قبول میکنین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladtnt
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladtnt
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
این آفر سی پنل رایگان برای رم 2 به بالا هنوز فعاله؟ یعنی من رم 2 بخرم سی پنل رایگان هم داره؟
من با ترس و لرز از فروشنده ایرانی ، با توکل بر خدا و دعا و صلوات از ایشون سرور گرفتم رم دو
اول که اشتباه کوچیکی در دادن آی پی پیش اومد و سرور بالا نمیومد، ( ایشون فرمودن در 5 دقیقه حل میشه )
منم خواستم پس بدم ولی گفتم بزار ببینم چطوریه من سرور ایران نداشتم تا حالا
قرار شد تا فرداش تست کنم اگر اکی بود بگیرم که ایشون فرمودن تا هر زمان که خواستید تست بفرمایید
سرویس رو دیدم و پسندیدم و سی پنل هم دادند، نور علی نور هست
پینگ فوق العاده هست
قبلا سرور آمریکا داشتم، اونم خوب بود ولی وقتی سی پنل نداری چه فایده
ولی واقعا از هر جهت تا به الان راضی هستم، سی پنلش واقعا به آدم آرامش میده و پینگ که محشره
از همین جا از ایشون به پاس این آدم حسابی بودن و منصف و متمایز بودن تشکر می کنم، امیدوارم همین خطو تا آخر ادامه بدند و قدر اعتبارشونو بدونن و مارو روو سفید کنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbtinServer
بین 1000 تا 1200 بسته به نوع سرور کاربر
برای سرور گیم جهت جلوگیری از اتک های بی مورد بهتر است ایران اکسس شود.
خیر ای پی 10 روی پارس موجود نیست و سرور در صورت نیاز ایران اکسس می شود.
-
دوست عزیز وقتی میبینن ای پی ایران اکسس هست میرن ای پی های توی این رنج رو که اینترنت هستن پیدا میکنن و اتک میدن که مال من داون بشه
اما وقتی 10. باشه آی پی کلا طرف بیخیال میشه
چرا تهیه نمیکنید اینترانت
مشکلی دارید ؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladtnt
من قبلا ازشون سرویس داشتم مشکلی نداشته
دیگه دامین ست کردن که کار ساده ایه
شما میتونی با خیال راحت تهیه کنی از ایشون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakaj
دوست عزیز وقتی میبینن ای پی ایران اکسس هست میرن ای پی های توی این رنج رو که اینترنت هستن پیدا میکنن و اتک میدن که مال من داون بشه
اما وقتی 10. باشه آی پی کلا طرف بیخیال میشه
چرا تهیه نمیکنید اینترانت
مشکلی دارید ؟
با توجه به قیمت های ما و قیمت ای پی اینترانت این مورد جدا از صرفه برای ما ضرر محسوب می شود
پورت داخلی سرور 10 گیگ است و تا بحال بابت این موارد ما دان تایم نداشته ایم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajad2745
سلام
در صورتی که خریداری کنیم نصب سی پنل و انتقال فایل هامونم انجام میدید؟
بله انجام می گردد.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
بله رایگان است.
منظور از تحویل دادن چیست؟ لایسنس دستوری است و جنس قابل تحویل نیست.
در صورت توانایی در فعال سازی خود میتوانید فعال نمایید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladtnt
ببینین دلیل معقولانه من اینه :
تو سایتم با کدای php چنتا تابع دارم که میرن سایتای خارجی رو لود میکنن.. یبار از ایران سرور داشتم حالا نمیدونم مشکل ازینطرف بود یا اونطرف ... نمیرفت به اون سایته و تابع کار نمیکرد فک کنم از تحریم بوده باشه... حالا شما همچین دلایلی رو قبول میکنین؟
خیر.این موارد مربوط به تحریم است و مشکل سرور محسوب نمی شود.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
فال
من با ترس و لرز از فروشنده ایرانی ، با توکل بر خدا و دعا و صلوات از ایشون سرور گرفتم رم دو
اول که اشتباه کوچیکی در دادن آی پی پیش اومد و سرور بالا نمیومد، ( ایشون فرمودن در 5 دقیقه حل میشه )
منم خواستم پس بدم ولی گفتم بزار ببینم چطوریه من سرور ایران نداشتم تا حالا
قرار شد تا فرداش تست کنم اگر اکی بود بگیرم که ایشون فرمودن تا هر زمان که خواستید تست بفرمایید
سرویس رو دیدم و پسندیدم و سی پنل هم دادند، نور علی نور هست
پینگ فوق العاده هست
قبلا سرور آمریکا داشتم، اونم خوب بود ولی وقتی سی پنل نداری چه فایده
ولی واقعا از هر جهت تا به الان راضی هستم، سی پنلش واقعا به آدم آرامش میده و پینگ که محشره
از همین جا از ایشون به پاس این آدم حسابی بودن و منصف و متمایز بودن تشکر می کنم، امیدوارم همین خطو تا آخر ادامه بدند و قدر اعتبارشونو بدونن و مارو روو سفید کنن
ممنون از شما دوست عزیز.
البته هر آنچه برای شما انجام شده وظیفه بوده و همیشه سعی ما رضایت مشتری می باشد.