پاسخ : فروش اسکریپت اشتراک vip مخصوص سایت های فیلم و موزیک و ...
سلام
ایا این امکان هست که دانلود کشور ایران را برای عضویت رایگان فعال کرد ولی برای عضویت ویژه دانلود از همه کشورها مجاز بشه؟
یعنی اینکه اگه یک نفر عضو عادی باشه و از خارج بخواد دانلود کنه باید اکانتش را به ویژه تبدیل کنه. اما اگر از ایران بخواد دانلود کنه احتیاجی به عضویت ویژه نباشهو بشه برای دانلود کاربران خارجی که عضو عادی هستند محدودیت سرعت قرار داد اما برای کاربران ایرانی هیچ محدودیتی نباشه
فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
از اسکریپت ایشون استفاده میکنیم اسکریپت کامل و با عملکرد خوبی ست فقط امیدوارم باگ هایی که خودشون هم مطلع هستند به زودی برطرف بشه مثل عدم فعال سازی اکانت ها با یک کلیک - مشکل منقضی شدن اکانت بعد از کلیک کاربر بر روی تمدید و... بصورت نرمال بسیار خوب عمل میکنه و جزئیات امیدوارم کاملتر بشه و برای یک سیستم جدید طبیعیه ... موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emperatoor73
سلام
ایا این امکان هست که دانلود کشور ایران را برای عضویت رایگان فعال کرد ولی برای عضویت ویژه دانلود از همه کشورها مجاز بشه؟
یعنی اینکه اگه یک نفر عضو عادی باشه و از خارج بخواد دانلود کنه باید اکانتش را به ویژه تبدیل کنه. اما اگر از ایران بخواد دانلود کنه احتیاجی به عضویت ویژه نباشهو بشه برای دانلود کاربران خارجی که عضو عادی هستند محدودیت سرعت قرار داد اما برای کاربران ایرانی هیچ محدودیتی نباشه
سلام
خیر, در صورت نیاز امکان افزودن این قابلیت بصورت اختصاصی فراهم هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geniune
از اسکریپت ایشون استفاده میکنیم اسکریپت کامل و با عملکرد خوبی ست فقط امیدوارم باگ هایی که خودشون هم مطلع هستند به زودی برطرف بشه مثل عدم فعال سازی اکانت ها با یک کلیک - مشکل منقضی شدن اکانت بعد از کلیک کاربر بر روی تمدید و... بصورت نرمال بسیار خوب عمل میکنه و جزئیات امیدوارم کاملتر بشه و برای یک سیستم جدید طبیعیه ... موفق باشید
سلام
ضمن تشکر از انتخاب شما
مواردی که اشاره کردید در نسخه فعلی ( 2.9.5 ) رفع شده
اگر بخواهید اختصاصی بنویسید هزینه چقدر میشه؟
فقط این مورد که کاربرای خارجی اگه بخوان دانلو د کنن باید اشتراک بخرن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emperatoor73
اگر بخواهید اختصاصی بنویسید هزینه چقدر میشه؟
فقط این مورد که کاربرای خارجی اگه بخوان دانلو د کنن باید اشتراک بخرن
در این خصوص از طریق این لینک در ارتباط باشید و توضیحات کامل رو ارسال کنید : https://wikiservice.co/portal/submitticket.php
سلام ... اقا میلاد تو ورژن جدید که امروز اومده درگاه جدید یوپال که فلتر شد و ادرس عوض شد لحاظ کردین ؟
..............
بهتر نیست بخش درگاه ها رو کد نویسی نکنید تا بشه راحت درگاه ها رو خودمون اضافه کنیم ... با این وضعیت درگاه ها باید یکسره درگاه جدید اضافه کرد ... مثل راشا پی . شتاب ها . دنیا پی .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msl-ice
سلام ... اقا میلاد تو ورژن جدید که امروز اومده درگاه جدید یوپال که فلتر شد و ادرس عوض شد لحاظ کردین ؟
..............
بهتر نیست بخش درگاه ها رو کد نویسی نکنید تا بشه راحت درگاه ها رو خودمون اضافه کنیم ... با این وضعیت درگاه ها باید یکسره درگاه جدید اضافه کرد ... مثل راشا پی . شتاب ها . دنیا پی .
سلام
برای هر درگاه به تنظبمات اون درگاه در پنل مدیریت که مراجعه کنید میتونید آدرس وبسرویس اون درگاه رو تغیید بدید و نیازی به ویرایش پلاگین نیست
با سلام
نحوه آپدبت به نسخه 2.9.5 چگونه است؟
--------
مشکل حل شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
سلام
ضمن تشکر از انتخاب شما
مواردی که اشاره کردید در نسخه فعلی ( 2.9.5 ) رفع شده
ممنون میلاد جان
آپدیت انجام شد ارور لایسنس داد که گفت به ویکی سرویس میخواید منتقل کنید و بنده هم تیکت در ویکی سرویس دادم و منتظر انتقال هستم ...
موفق باشید ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geniune
ممنون میلاد جان
آپدیت انجام شد ارور لایسنس داد که گفت به ویکی سرویس میخواید منتقل کنید و بنده هم تیکت در ویکی سرویس دادم و منتظر انتقال هستم ...
موفق باشید ...
لایسنس برای کلیه کاربرانی که درخواست داده بودند ثبت شد