تست دریافت و در ادامه یک سرویس خریداری شد .
کیفیت و پشتیبانی مطلوب بود .
نمایش نسخه قابل چاپ
تست دریافت و در ادامه یک سرویس خریداری شد .
کیفیت و پشتیبانی مطلوب بود .
سلام مجدد
بله در حال پر بودن گنجایش هستیم و به زودی این افر هم بسته خواهد شد تا زمانی که سرور جدید تهیه گردد
ادرس ایمیلتون ارسال کنید
لازم به ذکر است نماد دوم سایت هم از ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی هم دریافت شد
http://up.vbiran.ir/uploads/11919145...037595_pic.jpg
دوستانی که نیاز به تست دارند در همین تاپیک اعلام کنند تست ارسال خواهد شد
- - - Updated - - -
سلام و خسته نباشید
به اطلاع میرسانیم سرور جدیدی که تهیه گردیده بود گنجایش آن تکمیل شد
و سرور جدیدی تهیه گردید که در حال تکمیل شدن می باشد طی این مدت که فرصت نشد خدمتتون اطلاع رسانی کنیم
از تمامی مشترکین عزیزی که مارو حمایت میکنند تشکر میکنیم انشالله در تلاشیم که بالاترین کیفیت رو تقدیم مشترکین عزیز خود انجام بدیم
گنجایش سرور جدید هم تکمیل گردید و همینطور که پیشتر اسکرین شات هایی ارسال کردیم مبنی بر رعایت بالانس منابع سرورهامون برای حفظ و کیفیت پایداری مشترکینی که به ما اعتماد کردند سرور جدید هم به وضعیت:
http://up.vbiran.ir/uploads/28860145...24606_full.jpg
تکمیل شد.
لازم به ذکره در مرحله ی تکمیل گنجایش قرار داریم بدین معنی که مشترکینی که قصد سفارش دارند به تعداد محدود میتوانند سفارشاتشونو ثبت کنند
در صورت پر بودن گنجایش سفارشات در سایت بسته خواهد شد و در انجمن اطلاع رسانی خواهیم کردد
انشالله به زودی خدمات و کارهای بسیار جدیدی رونمایی خواهد شد که فعلا در دست بررسی و توسعه می باشد.
سلام همکار گرامی
سرور لینوکس (ترجیحا سنت او اس) برای تست احتیاج داریم ممنون میشم اطلاعات رو بفرستید
همچنین احتمالا احتیاج به 1 ترا هارد خواهیم داشت.قیمت؟
بروزباشید
سلام دوست عزیز اگر امکانش هست زحمت یک 2008 vps windows تست را هم یرای من بکشید مرسی
و یک سوال دیگه میشه پرداخت به دلار باشه؟
سلام و خسته نباشید
خدمت شما همکار گرامی
مشکلی بابت تست نیست فقط با توجه به پر بودن ۹۵٪ گنجایش سرورهای موجود حال حاضر در این تاپیک متاسفانه این مقدار هارد روی این سرورها نمیتونیم ۱ ترابایت تقدیمتون کنیم اما روی دیگر مجازی ساز از همین لوکیشن میتونیم ۱ ترابایت هارد تقدیم کنیم با قیمت ۹۰ هزار تومان
سلام خدمت شما
مشکلی بابت تست نیست ادرس ایملتون ارسال بفرمایید
در حال حاضر پرداخت ما به صورت ریالی می باشد
سلام دوست عزیز
من یک سرور ویندوز میخوام 2008 فایرفاکس هم روش نصب باشه آماده باشه با ریموت دسکتاپ وصل بشم
هدفم و استفاده هم از این سرور فقط اینه که فایرفاکس بازدید اتوماتیک انجام بده از یک سایتی
نه دانلود احتیاج دارم نه وب سرور نه دبتابیس نه هیچی
اگر سرور 20 تومانی شما انجام میده من میخوام
لطفا یک تست 24 ساعته به من بدید ببینم کارم راه میفته یا نه
مرسی
سلام بنده از مشتریان قدیمی این شرکت هستم،کیفیت سرور هاشون فوق العاده بود
جدیدا از ایشون سرور نخریدم ولی مطمئنم بازم کیفیت کارشون بهترین در نوع خودش هست
بنده یک درخواستی داشتم
میشه از هرکدوم از لوکیشن هایی که موجود دارین یک عدد آی پی برای بنده برای تست پینگ ارسال کنید تا ببینم کدوم لوکیشن با اینترنت بنده پینگ بهتری داره؟
سلام
بله مشکلی نیست
برای کار شما جوابگو خواهد بود
سلام و خسته نباشید
ممنون از نظرتون.
خوشحالیم که تجربه ی خوبی با ما داشتید . بنده به شما این اطمینان رو میدیم کیفیت از قبل که در خدمتتون بودیم بالاتر رفته است
ایپی ها خدمتتون پیام خصوصی شد.