سلام
برای مشکل شما منتظر دریافت سرور انگلیس بودیم تا به شما پیشنهاد انتقال به این سرور را بدهیم
در رابطه با این مدت زمان، بنده نیز دیروز براتون تاریخ سرویستون رو یک هفته جلو اورده بودم و اطلاع دادم
نمایش نسخه قابل چاپ
ویرایش شد
اولا کسانی که از سرویس های تست استفاده میکنن علناً دارن یک سرویس تریال دریافت میکنن برای اطمینان از کیفیت قبل از خرید ؛ خوده بنده هم گرفتم و تست کردم اما نه برای استفاده دی داس و این موراد! این مورد سوء استفاده از فروشنده و اعتماد هست ؛ کاره درست رو روبیناسرور میکرد که کارت ملی هم میگرفت برای وریفای تا امثال دوستان شما سوء استفاده نکنند یا جناب حاجیانی که به تک تک مشتریان زنگ میزنن و وریفای رو انجام میدن .
حق ما همون پی پالی هست که قبض آب و برق و تعد نامه و ... اینا رو بگیره :) حق ما همون نماد اعتماده که برن از پلیس سابقه کیفری رو چک کنن ! تا وضعیت ما این جور باشه و از اعتماد در اینترنت سوء استفاده بشه همینه.
جناب پور مهدوی از همکاران شناخته شده برای بنده هستند ؛ بنده کل تایپیک رو خوندم اما به هیچ وجه متوجه مشکل شما نشدم .
اگر میشه بفرمایید چه مشکلی داشتید خب ؟ حل نشده ؟ رسیدگی نشده ؟ هنوزم مشکل وجود داره ؟
از نظره بنده سرویس دهی مناسبی دارند و عالی و خوش برخورد هستند ؛ اما جای سوال باقی میمونه که بپرسم ؛ شما مگه چقدر دارید هزینه پرداخت میکنید ؟
هزینه ای که پرداخت کردید رو از لحاظ جهانی چون توی اینترنت هستیم بررسی کنید ؟!
سرور مجازی رم یک گیگ رو دارن میدن 20$ تا 35 $ .
همین پشتیبانی که الان دارن بهتون میدن هم با توجه به هزینه بسیار زیاد هست و توقع چنین پشتیبانی حرفه ای و پنلی که در اختیارتون میزارن و هزینه سرور های کولو شده ای که دارند رو نمیده و شک ندارم که دارن از جیب خودشون مایه میزارن برای اینکار تا بتونن پیشرفت داشته باشن. بعید میدونم حتی یک ذره هم سود برده باشند از این سرور ها و تنها هدفشون موفیقت وب ایران و جامعه ی ما بوده .
متسفانه بدلیل تاخیری در پرداخت پی لاین، و دان شدن وبسایت بانک ملت بنده شخصا تا این زمان شب در حال ریفرش صفحه بانک ملت هستم تا مبلغ پرداختی شما به صبح نکشد
جناب برخوداری، بنده کلا آخرین پست شما را بصورت روزنامه وار مطالعه نمودم و علاقه ای برای ادامه بحث ندارم اما فقط چند جمله ی دوستانه خواستم خدمتتون عرض کنم
روز گذشته همانطور که اطلاع دارید، پنل وبسایت دچار نقص فنی شدهو توسعه دهنده این پنل نیز، ما نیستیم، تا توانایی رفع این مشکل را داشته باشم و فقط تنها پیگیری این قضیه از ما بر می آید
شب گذشته که شما داخل وبسایت سفارش ثبت کردید به دلیل همین نقص فنی ایجاد شده در پنل، سرویس های سر رسید شده تریمینت نشدند و آیپی برای سرویس شما موجود نبود تا اینکه شما تیکت زدید و بنده نیز کمتر از دو ساعت بصورت دستی اقدام نمودم و البته شما انتظار تحویل آنی داشتید که متسفانه همانطور که خدمتتون عرض کردم با مشکل قطعی اینترنت مواجه شدیم که امری عادی در کشور به حساب می آید و داخل تیکت نیز به شما گفتم اگر حرف بنده را قبول ندارید با شرکت پارس انلاین تماس حاصل نمایید در همان ابتدای پیغام این مورد قرار گرفته تا از صحت حرف من اطمینان کسب نمایید
تا ساعت ۳ صبح تقریبا انلاین ماندیم و پیگیری حل مشکل شما شدیم تا شما تایید بفرمایید (با اینکه تایم کاری ما تا ۱۲ شب هست) که در آخرین تیکت شما ۱۵ دقیقه تاخیری داشتید که ساعت ۳:۱۵ صبح بی پاسخ ماند!
در آخر که شما تنها مشکلتون، کرک ساده ویندوز بود، تشریف آوردید در تاپیک فروش شروع به جبهه گیری علیه بنده نمودید
نقل قول:
جدیدا
اینترنت
پنل مدیریت
و سایتشون به مشکل خورده
نقل قول:
نمیدونم شاید شانس من باشه که همه چیز یکدفعه به هم ریخته نمیخوام شما رو خراب کنم ولی خودتون هم میدونید
اینبار که سرویس رو میگیرم ولی ایشالا دفعه بعد سعی میکنم تو انتخابم بهتر عمل کنم
هنوز که هنوزه یک سرور به دست من نرسیده
یا پنل خراب بوده
یا ایپی نداشتین
یا داشتین سرور رو انتقال میدادین
یا سیستم عامل وقتی نصب میشد اکتیو نبود و یا ...
باز هم میگم شاید شانس من بود که همه این مشکلات توی این برهه زمانی اتفاق افتاده الان هم تیکت دادم که خودتون یک سیستم عامل نصب کنید
به نظرم اون شرایط 5% دیرکرد و ... که باعث میشه به مشتری خسارت پرداخت کنید رو ویرایش کنید چون اینجوری اگه پیش بره چیزی برای خودتون نمیمونه
در کل از ساعت 8:30 دیشب درگیر این موضوع هستم تا الان ساعت 12:30 ظهر که به عبارتی میشه 14 ساعت
آقای برخورداری، این روال اصلا پسندیده نیست قربان
برای ما که تنها هدف در حال حاظر همانطور که واقعا مشخص هست جلب رضایت کاربران بوده، تشریف بیاوربد و برای موارد ساده اینگونه شروع به تخریب اعتبار ما نمایید
به هر حال مبلغ سرویس شما برگشت داده خواهد شد (ساعت ۵ صبح میباشد و بیش از این نمیتوانم منتظر بمانم)
، داخل وبسایت نیز همان سرویس خریداری شده مجددا صبح فعال خواهد شد و تا یک ماه اعتبار برای شما قرار خواهیم دادشما تا آخر سر رسید استفاده بفرمایید،
اگر به حق بی کیفیتی از ما دیدید شما هر موردی که بفرمایید در خدمت شما هستیم و این پست نیز مدرکی خواهد بود برای شما البته با حفظ اعتماد طرفیناز مشکلات پیش آمده نیز چندیدن بار پوزش خواستیماگر مورد دیگری نیز مد نظر دارید تا دیدگاه شما نسبت به ما تغییر یابد را نیز بفرمایید، ما در خدمت شما هستیم
اما در آخر تنها از شما یک مورد درخواست داریم، لطفا در روال خود تجدید نظر بفرمایید
و صحبت شما در رابطه با دی دی داس را تنها یک کار بچگانه از شما نادیده میگیریم!
ویرایش شد
من از ایشون سرور گرفتم بسیار آدم با اخلاقی هستن سرورشون هم خوبه امیدوارم موفق باشند در کارشون
سلام. سرور با رم 1 گیگ و هارد 1 ترابایت برای بکاپ، ماهانه چقدر میشه؟