پاسخ : سرور مجازی ایران پهنای باند نامحدود افرانت / پارس آنلاین قیمت از 32000 تومان در ماه
سلام
ایشونرو متاسفانه مدیران سایت بن کردند من در جریان کارهای ایشون یا مشکلات کاربران نیستم اما کاربران ایشون در جریان باشند که ایشون براشون مشکل پیش اومده و سرویس ایشون به نا حق و دلایلی که خود ایشون مقصرش نبودند بسته شده
ایشون سرور جدید تهیه کرده اند و در تلاش برای ارائه سرور های شما عزیزان هستند نگران نباشید امروز هم قرار بود سرور به ایشون تحویل بشه که متاسفانه به خاطر کارشکنی های دیتاسنتر افرانت کار به فردا افتاد
پاسخ : سرور مجازی ایران پهنای باند نامحدود افرانت / پارس آنلاین قیمت از 32000 تومان در ماه
خیلی ممنون.افرانت سرویس هاشون از سرعت و پینگ مناسبی برخورد دار هستنند.فقط یه مشکلش این هستش سخت افزاری هایی قوی نداره زود دیداس میشه.
اگه دارای فایروال سخت افزاری باشه خیلی خوبه.
یکی از ویژگی هایی افرانت اینه که اپتایم بالایی داره.
به نظر امنیتشو ببرند بالا خیلی خوب میشن.
موفق باشید دوست گرامی.
من از آقای کثیریان چند تا سرویس دارم
والا ما که بدی ندیدیم
همیشه هم که ماشالا آنلاین هستن و جواب رو حداقل از یاهو میدن.
الان چند روزه نیستن
خودشون تو یاهو پی ام دادن که سرور ایران آمادست و بیا تحویل بگیر اما بعد از درخواست، پاسخ تیکت را هم ندادند
دوستانی که اومدن اینجا از ایشون حمایت کردند لطف کنند بگند ایشون کجا هستند و چرا پاسخ تیکت را نمیدن
http://p30up.ir/images/ebtcf6nkb5w591nh74zu.jpg
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://p30up.ir/images/9z318rqzy6wtz7ux81x7.jpg
سلام خدمت دوستان مخصوصآ اون افرادی که این آقا ازشون کلاهبرداری کردند .
این فرد که واقعآ یک انسان هم نمیشه اسمش رو گذاشت پول چند سروری که از سایت irhosting24.com خریداری کردم بالا کشیدن .
چند ماه سرور دان بود بعد هم تمام اطلاعات ما رو که برام خیلی مهم بود رو به بهانه سوختن هارد سرور پروند .
بعد چند ماه مثل بقیه دوستان به ما قول تحویل سرور جدید رو دادن ولی 1 روز هم بالا نبود سرور .
بنابراین علاوه بر اینکه پول مارو خوردن و اطلاعات ما به طور کامل از دست رفت با رفتار بسیار غیر انسانی و دور از انسانیت جواب ما رو در تیکت ندادن و حتی شماره هاشون هم یک زنگ میخوره سریع میبرن بر روی اشغال و قطع میکنن .
من حاضرم بیشتر از پول سرور هایی که از من بالا کشیدن هم خرج کنم تا ایشون رو پشت میله های زندان ببینم .
لطفآ همه ی دوستان همکاری کنن و اطلاعات و پول هایی که به ایشون واریز شده رو با هم جمع آوری کنیم و توان این همه بیشعوری و اهانت ایشون به خودمون رو بدیم .
اما چکار باید کنیم ؟
1) در ابتدا تمام افرادی که ازشون کلاهبرداری شده لطفا اطاعات تماس مثل (یاهو,جیمیل,اسکایپ,شماره موبایل,...) برای من پیام خصوصی کنند .
2) میزان پولی که از هر فرد کلاهبرداری شده برای من پیام خصوصی کنید .
3) هر اطلاعاتی که از این فرد دارید بفرستید .. مثل : شماره تلفن,شرکت,موبایل,شماره شناسنامه و یا هر اطلاعات دیگری که شاید کم اهمیت جلوه کنه .
4) مدیران انجمن لطف کنند این تاپیک نبندند و جلوی فعالیت اقتصادی(فروش انواع خدمات) این فرد رو بگیرند . (جلوگیری از کلاهبرداری بیشتر)
5) بعد جمع آوری اطلاعات از همه افراد همه با هم یک کنفرانس مثلآ در اسکایپ , یاهو ویا .... تشکیل میدیم تا درباره موارد بیشتر با هم مشورت کنید .
توجه :
اگر حتی 30 هزار تومن هم که پول ناچیزی محسوب میشه رو اعلام کنید (هر مبلغی : چه کوچک چه بزرگ )
نگید که ارزشش رو نداره این همه پیگیری برای این مقدار پول .
کلام آخر :
یک نصیحت از من : حتی اگه 5هزار تومن هم از شما کلاهبرداری شد شما 50هزار تومن هم اگه نیاز بود پرداخت کنید تا کلاهبردار به نتیجه عملش برسونید .
چرا ؟ مطمئن باشید همین فرد با نام کاربری دیگری در همین سایت یا سایت دیگری به فعالیت خود ادامه میده و کلاه خیلی های دیگه رو بر میداره .. از کجا معلوم که باز از شما کلاهبرداری نشه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
love-me
من از آقای کثیریان چند تا سرویس دارم
والا ما که بدی ندیدیم
همیشه هم که ماشالا آنلاین هستن و جواب رو حداقل از یاهو میدن.
من رو سرور های ایشون بودم ولی بخاطر اتک هایی که خوردن (به گفته ی خودشون) از سرور هاشون رفتم رو سرور های شرکت دیگه.
سلامی دوباره ...
دوستان پست هایی داده بودند ولی به علت اینکه کلمات رکیک توش استفاده شده بود متاسفانه توسط مدیریت محترم پاک شد .
درست هم بود چون به خاطر یک فروشنده نمیشه قوانین انجمن رو زیر پا گذاشت .
خواهش میکنم که دوستان همراهی کنند و قوانین انجمن رعایت کنند تا بتونیم به نتیجه که باید , برسیم .
بعضی دوستان اطلاعاتی برای من پ.خ کردند ولی باید افراد بیشتری همراهی کنند .
موارد خواسته شده در پست قبلی من رو برام پ.خ کنید .
لطفآ یک شماره تماس و یک ایمیل برای من از طرف خودتون همراه سایر مشخصات پ.خ کنید تا بتونیم باهاتون در تماس باشم .
لطفآ درصورتی که به شما پیشنهاد جدید به عنوان تحویل سرور جدید داده شد به هیچ وجه قبول نکنید چون چندین بار این اتفاق افتاده و سرور های این ... هربار به مشکل خورده .
با این کار ممکنه دوستان برای 10 روز سرگرم بشن و باز روز از نو روزی از نو .
پی نوشت : قسمت یک شماره تماس و یک ایمیل رو برام حتمآ بفرستید چون من درحال حاضر درجه ام انگار در انجمن به حدی نرسیده که بتونم جواب پ.خ شما رو بدم .(اگر مدیران همراهی کنند در این موضوع ممنون میشم)
عزیز شماره من این هست 0937515049 داخل سایت زدم میتونید ببینید خواستید زنگ بزنید تا بگم چه وضعیتی پیش اومده همچنین بگم من کلاه بردار نیستم میخواستم فرارکنم نه تو و نه بزرگ تر از تو هم نمیتونست منو پیدا کنه پس انقدر برام من شکایت شکایت نکن باشه؟