پاسخ : ❤ ✌ ♥ ♒♒ثبت دامین ارزان .com .net .org .info به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید ♒♒❤ ✌ ♥
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
/mehdi/
من چند ماه پیش پیش ایشون ستا دامنه ثبت کردم که برام خیلی مهم بودن پول رو واریز کردم توی پنلشون هم زدن ثبت شده امروز خواستم از دامنهام استفاده کنم میبینم فقط یکیش به اسم خودم ثبت شده یکیش به اسم شخص دیگه ای و یکی هم کلا ثبت نشده ازاد هستش / الان خواستم وارد سایت بشم تیکت بزنم میبینم اکانتم حذف کردید و وارد نمیشه
یکی از دامنهام irancell.asia بود که شخص دیگه ای ثبتش کرده
هیچکدوم از پنلهای هم که دادین باز نمیشن
http://cp.larsaweb.com/ca/login
http://panel.larsaweb.com/ca/login
لطف کنید جواب بدید و بگید چرا دامنها رو ثبت نکردید ؟ و اگه ثبت نمیکنید چرا پول میگیرید ؟ لطف کن پول که ریختم بهم برگردون یک دامنه اسیا و یک دامنه in
درود
مثل اینکه تو مسافرت هستند و گرفتاری براشون پیش اومده ولی مطمئنا بیان جواب خواهند داد ، من فقط آدرس پنل را میدم که کارتون راه بیافته
General
پاسخ : ❤ ✌ ♥ ♒♒ثبت دامین ارزان .com .net .org .info به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید ♒♒❤ ✌ ♥
نیاز به ثبت دامنه .in داریم دوستان مشکلی با این دوست فروشنده نبوده؟ تایید میشن؟
با توجه به پنل خود من می تونم دامنه برای خودم ثبت کنم یا خیر ؟
دامنه tv هم ثبت میکنید ؟ قیمت عادی و نماینده رو هم بگید
تعدیل در ثبت دامین ها
Saturday, December 13, 2014
از روز 5شنبه بخاطر مشکل شارژ اصلی ریسلو متاسفانه از طرف بانک در امریکا به مشکل خوردیم و تا چند روز اینده بخاطر رفع مشکل و تایم اداری فعلا از ثبت دامین ها خود داری فرمایید تا مشکل شارژ پنل حل شود با تشکر
امکان Privacy Protection برای دامین ها وجود داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PaeezeZard
امکان Privacy Protection برای دامین ها وجود داره؟
پنل ریسلو هست فکر کنم داره خودم تست نکردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehregan
هنوز مشکل شارژ حل نشده؟
حساب بانکی امریکا مون بخاطر اینکه فهمیدن به ایرانی خدمات میدیم بستن منتظر هستیم که اکی کنند به زودی :55:
بابات دیر کرد در پاسخگویی به همه عزیزان عذر خواهی میکنم چون بیس اصلی شرکت ما اعزام دانشجو و اخذ پذیرش دانشگاه های بین المللی هست بخاطر همین یا مسافرتم بابات دیر کرد در پاسخگویی تو این انجمن عذر خواهی میکنم.
" لشكر گوسفندانی كه توسط يك شير اداره ميشود، ميتواند لشكر شيران را كه توسط يك گوسفند اداره ميشود، شكست دهد." :57:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
larsa.soft
پنل ریسلو هست فکر کنم داره خودم تست نکردم
:57:
خیر نداره