پاسخ : فروش فوق العاده سرور مجازی وب پویان رم 1 گیگ فقط 12000 تومان!!! (دارای نماد اعتماد)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
2014hamid
از این سرور مجازی میشه برای سایت های دانلود استفاده کرد ؟؟ به طوری که ازونجا با سرعت بالا دانلود کنیم و توی هاست خودمون اپلود کنیم ؟؟
بله امکا استفاده به عنوان دانلود و آپلود وجود داره قربان
پاسخ : فروش فوق العاده سرور مجازی وب پویان رم 1 گیگ فقط 12000 تومان!!! (دارای نماد اعتماد)
نمونه ایپی از فرانسه لطف میکنید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
king_dvbs
نمونه ایپی از فرانسه لطف میکنید ؟
ای پی برای شما به صورت پیغام خصوصی ارسال شد
سرور امریکا دارم نسبت به قطع شدن کمترش سرعتشم خوبه در خواست یک سرور دیگه از المان داشتم به نظر شما سرور المان نسبت موقعیت چغرافیای نزدیکتری که داره سرعتش بهتر خواهد بود؟ یا مجدا از امریکا تهیه کنم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keriobuy
سرور امریکا دارم نسبت به قطع شدن کمترش سرعتشم خوبه در خواست یک سرور دیگه از المان داشتم به نظر شما سرور المان نسبت موقعیت چغرافیای نزدیکتری که داره سرعتش بهتر خواهد بود؟ یا مجدا از امریکا تهیه کنم ؟
می تونید از آلمان تهیه کنید اگر اوکی بود که هیچ اگر نبود انتقال میدیم به همون امریکا
منابع اختصاصیه؟
- - - Updated - - -
بنده ۶ عصر دیروز تیکت دادم راجع به تغییر سیستم عامل, هنوز جوابی ندادید سایتتون هم که ساسپند شده !
سلام
آقا رضا نزدیک دو روز پیش باهاتون تماس تلفنی اضطراری گرفتم واسه تمدید سرور مجازی که ازتون اجاره گرفته بودم (و چون سایتتون ساسپند شده بود موفق به تمدید به موقع سرورمجازی گرفته شده ام نشده و تمام اطلاعاتش حذف شد)، طی تماس گفتید تا 1 ساعت آینده آماده میشود الان نزدیک دو روزه که از تماس من میگذره آیا هنوز اون 1 ساعتی را که برای آماده سازی سرور اعلام کرده بودید تموم نشده؟!!!
فروش فوق العاده سرور مجازی وب پویان رم 1 گیگ فقط 12000 تومان!!! (دارای نماد ا...
با سلام
نمونه آی پی انگلستان و فرانسه لطف می کنین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
clack
اسمشون مگه محسن نبود ؟
با توجه به نام کاربریشون اینطور نوشتم
در ضمن مشکل سرور حل شد!چون تماس گرفته بودم فراموش کرده بودند باید تیکت میدادم تا انجام بشه.
در کل از سرویس وب پویان راضیم