پاسخ : باز هم مخابرات آی پی های دیتا سنتر رد استیسن بست
ربطی به DNS نداره ِ، DNS کارش ترجمه اسم دامین به آی پی هست .
دوستانی که اطلاعی در مورد این پروتکل و نحوه کارش ندارن می تونن اینجا رو مطالعه کنند : Domain Name System - Wikipedia, the free encyclopedia
مشکل Route نشدن پکت هاست اگه دوستان می تونن لطفا نتیجه traceroute به IP شون رو بزارن دوستان متخصص بررسی کنن ببینن مشکل از کجاست .
من خودم جزو اولین کسایی بودم که به مشکل بر خوردم ( مخابرات اصفهان ) ، حدودا ۲ روز پیش ساعت ۵ کامل دسترسیم به سرور هام قطع شد ، ابتدا فکر کردم از Redstation بسته شده ولی دوستان پیگیری کردند گفتند نه مشکل از Redstation نیست .
بد نیست همچین وقتایی کمپین بزنیم یک شکایت گروهی تنظیم کنیم برای دریافت خسارت وارده از سازمان مسئول ...
پاسخ : باز هم مخابرات آی پی های دیتا سنتر رد استیشن بست
با این مشکل دیتا سنتر رد استیشن که پیش اومده خیلی ها مشتری هاشون خواهد پرید 6سال سابقه در فروش دارم مشتری بره جای دیگه وی پی اس یا وی پی ان بخره دیگه پرید هوای مشتریاتون داشته باشید منتظر حل شدن مشکل نباشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid1net
با این مشکل دیتا سنتر رد استیشن که پیش اومده خیلی ها مشتری هاشون خواهد پرید 6سال سابقه در فروش دارم مشتریت بره جای دیگه وی پی اس یا وی پی ان بخره دیگه پرید هوای مشتریاتون داشته باشد
دقیقا
بعضی مشتری ها اصلا موضوع رو درک نمی کنند و تمام مشکل رو گردن سرویس دهنده می اندازند
منتظر حل شدن مشکل دیتا سنتر رد استیشن نباشید از یه دیتاسنتر دیگه استفاده کنید موقت تا حال شدن مشکل دیتا سنتر رد استیشن فعلا مشکل مشتریان را حل کنید دیتاسنتر رد استیشن بیخیال چندروز دیگه معلوم نیس حل بشه . حل میشه مطمِنم
دوستان نتیجه ی این تیکت ها رو کسی نداره؟؟؟
نتیجه زنگ زدن به شرکت های ایرانی و زیرساخت و اینا
تو تاپیک های قبلی دوستان گفتن تیکت زدیم ، زنگ زدیم اما...
لااقل به یه نتیجه ای برسیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Khashayar
ربطی به DNS نداره ِ، DNS کارش ترجمه اسم دامین به آی پی هست .
دوستانی که اطلاعی در مورد این پروتکل و نحوه کارش ندارن می تونن اینجا رو مطالعه کنند :
Domain Name System - Wikipedia, the free encyclopedia
مشکل Route نشدن پکت هاست اگه دوستان می تونن لطفا نتیجه traceroute به IP شون رو بزارن دوستان متخصص بررسی کنن ببینن مشکل از کجاست .
من خودم جزو اولین کسایی بودم که به مشکل بر خوردم ( مخابرات اصفهان ) ، حدودا ۲ روز پیش ساعت ۵ کامل دسترسیم به سرور هام قطع شد ، ابتدا فکر کردم از Redstation بسته شده ولی دوستان پیگیری کردند گفتند نه مشکل از Redstation نیست .
بد نیست همچین وقتایی کمپین بزنیم یک شکایت گروهی تنظیم کنیم برای دریافت خسارت وارده از سازمان مسئول ...
بله دقیقا dns هیچ ربطی به پینگ نداره !
این نتیجه trace به ایپی 88.150.184.220
http://www.8pic.ir/images/vr8khv3g9anhhein6tjn.png
دوستان من جداً نمیتونم صبر کنم تا این مشکل برطرف بشه. تازه معلوم هم نیست کی برطرف بشه یا اصلاً درست بشه یا نه.
لطفاً اگه کسی سرویس دهنده قابل اطمینانی سراغ داره که برای uk از یک پروایدر دیگه وی پی اس بفروشه یا از یک آی پی رنج بی مشکل استفاده کنه ،کمکش رو از بنده دریغ نکنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shinsilvers
برای آی پی شما دقیقا منم تا :
19 14-17-200-109.rackcentre.redstation.net.uk (109.200.17.14) 391.595 ms 352.350 ms 356.836 ms
رفتم و بعد timeout
من هنوز نسبت به این که مشکل از خود Redstation باشه شک دارم ...
البته من تخصص شبکه ندارم دوستان صاحب نظر هم لطفا یک بررسی کنن ...
سلام
خدمت دوستان ظاهرا این بار مشکل از دیتاسنتر رد هست تیکت هایی در این رابطه دادیم که :
1-
نقل قول:
hello dear redstation
last night all range of redstation ips in iran has been block from your router
what is the problem?
why blocked iran ip from redstation
what should i do??!
thnaks
regards
2-
نقل قول:
Thanks for your ticket.
Can you provide some information regarding this such as pings or trace routes.
Kind Regards,
Steve Hamber
Front Line Support Engineer
براشون تریس رو ارسال کردیم و در جواب گفتن:
3-
نقل قول:
Thanks for your response.
I have forwarded your information into our networking team to investigate. I will update you again when I have a response from them.
If we can assist further please do not hesitate to ask.
Kind Regards,
Paul Townley
و چند دقیقه قبل تیکت رو اپدیت کردن:
4-
نقل قول:
Hi Sajjad
Thanks for your patience.
We have contacted the supplier that is dropping the packets to your server to try and resolve this issue.
We will update you again if we receive any more information from them.
Kind Regards,
Paul Townley
ظاهرا در روت تا ایران یک شرکت هندی داره ای پی ایران رو دراپ میکنه که رداستیشن پیگیر این موضوع هست
منتظر جوابشون هستم و شما رو مطلع خواهم کرد
خوب بر اساس متن شما هم نشان دهنده این هست رداستیشن مشکلی نداره - البته اثبات این موضوع بسیار ساده هست کافی هست برای اتصال به سرور از نرم افزارهای تونلینگ استفاده نمایید
بدون مشکل وصل خواهد شد که نشان دهنده این هست که رداستیشن و نتورکش هیچ مشکلی ندارد