پاسخ : فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سلام و درود
بله همچنان موجود هست
- - - Updated - - -
سفارشات دوستان تحویل داده شد
دوستان عزیز لطفا برای دریافت پنل تیکت ا رسال کنند تا در شرایط خاص دسترسی کامل به سرورشون داشته باشند
سلام
ما هنوز تحویل نگرفتیم !
پاسخ : فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
سلام
ما هنوز تحویل نگرفتیم !
تا ۱۰ دقیقه دیگر براتون ارسال میکنم
ببخشید بابت تاخیر
- - - Updated - - -
دوستان عزیز که که رنج ۸۸ سررو دارند داریم با دیتاسنتر صحبت میکنیم تا این رنج رو تغییر بدن به یک رنج دیگر تا مشکل مخابراتی که روی این ایپی ها هست با تغییر ایپی برطرف بشود
لطفا فعلا در این باره درخواست نفرستید تا اطلاع بدیم بهتون
*** البته سفارش های جدید همه از رنج ۱۸۸ هست که مشکل مخابراتی ندارند
سلام هنوز سرور رم 2 موجود دارین ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lemo1996
سلام هنوز سرور رم 2 موجود دارین ؟
سلام
تعداد محدودی موجود هست و میتونید سفارش بدید
سلام آفر ها تا چه زمانی موجود هست ؟ اگه یک ساله خرید کنیم با همین قیمت میدین ؟(ثابت میمونه ؟)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aralhosting.com
سلام آفر ها تا چه زمانی موجود هست ؟ اگه یک ساله خرید کنیم با همین قیمت میدین ؟(ثابت میمونه ؟)
سلام
تعداد محدودی درحال حاظر موجود هست ( تقریبا ۲۰ عدد )
برای خرید یکساله ۳ماه اول رو این قیمت بهتون تقدیم میکنم و بعد ۳ماه با ۵۰ درصد گرانتر حساب میشود و برای خرید ۱سال ۱ماه رایگان بهتون تقدیم میکنیم
- - - Updated - - -
سفارش های امروز دوستان تحویل داده شد
فقط ۱۰ عدد از این سرور ها درحال حاظر موجود هست
سلام بنده مدتیه نیمتونم ریموت کنم و چون کار من لحظه ای و ساعتی هست و مشکل اپلود و دانلود ما باید به روز باشه تا مشتریان و بازدید کنندگان ما ناراضی نشوند
تقاضا دارم هر چه زودتر به مشکل من رسیدگی شود هر چند که در قوانین 7 ساعت ذکر شده و مدت زمان من بیشتر از اینهاست .با تشکر .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadrafilm
سلام بنده مدتیه نیمتونم ریموت کنم و چون کار من لحظه ای و ساعتی هست و مشکل اپلود و دانلود ما باید به روز باشه تا مشتریان و بازدید کنندگان ما ناراضی نشوند
تقاضا دارم هر چه زودتر به مشکل من رسیدگی شود هر چند که در قوانین 7 ساعت ذکر شده و مدت زمان من بیشتر از اینهاست .با تشکر .
سلام
دوست عزیز سایت پشتیبانی داره درخواست ارسال کنید اگر پشتیبانی جواب نداد تلفن شرکت هست تماس بگیرید تا مشکلتون رفع بشود
دقیقا اومدید جایی که هیچ ربطی به پشتیبانی ندارد درخواست پشتیبانی کرده اید!
درخواست ارسال کنید همکاران من به شما پاسخ گو خواهند بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HiData
سلام.
رم 4 موجود دارید؟
سلام
بله ۵ عدد موجود دارم
سلام خسته نباشيد .
ببخشين رم 2 گيگ هنوز موجود هست ؟
زمان تحويلش چقدره ؟