پاسخ : █ سرور مجازی با منابع اختصاصی و کیفیت تضمین شده █ [ پشتیبانی نرم افزاری ] [ کانفیگ رایگان ] [ پهناباند نامحدود ] ◄ مـیـهـن وی دی اســ
اقا من مشتری تون هستم میخواستم بودنم ایا برای ماه اینده به همون قیمت اصلی برمیگرده یا با تخفیف.
امید وارم تخفف داشته باشه که ...
پاسخ : █ سرور مجازی با منابع اختصاصی و کیفیت تضمین شده █ [ پشتیبانی نرم افزاری ] [ کانفیگ رایگان ] [ پهناباند نامحدود ] ◄ مـیـهـن وی دی اســ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi271
اقا من مشتری تون هستم میخواستم بودنم ایا برای ماه اینده به همون قیمت اصلی برمیگرده یا با تخفیف.
امید وارم تخفف داشته باشه که ...
بله تخفیف برای سرور های قبلی نیز لحاظ میشود .
اگر اطلاعیه ای که داخل پرتال منتشر نموده ایم را مطالعه کنید کامل آگاه میشوید
اخبار
هنوز تعدادی تخفیف 40 درصد موجود است ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahidpoor
شما ایران هم دارید
با سلام و احترام
سرور ایران فعلا خیر اما در آینده اضافه میشود
سرور های فعلی انگلیس از کیفیت رضایت بخش و پینگ بسیار پایینی برخور دار اند ( پینگ حدود 130 تا 150 - بستگی به isp )
برای چه کاری میخوائید ؟
Re: █ سرور مجازی با منابع اختصاصی و کیفیت تضمین شده █ [ پشتیبانی نرم افزاری ] [ کانفیگ رایگان ] [ پهناباند نامحدود ] ◄ مـیـهـن وی دی اســ ►
سلام
امکانش هست یک اکانت تست با رم 1 لطف کنید
پاسخ : Re: █ سرور مجازی با منابع اختصاصی و کیفیت تضمین شده █ [ پشتیبانی نرم افزاری ] [ کانفیگ رایگان ] [ پهناباند نامحدود ] ◄ مـیـهـن وی دی اس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alexis
سلام
امکانش هست یک اکانت تست با رم 1 لطف کنید
برای چه مدت میخوائید ؟
Re: █ سرور مجازی با منابع اختصاصی و کیفیت تضمین شده █ [ پشتیبانی نرم افزاری ] [ کانفیگ رایگان ] [ پهناباند نامحدود ] ◄ مـیـهـن وی دی اســ ►
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-Server
برای چه مدت میخوائید ؟
فقط برا تست سرعت هارد و دانلود سرورتون
حد اکثر 24 ساعت
در صورت رضایت از پلن سفارش میدم
پاسخ : Re: █ سرور مجازی با منابع اختصاصی و کیفیت تضمین شده █ [ پشتیبانی نرم افزاری ] [ کانفیگ رایگان ] [ پهناباند نامحدود ] ◄ مـیـهـن وی دی اس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alexis
فقط برا تست سرعت هارد و دانلود سرورتون
حد اکثر 24 ساعت
در صورت رضایت از پلن سفارش میدم
جناب جسارت نباشه اما اکثر کسایی که تست های 12 ساعته / 24 ساعته و .. میخواهند برای انجام کار های شخصی هست .
و پس از زمان قرار شده ناپدید میشن .
و ما تصمیم گرفتیم برای تضمین و اطمینان به کاربر درصورت نارضایتی کاربر به هر دلیل از سرویس ، تا 24 ساعت ، کاملا وجه پرداختی عودت میشود .
پیشنهاد بنده این هست که با بخش فروش در یاهو (MihanVDS)تماس بگیرید تا اگر ظرفیت بود سرور مجازی شما را بر روی هارد ssd ستاپ کنند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-Server
جناب جسارت نباشه اما اکثر کسایی که تست های 12 ساعته / 24 ساعته و .. میخواهند برای انجام کار های شخصی هست .
و ما تصمیم گرفتیم برای تضمین و اطمینان به کاربر درصورت نارضایتی کاربر به هر دلیل از سرویس ، تا 24 ساعت ، کاملا وجه پرداختی عودت میشود .
پیشنهاد بنده این هست که با بخش فروش در یاهو (MihanVDS)تماس بگیرید تا اگر ظرفیت بود سرور مجازی شما را بر روی هارد ssd ستاپ کنند .
خواهش میکنم
من در حال حاضر یه vps با رم 1 دارم که تا فردا اعتبار داره، ولی زیاد از کیفیتش راضی نیستم و تو این یه ماه خیلی اذیت کرد
به همین جهت سرور تست میخواستم، تا از کیفیت سرورتون مطمئن بشم
به هر حال ممنون