سلام . می دونم این سوال تکراری هستش . می خواستم بدونم برای اکانت زرین پال حتما باید حساب اینترنتی یک بانکی رو داشته باشید. یا از طریق زرین پال این کار انجام میشه /!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام . می دونم این سوال تکراری هستش . می خواستم بدونم برای اکانت زرین پال حتما باید حساب اینترنتی یک بانکی رو داشته باشید. یا از طریق زرین پال این کار انجام میشه /!!!
چرا سن زیر 18 سال رو نمی پذیرید؟ :(
با سلام آقای امیری
زرین پال تا اینجا عالی بوده منم ازشراضی هستم
فقط چند وقتی هستش که مشتریانی که از درگاه بانک پارسیان استفاده می کنن نمی تونن محصول رو ببین
ولی درگاه بقیه بانک های مشکلی نداره و بر می گرده به صفحه نتیجه خرید
خودمم تست کردم دروازه پارسیان رو پول رو کم می کنه و به حسابم در زرین پال واریژ می شه ولی محصول رو نمایش نمیده
ممنون می شم چکش کنید
با سلامدروازه پرداخت اينترنتي شرکت داده پردازان پویا (نوین سایت)
من می خواستم از کد apfs.php استفاده کنم و به صورتی باشه که این فرم در داخل یکی از پست ها یا مطالب سایت باشه و نمیخوام به صورت یک صفحه خالی و مستقل نمایش داده بشه.
سایت من فروشگاه نیست و یک سایت معمولی است که فقط قسمت پرداخت و واریز وجه نیاز دارد. در واقع در سایت من قسمتی به نام پرداخت وجه و خرید محصول وجود دارد که میخواهم توضیحات و نوشته های کوتاهی در یک مورد خاص بنویسم و در ادامه آن فرم پرداخت زرین پال با استفاده از apfs.php نمایش داده شود.
چطور میتوانم این کار را انجام دهم؟ با توجه به اینکه کار من کد نویسی نیست فقط با iFrame میتوانم این کار را انجام دهم که راه مناسبی نیست.
ممنون میشوم اگر کد قرار دادن این فرم را در داخل متن برای بنده ارسال نمایید.
ضمنا سیستم ساده پرداز نسخ ۲ را نیز نصب و تنظمی کرده ام اما آن را نیز نمیدانم چطور باید در داخل یک متن و مطالب مورد نظر قرار دهم.
با سپاس از راهنمایی شما.
ضمنا چنین صفحه ای میدونید چطور میشه راه اندازی کرد؟
البته باز هم اعلام میکنم که نمیخوام صفحه پرداخت کاملا یک page جدا و مستقل باشه بلکه فرم پرداخت رو میخوام در وسط مطاب و پستهای سایتم بذارم.
با سلام و خسته نباشید خدمت دوست زحمتکش؛
آیا میشه مثل این سایت سامانه پرداخت آنلاين آباد پرداز تغییراتی روی درگاه ساده پرداز داد؟
از قبیل اضافه کردن تصویر و توضیحات و ...؟
از فایل default.po فقط چند تغییر ساده رو میشه اعمال کرد. مثلا بخوام عنوان " افزايش اعتبار آنلاين"
یا اضافه کردن لوگوی سایت، تصویر و توضیحات و ... رو انجام بدم باید چیکار کنم؟؟
اگر لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم.
با تشکر
سلام خدمت آقای امیری و سایر دوستان
علت اینکه این موضوع رو تیکت نکردم این بود که فکر کردم بهتر است نظر دوستان دیگه رو بدونیم.
شرح پیشنهاد:
بعضی درگاه های واسط موجودی سه یا چهار روز قبل رو فوری انتقال میدن. نظرتون در رابطه با این پیشنهاد چیه؟ قصد انجام دادن چنین کاری رو آینده دارید؟
توضیح بیشتر:
در اکثر پست ها خوندم که علت نگه داشتن موجودی برای چهار روز جلوگیری از کلاهبرداریه. وقتی تراکنشی مال قبل از چهار روز هستش دیگه فکر نمی کنم علتی داشته باشه که بعد از درخواست چهار روز دیگه صبر کنیم. اینطور موجودی ها میتونن بدون مشکلی از سیستم خارج بشن.
خیلی خوب میشه خود آقای امیری جوابی برای این پست داشته باشن.
با احترام