:|
خسته نباشید
امروز بنده کپی کارت ملی که روش ذکر شده بود برای سایت x
رو به خدماتی محل ارایه دادم و بدون هیج گونه گیری
به من سیم کارت رو تحویل دادن
پس کلا از فکر ارایه مدارک بیاید بیرون :)
نمایش نسخه قابل چاپ
:|
خسته نباشید
امروز بنده کپی کارت ملی که روش ذکر شده بود برای سایت x
رو به خدماتی محل ارایه دادم و بدون هیج گونه گیری
به من سیم کارت رو تحویل دادن
پس کلا از فکر ارایه مدارک بیاید بیرون :)
سوال من اینه .
درسته دوستان بیشتر عقیده دارن ارائه مدارک اشتباه است ولی با دونستن یک کد ملی و یک عکس میشه یه کارت ملی جعل کرد و رفت باهاش هر کاری کرد !!!!
خوب در این کار باید چه فکری کرد ؟؟
یک شخص میگفت امنیت اطلاعات هیچ وقت 100 درصد نیست . حتی در دنیای واقعی ، دنیای مجازی که جای خودش را دارد !
به نظر من کسایی که با یک کپی کارت ملی سیم کارت یا کار خدمات دیگه ای ارائه میدهند باید یکم توجه داشته باشند .
در آخر سایت هایی بجز درگاه واسط و پنل های پیامک مدارکی بجز کارت ملی ارائه ندهید .
سایت های دیگه هم با مبارزه با پول شویی بهتره موبایل یوزر را با یک اس ام اس ساده وریفای کنن که راحتر از کارت ملی قابل پیگیری می باشد . با آی پی هم میشه جدیدا مواردی از پلیس فتا دیده ام که تو نت هر کسی را میتونن پی گیری کنن .
دوستانی که میگن روی کارت ملی بنویسید برای فلان سایت این کار هیچ ارزشی نداره
مهم اطلاعات روی کارت هست
وقتی جایی بخوان استعلام کنند که اطلاعات درست هست یا نه اصل کارت رو که برنمیدارن بفرستند ثبت احوال
شماره ملی با نام و ... میفرستند و ثبت احوال تایید میکنه
حتی عکس هم بررسی نمیشه
یعنی شما با اطلاعات یک نفر میتونید به جای اون فرد هرکاری بکنید نیازی به اینکه اسکن ارایه کنید ندارید، متونید با عکس خودتون به نام اون کارت ملی درست کنید
من خودم کپی رنگی کارت ملی رو بارها به جای اصلش دیدم که جا میزنن
حتی یکی از آشناهامون کپی کارت پایان خدمتش رو به جای اصل به نیرو انتظامی نشون میداد متوجه هم نمیشدن بعد هم کپی رو گم کرد :دی یکی اومده بود مژدگانی میخواست بهش گفت برا خودت نگهش دار
برای من هم ثابت شده
ارایه ندادن مدارک و اشتباه گفتن کد ملی بهتره :|
تا سال آینده صبر داشته باشید کل
کارت ملی ها الکتریکی می شه
زیاد طول نمیکشه که همه شرکتهای میزبانی موظف به دریافت کارت ملی میشن پس بهتره از الان که هنوز زورکی نشده فرهنگش رو جا بندازیم ، سوء استفاده چیه آخه ما وقت نمکنیم از امکانات خودمون استفاده کنیم چه برسه بخوایم از دیگران سوئ استفاده کنیم !
همه که کلاهبردارو *** نیستن .
دلیلی نداره اصلا که چی بشه آخه
بنظرم فقط باید به سامانه های پیامک معتبر اعتماد کرد،
برای دریافت درگاه بانک هم که فوقش یههفته زمان میبره، چرا آدم بره از واسطه ها استفاده کنه
این تاپیک قدیمی رو بالا میارم چونکه لازم هست این خبر جدید از فتا رو بخونید :
http://www.cyberpolice.ir/information/42961
نقل قول:
در تبانی یک فروشگاه اینترنتی با یکی از کارکنان شعب بانکی شاهد بودیم که این فروشگاه در زمان تحویل کالای خریداری شده به مشتریان، درخواست کپی کارت ملی و شناسنامه می کرد و با این کپی ها توسط کارمند متخلف بانکی اقدام به باز کردن حساب بنام خریدار می کرد و با استفاده از قابلیت اتصال حساب های بانکی به یکدیگر، تمامی حساب های فرد قربانی در بانک مورد نظر را به یکدیگر متصل کرده و با دریافت عابر بانک عملاً، کارهای بانکی از جمله برداشت غیر مجاز از حساب بانکی قربانی انجام می داد. وی ادامه داد: این فروشگاه ها این اقدام(اخذ کپی کارت ملی و یا ثبت شماره ملی افراد) را با دریافت بخش نامه از سوی پلیس فتا توجیه می کرد. این درحالی است که پلیس فتا چنین بخش نامه ای مبنی بر "دریافت کد ملی – اصل یا کپی کارت ملی و دیگر مدارک کاربران" برای فروشگاه های اینترنتی ارسال نکرده است و این موضوع روشی است در جهت سوءاستفاده از کاربران فروشگاه های اینترنتی
بنابراین دوستان در ارسال اسکن مدارک هوشیار باشید !نقل قول:
سرگرد کیانی با بیان اینکه برای خرید اینترنتی نیازی به ارسال تصاویر اسکن شده مدارک نمی باشد، افزود: تصاویر مدارک هویتی و کپی آنها برای خرید اینترنتی و تحویل کالا ضرورتی ندارد و فروشگاههای اینترنتی برای افزایش ضریب امنیت تحویل کالای خود باید از ساز و کارهای قانونی دیگر استفاده نمایند.
وی به کاربران توصیه کرد در صورت مشاهده چنین فروشگاههایی به هیچ عنوان مدارک هویتی خود را برای آنها ارسال نکنند و می توانند گزارش این قبیل فروشگاههای اینترنتی را از طریق سایت پلیس فتا بخش ارتباط مردمی به پلیس فتا اعلام کنند.