-
انتقاد از مدیران انجمن
با سلام و ارادت
البته من میدونم بعد از گذاشتن این پست احتمالا کاربری من غیر فعال بشه یا کلا این تاپیک حذف بشه
ولی حداقل سایرین صحبت های من رو بشنوند
من چند روز پیش در این انجمن از افاق هاستینگ که 75 تومان پول ما رو خورد و گند زد به سرور انتقاد کردم و خواستم تا بیان توضیح بدن
مدارک کامل هم پیوست کرده بودم و چندتا از بچه های همین انجمن از من دفاع کرده بودند و خواستار توضیحات افاق هاستینگ شده بودند
اما در کمال ناباوری بعد از یک نیمه روز تاپیک من توسط مدیران شایسته این انجمن بدون دلیل حذف شد
در طی این 2 روز که تاپیک حذف شد 3بار ایمیل زدم بهشون که چرا تاپیک رو حذف کردین اما متاسفانه تا الان هیچ جوابی به من ندادند
لینک تاپیک حذف شده:
http://www.webhostingtalk.ir/f188/93363/#post882089
البته قبلا هم چنین طرفداری هایی از کاربران خاص از جانب مدیران این انجمن شاهد بوده ایم.
ولی خب من میدونستم اون 75 تومان پول به من باز نمیگردد.فقط میخواستم دوستان دیگر مانند من مال باخته نشوند
مدیران عزیز باید بدونند که این سایت به دلیل داشتن شما پربازدید نشد.بلکه به دلیل اعضای این سایت و زحمت های ایشان بود که به یک سایت پربازدید تبدیل شد.
و این سبب میشه تا شما بدانید دین به گردنتان می باشد و نباید حق و ناحق کنید
خوشحال میشوم مدیران برای همه دوستان و من توضیح دهند که چرا تاپیک مذکور بدون دلیل و سریع حذف شد؟
-
پاسخ : انتقاد از مدیران انجمن
-
-
با سلام به بنده جایز نیست دخالت بکنم اما شاید این پست را ندیده باشید :
http://www.webhostingtalk.ir/f41/931...tml#post883477
پاسخ به سوال شما را یکی از مدیران داده اند
با سپاس
عیسی لو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
جناب عیسی لوی عزیز ممنون از شما.ندیده بودم.الان دیدم و جوابشون رو دادم
-
با سلام
آیا شما قوانین انجمن رو خوندید ؟
-
بله. اتفاقا قوانین انجمن همه دوستان مطالعه کردند. اما چیزی که واضح است تنها در حق بعضی کاربران اعمال می شه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LXAdmin
بله. اتفاقا قوانین انجمن همه دوستان مطالعه کردند. اما چیزی که واضح است تنها در حق بعضی کاربران اعمال می شه.
متوجه منظور شما نشدم ، در حق بعضی کاربران ؟
اگر در بعضی مواقع خلاف قوانین اتفاق میفته و شما به مدیران خبر دادید و رسیدگی نشده اون موقع برای من ارسال کنید تا من رسیدگی کنم .
اگر هم مشکلی دیگه هست میتونید ایمیل کنید ببینم موضوع چی بوده ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
اگر در بعضی مواقع خلاف قوانین اتفاق میفته و شما به مدیران خبر دادید و رسیدگی نشده اون موقع برای من ارسال کنید تا من رسیدگی کنم .
بله شما به صورت حتم جواب ایمیل ها می دهید؟ انقدر با تاکید این حرف نزنید چون بنده شخصا چند بار ایمیل دادم و هیچ جوابی نگرفتم. ما که از انجمن شما نا امید شدیم .
-
دقیقا مثل من که برای این سرورپردازان *** تاپیک زدم
کسانی هم که سر زده بودن به تاپیک میدونستن حق با منه
اما مدیران تاپیک رو پاک کردن و منم بن کردم جا داره تشکر کنم ازشون که میزارن راحت بعضی سایت ها ***ی کنن درسته ربطی نداره به اونها اما به قول دوستمون میشه 2 نفر رو آگاه کرد که فریب نخورند دیگه ...:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LXAdmin
بله شما به صورت حتم جواب ایمیل ها می دهید؟ انقدر با تاکید این حرف نزنید چون بنده شخصا چند بار ایمیل دادم و هیچ جوابی نگرفتم. ما که از انجمن شما نا امید شدیم .
ایمیلی که مربوط بن شدن به دلیل مولتی یوزر باشه عموما جواب داده نمیشه چون در جزو قوانین بوده
ایمیلی که مربوط به مدیریت انجمن نبوده هم جواب داده نمیشه
-
خیر دوست عزیز دلیل بن شدن به علت مولتی نبود. کسی با مولتی اکانت بخواد بیاد به راحتی می تونه. این مشکلی نیست. مشکل از جای دیگست که متاسفانه این انجمن تنها برای یک عده ساخته شده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
سلام
ممنون که شما به فکر ما کاربران هستید
بله من هم در ابتدای تاپیک عرض کردم که 2-3 بار ایمیل زدم در مدت 2 روز ولی جواب ندادن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
felfel
دقیقا مثل من که برای این سرورپردازان *** تاپیک زدم
کسانی هم که سر زده بودن به تاپیک میدونستن حق با منه
اما مدیران تاپیک رو پاک کردن و منم بن کردم جا داره تشکر کنم ازشون که میزارن راحت بعضی سایت ها ***ی کنن درسته ربطی نداره به اونها اما به قول دوستمون میشه 2 نفر رو آگاه کرد که فریب نخورند دیگه ...:)
ببینید شخصی اینجا قضاوت نکرد که حق با چه کسی هست ،
مدیران بر اساس قوانین سایت با تاپیک ها برخورد می کنند ،
گویا بعضی دوستان این انجمن را با مکان دیگری اشتباه میگیرند ،
شما امضاتون مشکل داره و توهین به شخص هست لطفا امضاتون را درست کنید .
در قوانین نوشته شده از کلماتی که فی لتر شده استفاده نکنید ، نوشته شده توهین نکنید که باز هم نمیدونم چرا شما استفاده کردید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LXAdmin
خیر دوست عزیز دلیل بن شدن به علت مولتی نبود. کسی با مولتی اکانت بخواد بیاد به راحتی می تونه. این مشکلی نیست. مشکل از جای دیگست که متاسفانه این انجمن تنها برای یک عده ساخته شده.
من سعی کردم اگر مشکلی از سمت من هست در مدیریت سایت برای شما حل کنم ، ولی گویا خودتون تمایلی ندارید .
-
یوزر بنده taryan4 است. همین جا علت اعلام کنید و بفرمایید خلاف کدام یک از قوانین است؟
قوانين امضا کاربران :
- امضاي کاربران نبايد شامل پلن ,قيمت بسته فروش يا خود بسته فروش , و ..... باشد .
- کاربران فقط اجازه قرار دادن 2 لينک در امضاي خود دارند .
- کاربران فقط اجازه نوشتن 4 خط در امضا دارند .
- کاربران اجازه قرار دادن عکس , بنر در امضاي خود را ندارند .
- کاربران فقط اجازه دارند 2 شکلک در امضا خود قرار دهند .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smargenius
سلام
ممنون که شما به فکر ما کاربران هستید
بله من هم در ابتدای تاپیک عرض کردم که 2-3 بار ایمیل زدم در مدت 2 روز ولی جواب ندادن
اتفاقا من ایمیل های شما را دریافت کردم و از خودم پرسیدم چرا ایشون زحمت خوندن قوانین انجمن را به خودشون ندادند .
در قوانین نوشته شده : "انتقاد از دیگران تنها در بخش انتقاد و پیشنهاد قابل طرح میباشد در صورتی که تاپیکی با این محتوا در بخشهای دیگر مطرح شود در اولین فرصت پاک و با کاربر مربوطه برخورد میشود.
"
که شما در انجمن کنترل پنل ها تاپیک زده بودید ! و اگر در پیشنهاد و انتقاد زده بودید پاک میشد چون هیچ مدرکی ارایه نداده بودید !
در ضمن برای تاپیک زدن در انجمن پیشنهاد و انتقاد یه سری قوانین دیگه را باید مطالعه کنید که در صورت تایید پست شما در سایت قرار میگیره .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
ایمیلی که مربوط بن شدن به دلیل مولتی یوزر باشه عموما جواب داده نمیشه چون در جزو قوانین بوده
ایمیلی که مربوط به مدیریت انجمن نبوده هم جواب داده نمیشه
به به وحید عزیز :)
قدیم بیشتر میشد با شما در ارتباط بود ولی خب خیلی وقته کلا نمیشه دیگه ارتباطی با شما برقرار کرد.(شماره تلفن هم پائین سایت برداشتید ولی خب بنده داشتم و زنگ هم زدم کلا همیشه پیغام گیر هست کلا مستقیم صحبت نمیکنید).
جالبه بدونید 99% مواقع که تماس گرفتم طی این دو سال همش برای تبلیغات بوده که خب جواب داده نشده حالا بگذریم.
بنده فقط خواستم بگم خدمتتون که ایمیل به هیچ صورتی چک نمیشه.
برای همین مولتی یوزر شخصی بود که داشت تاپیک های ما را خراب میکرد بنده به مدیر بخش فروش گفتم گفتش من وقت ندارم سرم شلوغه به بقیه مدیران بگو :)
به یک مدیر دیگه گفتم کلا نبود و نیومد تا پایان شب.
به یکی دیگه هم گفتم که این شخصی مولتی یوزرده ببین رفت نگاه کرد و گفت من فقط دسترسی حذف پست دارم مولتی یوزر رو باید ادمین رسیدگی بکنه کلی میل دادم مبنی بر مولتی یوزر بودن و زیر پست هاش هم روی علامت خطر کلیک کردم و ریپرت فرستادم اما کو برسی ؟
وحیدجان خودتم میدونی یا بهتره بگم شاید بدونی کلا من تو این موارد بیخیالم و برام مهم نیست و گیر نمیدم به این مسائل ولی خب در مورد مولتی چون گفتی رسیدگی میشه اومدم پاسخ بدم.
مدیریت و پاسخ گوئی در انجمن شده به شکل ریاست جمهوری باید نامه زده بشه تا برسی بشه تازه اگر نامت دیده بشه. آدم به مجلس نامه میزنه حداقل میدونه یه جوابی میگیره یا میگن نه یا میگن آره :)
تا زمانی که خودت شدید پای کار بودی همه چی اوکی بود اما خیلی وقته رفتی عقب و به نظرم یکم ریخته به هم انجمن.
موفق باشید
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LXAdmin
یوزر بنده taryan4 است. همین جا علت اعلام کنید و بفرمایید خلاف کدام یک از قوانین است؟
قوانين امضا کاربران :
- امضاي کاربران نبايد شامل پلن ,قيمت بسته فروش يا خود بسته فروش , و ..... باشد .
- کاربران فقط اجازه قرار دادن 2 لينک در امضاي خود دارند .
- کاربران فقط اجازه نوشتن 4 خط در امضا دارند .
- کاربران اجازه قرار دادن عکس , بنر در امضاي خود را ندارند .
- کاربران فقط اجازه دارند 2 شکلک در امضا خود قرار دهند .
یوزر کاربری شما توسط مدیر : Veria بسته شده به دلیل قوانین امضا
من از ایشون خواهش میکنم بیاند و به شما جواب بدند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
"
که شما در انجمن کنترل پنل ها تاپیک زده بودید ! و اگر در پیشنهاد و انتقاد زده بودید پاک میشد چون هیچ مدرکی ارایه نداده بودید !
در ضمن برای تاپیک زدن در انجمن پیشنهاد و انتقاد یه سری قوانین دیگه را باید مطالعه کنید که در صورت تایید پست شما در سایت قرار میگیره .
یک سوال برای اطلاعات خودم.
قدیم اینجوری نبود که کاربر تاپیک میزد با مدرک و مدیران منتقل میکردند به بخش انتقادات :-/
من هیچ وقت این مورد را نفهمیدم دقیقا چه طوری باید تاپیک زده بشه که بعد تایید بشه ؟ (تاپیک زده میشه در بخش انتقادات و نمایش نمیده تا تایید یعنی ؟)
ممنون
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
تشکر که به سرعت بالا پست بنده حذف کردید که نشان از اشتباه شما می شد. خوشحال می شم مدیر عزیز veria دلیل قانع کننده ای داشته باشند.
-
- البته بحث امضا پیش اومد یه مطلب عرض کنم
- یکی از کاربران همین فروم در امضاش تبلیغ کانفیگ فیلرشکن و اکانتینگ فیلرشکن کرده و خیلی وقته داره کار میکنه اما هیچ برخوردی نشده با ایشون
- قوانین شما کمی مشکل داره
- مثلا در بند8 نوشته شده که :
از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)
اما دقیقا بخشی به عنوان "اکانتینگ" در این فروم موجود می باشد! یکبار من این مورد را گزارش دادم اکانتم بن شد!
-
مدیر عزیز ممکنه دلیل پاک شدن تاپیک من که در مورد افاق هاستینگ هم بود رو بگید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
یک سوال برای اطلاعات خودم.
قدیم اینجوری نبود که کاربر تاپیک میزد با مدرک و مدیران منتقل میکردند به بخش انتقادات :-/
من هیچ وقت این مورد را نفهمیدم دقیقا چه طوری باید تاپیک زده بشه که بعد تایید بشه ؟ (تاپیک زده میشه در بخش انتقادات و نمایش نمیده تا تایید یعنی ؟)
ممنون
یا حق
قبلا موضوع 100 پست بودن کاربر مطرح نبود و طبق گفته من در هر صورت پاک بشه اگر غیر از پیشنهاد و انتقاد بود ،
که با توجه به مشکلات حقوقی که برای سایت پیش اومد خیلی بیشتر این تاپیک ها برسی میشد که مشکلی پیش نیاد .
در پیشنهاد و انتقاد فرد تاپیک میزنه و نمایش داده نمیشه در صورتی که تایید بشه در انجمن نمایش داده میشه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
قبلا موضوع 100 پست بودن کاربر مطرح نبود و طبق گفته من در هر صورت پاک بشه اگر غیر از پیشنهاد و انتقاد بود ،
که با توجه به مشکلات حقوقی که برای سایت پیش اومد خیلی بیشتر این تاپیک ها برسی میشد که مشکلی پیش نیاد .
در پیشنهاد و انتقاد فرد تاپیک میزنه و نمایش داده نمیشه در صورتی که تایید بشه در انجمن نمایش داده میشه .
ببخشید تنها کاربرانی در این انجمن 100 پسته هستند که خود فروشنده هستند یعنی افرادی که خرید می کنند حق انتقاد یا شکایت ندارند؟ بهتر نیست به جای 100 پسته بودن تنها دلیل و مدرک قانع کننده برای پست انتقادی قرار بدید؟
-
اگر میشد بخش فروش تنها کاربرانی که هویتشون تایید شده هست(اسکن شناسنامه و کارت ملی) فعالیت کنن اینقد بی نظمی مشاهده نمیشد
تعداد مدیران انجمن هم جوابگوی نیاز انجمن نیست. همشون مشکلات کاری خودشونو دارن و وجودشون احساس نمیشه
-
نقل قول:
قدیم بیشتر میشد با شما در ارتباط بود ولی خب خیلی وقته کلا نمیشه دیگه ارتباطی با شما برقرار کرد.(شماره تلفن هم پائین سایت برداشتید ولی خب بنده داشتم و زنگ هم زدم کلا همیشه پیغام گیر هست کلا مستقیم صحبت نمیکنید).
متاسفاته با توجه به مسافرت من در ماه May دیگه شخصی تلفن پایین سایت را جواب نمیداد و من فقط از راه دور پیغام هایی که گذاشته میشد رو جواب میدادم ، در پیغام گیر گفته شده بود تلفن تماس بگید ولی عموما مشکلشون را می گفتند و می گفتند با همین شماره که تماس گرفتیم تماس بگیرید ! حالا من چه شکلی باید این شماره رو میدیدم نمیدونستم ، در صورتی که تاکید کرده بودم شماره تماستون رو بگید تا تماس بگیرم ! و وقتی دیدم اینطوری هست تلفن را از پایین سایت حذف کردم ،-
نقل قول:
جالبه بدونید 99% مواقع که تماس گرفتم طی این دو سال همش برای تبلیغات بوده که خب جواب داده نشده حالا بگذریم.
تمامی اطلاعاتی که شما نیاز داشتید برای تبلیغات در آدرس تبلیغات سایت بود و من هم کمکی نمیتونستم بکنم .
در مورد اینکه مولتی یوزر بوده و این ها بیشتر مواقع ریپورت هایی که برای مولتی یوزر بوده ولی اگر هیچ مدرکی دال بر مولتی یوزر نباشه نمیشه یوزر را بن کرد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
اگر میشد بخش فروش تنها کاربرانی که هویتشون تایید شده هست(اسکن شناسنامه و کارت ملی) فعالیت کنن اینقد بی نظمی مشاهده نمیشد
تعداد مدیران انجمن هم جوابگوی نیاز انجمن نیست. همشون مشکلات کاری خودشونو دارن و وجودشون احساس نمیشه
ببخشید به کسی جسارت نشه کلی عرض میکنم
دوست عزیز شما برات مشکلی نیست مدارک هویتیتونو به راحتی دست همه بدین؟برای من که مقدور نیست
اولا از کجا معلوم اسکن مدارک اصالت داشته باشه؟
بعدش از کجا معلوم از مدارک ارسال شده سوء استفاده نشه؟ (منظورم این سایت نیست کلا عرض کردم)
-
خوشحال میشم از موضوع اصلی این تاپیک که در مورد حذف تاپیک افاق هاستینگ بود دور نشیم
در مورد همه مسائل صحبت شد جز این :(
-
لطف کنین فقط یک سری مدیر بگیرین که حوصله جواب درست دادن به کار بر رو داده باشن همین-------------------------------------------------
و مثل ماها بیکار باشن نه یکسری مدیر باشن که سالی یکبار بیان با تحکم جواب بدن و برن تازه حق خودشونم بدونن این طرز برخورد رو
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فقط مدیری که نتونه توی وب سایت ی که مدیره فعالیت کنه دیگه آیا بهش میگه گفت مدیر یک فروم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smargenius
- البته بحث امضا پیش اومد یه مطلب عرض کنم
- یکی از کاربران همین فروم در امضاش تبلیغ کانفیگ فیلرشکن و اکانتینگ فیلرشکن کرده و خیلی وقته داره کار میکنه اما هیچ برخوردی نشده با ایشون
- قوانین شما کمی مشکل داره
- مثلا در بند8 نوشته شده که :
از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)
اما دقیقا بخشی به عنوان "اکانتینگ" در این فروم موجود می باشد! یکبار من این مورد را گزارش دادم اکانتم بن شد!
ببینید این موضوع مشخص هست ، مدیران تک تک پست ها یوزر ها و امضا نه میشناسند و تاکید کردند ، اگر یک کاربر خطایی کرده میتونید با گزارش این موضوع به مدیریت حل کنید
در مورد بخش اکانتینگ *****ینگ ایران این انجمن رو به کل ***** کرده بود متاسفانه من نمیتونم العان چک کنم و من زمانی که پیگیر شدم *****ینگ تنها جوابی که داد این بود که این انجمن باید حذف بشه ،
در صورتی که در بیقیه انجمن های شبکه این مدل انجمن کار میکرد و***** نبود و برا همین *****ینگ به من جوابی ندادند و من انجمن با تاپیک هاشو پاک نکردم تا جواب گوی من باشند
این متن بالای انجمن دقیقا متنی بود که *****ینگ ایراان در اخیار ما گذاشت تا برای کاربران نمایش داده بشه ،
من مشکلی با فیل تر شکن ندارم و برام هم فرقی نمیکنه کاربر این کار را میکنه یا نه ولی این سایت بازدید کنندگانش از جایی که که طبق قوانین آن کشور باید جلوی فیل تر شکن گرفته بشه !
امیدوارم این موضوع را درک کرده باشید
-
از استارتر محترم واقعا عذر خواهی می کنم که بحث تاپیک عوض شد. اما مدیر محترم نقش مدیران در فروم تنها برای تحریم کاربران نیست. مدیران باید از افرادی انتخاب شوند که دانش بالایی دارند و پاسخگوی مشکلات کاربران باشند. کدام یک از مدیران در حل مشکلات کاربران نقشی داشتند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LXAdmin
ببخشید تنها کاربرانی در این انجمن 100 پسته هستند که خود فروشنده هستند یعنی افرادی که خرید می کنند حق انتقاد یا شکایت ندارند؟ بهتر نیست به جای 100 پسته بودن تنها دلیل و مدرک قانع کننده برای پست انتقادی قرار بدید؟
ببخشید برداشت اشتباه نکنید منظور من این نبود کاربری که 100 پست نداره حق فعالیت نداره ،
ببینید این مسایل برای اولین بار نیست که داره مطرح میشه و این قوانین با رفتار کاربران انجمن گرفته شده و بهتره یکم عمیق تر به موضوع نگاه کنیم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
متاسفانه این کار غیر قابل اجرا هست ،
در مورد مدیریت هم امیدوارم با کمک خود کاربران بتونیم انجمن را مدیریت کرد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LXAdmin
از استارتر محترم واقعا عذر خواهی می کنم که بحث تاپیک عوض شد. اما مدیر محترم نقش مدیران در فروم تنها برای تحریم کاربران نیست. مدیران باید از افرادی انتخاب شوند که دانش بالایی دارند و پاسخگوی مشکلات کاربران باشند. کدام یک از مدیران در حل مشکلات کاربران نقشی داشتند؟
خواهش میکنم.من دوس دارم مشکل همه حل شه
ولی به همه رسیدگی شد جز مشکل من که هیچ حرفی راجبش زده نشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LXAdmin
ببخشید ولی گویا شما معنی مدیریت انجمن را اشتباه متوجه شدید ،
قرار نیست مدیران انجمن به مشکلات فنی کاربران جواب بدند ،
مدیران نظارت بر کاربران طبق قوانین انجمن دارند ، اگر در بعضی مواقع جواب فنی هم داده میشه به خواست خود مدیر بوده نه وظیفه آن مدیر .
مدیران هم به قول معروف بیکار نیستند که بشینند کاربران را تحریم کنند !
منظور شما از مشکلات ، مشکلات با یوزر کاربریشون هست در انجمن یا مشکلات تخصصی و فنی ؟
-
نقل قول:
دوست عزیز شما برات مشکلی نیست مدارک هویتیتونو به راحتی دست همه بدین؟برای من که مقدور نیست
شما که به مدیران این انجمن اعتماد نداری، با قوانینش مشکل داری با عملکردش مشکل داری اینجا فعالیت نکن
نقل قول:
اولا از کجا معلوم اسکن مدارک اصالت داشته باشه؟
شخص فروشنده برای فعالیت در بخش فروش ، قوانین این انجمن رو روی کاغذ چاپ کنه و زیرش امضا بزنه به همراه کارت ملی و شناسنامه به دفترخانه بره و دفتردار مدارک رو تایید و امضا کنه
بعدش این مدارک برای مدیران این انجمن ارسال بشه و در صورتی که مشکلی وجود نداشته باشه به کاربر دسترسی فعالیت در بخش فروش داده بشه
دست تمام افراد سودجو از این انجمن کوتاه خواهد شد :)
نقل قول:
بعدش از کجا معلوم از مدارک ارسال شده سوء استفاده نشه؟ (منظورم این سایت نیست کلا عرض کردم)
صحبت سره این سایت هست ، کلی گوئی نکنید
کل این کارها دو ساعت وقت شخص فروشنده رو میگیره
فروشنده ای که تمایل یا وقت انجام این کارها رو نداشته باشه قطعا برای کاربراش هم اینقدر ارزش قائل نمیشه و لیاقت فعالیت در بخش فروش رو نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smargenius
خوشحال میشم از موضوع اصلی این تاپیک که در مورد حذف تاپیک افاق هاستینگ بود دور نشیم
در مورد همه مسائل صحبت شد جز این :(
عدم انتخاب انجمن درست برای باز کردن تاپیک
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
ممنون میشم بعلت بن ایپی بنده رو هم از ادمین الماهاست بپرسید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
شما که به مدیران این انجمن اعتماد نداری، با قوانینش مشکل داری با عملکردش مشکل داری اینجا فعالیت نکن
شخص فروشنده برای فعالیت در بخش فروش ، قوانین این انجمن رو روی کاغذ چاپ کنه و زیرش امضا بزنه به همراه کارت ملی و شناسنامه به دفترخانه بره و دفتردار مدارک رو تایید و امضا کنه
بعدش این مدارک برای مدیران این انجمن ارسال بشه و در صورتی که مشکلی وجود نداشته باشه به کاربر دسترسی فعالیت در بخش فروش داده بشه
دست تمام افراد سودجو از این انجمن کوتاه خواهد شد :)
صحبت سره این سایت هست ، کلی گوئی نکنید
کل این کارها دو ساعت وقت شخص فروشنده رو میگیره
فروشنده ای که تمایل یا وقت انجام این کارها رو نداشته باشه قطعا برای کاربراش هم اینقدر ارزش قائل نمیشه و لیاقت فعالیت در بخش فروش رو نداره
شما درست میگید برای حل این مشکل ،
ولی شما دارید از سمت کاربر و فروشنده به این موضوع نگاه میکنید ولی ما باید از سمت مدیریت به این موضوع نگاه کنیم ،
به مسولیتی که سایت با گرفتن این مدارک باید متحمل بشه
به عواقب حقوقی و مشکلات بعد از این موضوع