سلام
دوستان من تا الان با ديتا سنتر iweb كار نكردم.ازش هم چيزي نشنيدم الان ميخوام قبل از شروع كار باهاش كمي دربارش اطلاعات جمع كنم لطفا ميكنيد بگيد خوبه،داوني داره نداره كلا هر چه لازم هست بگيد.عيدتون هم مبارك
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان من تا الان با ديتا سنتر iweb كار نكردم.ازش هم چيزي نشنيدم الان ميخوام قبل از شروع كار باهاش كمي دربارش اطلاعات جمع كنم لطفا ميكنيد بگيد خوبه،داوني داره نداره كلا هر چه لازم هست بگيد.عيدتون هم مبارك
فکر نمیکنم مستقیم سرور مجازی داشته باشن! دارن؟
بهترین دیتا سنتر از نظر کیفیت و ساپورت هست
میتونی انتخاب خوبی داشته باشی اونجا
وی پی اس نمیدند
سلام
من از شركت خارجي كه قرار بگيرم سرورش از اينجاست ميخوام ببينم كيفيتش خوبه داوني نداره
آره iweb از لحاظ شبکه اینترنتیش خیلی خوبه . ولی بستگی داره مثلا اون شرکت که ازش vps میگیری چطور سرویس بده! مثلا سرور مادر روزی 10 بار ریست نشه! یا cpu سرور مادر ضعیف نباشه . مثلا نیان برا 10 تا vps یه cpu ضعیف گذاشته باشن. اینا رو بپرس ببین چی جوابتو میدن...
از لحاظ iweb خیالت تخت...
ای وی خودش هیچ مشکلی نداره
بستگی داره اون کسی مه بهتون سرویس میده چه جور آدمی باشه
سلام
ضمن تشكر از راهنماييتون من الان فقط يك شركت ايراني ميشناسم كه ازش با قيمت مناسب سرور ميده.شما اگر شركتي داخلي يا خارجي ميشناسيد كه خودتون از تجربه داشته باشيد يا ازش مطمئن باشد يك دنيا ممنون ميشم.شركتي كه من ميشناسم زده سرور اصليش اينه:
server5 : Xen
Dual Xeon Quad Core 2.0,
16GB RAM
1TB
lahzeh.info
شرکت ثبت شده
اينو ديدم.اما بخش خريد وي پي سي نداشت در ضمن زياد جالب نيست لطفا بيشتر معرفي كنيد
پیام خصوصی رو چک کنید!
چك كردم لطفا چند شركت رو معرفي كنيد
از هر شرکتی میگیرید ثبت شده باشه و با سابقه خوب
لطفا چندتا سايت معرفي كنيد
سلام
حالا نمی شود از دیتا سنتر های دیگر باشد ؟؟
سلام
بايد خوب باشه و قيمت وي پي سي كه ميديد بايد مناسب و شركت معتبر باشه
يكي نيست اينجا چند تا سايت داخلي و خارجي كه از اين شركت نمايندگي سرور ميدن نام ببره
ما اونی که میشناختیم گفتیم . شرکت هم ثبت شده بود . قیمت هم که خوب بود.
فکر می کنم همه چیز می خواهند از هاست گرفته تا Co-Location
توی یاهو حرف از share هاستینگ میزدند
اینجا توی قسمت VPS زند
والا من نمیدونم
سلام
واقعا نميدونم چي بگم من اصلا اي دي شمارو ندارم كه در ياهو با شما صحبت كنم شما اولين پست تاپيكو نگاه كن من وي پي سي ميخوام صد بار هم گفتم چندتا سايت فروش وي پي سي از اي وب معرفي كنيد سخته؟
عزیز معرفی کردیم که:
ram 768
هارد 30گیگ
bw 300gig
3ip
ماهی 30 تومان...
دیتاسنتر هم iweb . قرار داد هم شرکتی...
بالاخره موضوع درخواست چی شد ؟
سلام
در جواب اقاي nobode:
بنده ميدونم اما اون شركتي كه شما معرفي كرديد رو هم ميشناسم www.takweb.ir بجز اين شركت دوباره معرفي كنيد؟
در جواب مدير انجمن هم:
خواهش ميكنم
------------------------------------
دوستان من واقعا برام سوال شده اين همه مدير سرور و هاستينگ در اين انجمن يكي نميتونه چند تا شركت داخلي يا خارجي كه از اين شركت وي پي سي بده معرفي كنه واقعا جاي تاسفه
نه من غیر از این و لحظه جای دیگه ای نمیشناسم...
البته انشالا تا هفته آینده خودم یک سرور برای vps دادن قراره بگیرم از iweb... البته شرکت نیستم!
اي دي ياهوي شما چيه؟
بالاخره نتیجه این نظر سنجی برای بازدید کننده چی شد ؟
فعلا نتیجه ای در بر گرفته نشده! البته ایشون همچنان در حال تحقیق هستن. دیشب هم با هم صحبتی داشتیم توی یاهو...
سلام
اينطور كه ما متوجه شديم توي ايران فقط تك وب از اين ديتا سنتر ميده ؟
نه "لحظه" هم هست. شاید کسای دیگه هم هستن من خبر ندارم...
داداش خبر ما رو بدی ممنون میشم...!!!!!! الافشیم!
سلام
اقاي nobody واقعا دو دلم
در چه موردیش عزیز؟
سلام دوست عزیز
در مورد گرفتن سرور مجازی از یک شرکت معتبر ایرانی میتونید به اینجا هم مراجعه کنید :
http://www.enovin.net/vps
البته جاهای دیگه ای هم هست که باید بیشتر تحقیق کنید ....
موفق باشید
teiran جان خواستی سرور رو میدم دستت...
اگه پسندت بود واریز کن اگه نه هم که هیچی!!! اینم برا اینکه دو دل نباشی... :cowboy: