-
4 فایل پیوست
فروش ویژه سرور مجازی رم 4 گیگ 27000 تومان | رم 3 گیگ 24000 ت | رم 2 گیگ 20000 ت |Vps2.ir
سلام خدمت همه همکاران و کاربران عزیز
فروش ویژه ی سرور مجازی آمریکا با کیفیت بالا
و قیمت استثنایی شروع کردیم
نکته مهم جهت اطلاع همکاران عزیز
به هیچ وجه قصد شکستن قیمت ها نداریم
بلکه این لیست آفر ها و فروش ویژه ما می باشد
تمامی سرور ها با پنل ریبوت ارائه می شود
تصویر پنل ریبوت:
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...2-ir-panel-jpg
مکان سرورها آمریکا و دارای سخت افزار قدرتمند می باشد.
جهت پشتیبانی و مطرح کردن سوالات قبل از خرید
از طریق تیکت ، اس ام اس ، یاهو با ما در تماس باشید
لطفا قبل از سفارش قوانین ما را مطالعه کنید
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...2-ir-email-png: ارسال تیکت
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...s2-ir-home-png: www.vps2.ir
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...ps2-ir-sms-png: 09381728968
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...s2-ir-talk-png: vps2ir@yahoo.com
نکته مهم : از کاربران و همکاران عزیز خواهش میکنم تو این تاپیک طبق قوانین بخش فروش وب هاستینگ تاک پست بدن
،در غیر این صورت اسپم محسوب میشه و توسط مدیران عزیز حذف خواهد شد.
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی رم 4 گیگ 27000 تومان | رم 3 گیگ 24000 ت | رم 2 گیگ 20000 ت |Vps2.ir
من چند تا سایت دارم که بالای 50 هزار ip بازدید دارن. پلن "رم: 4 گیگابایت" پاسخگوی نیاز من هست؟
در صورتیکه پاسخ مثبته لطفاً هزینه ماهیانه به همراه کنترل پنل دایرکت ادمین رو بفرمایید.
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی رم 4 گیگ 27000 تومان | رم 3 گیگ 24000 ت | رم 2 گیگ 20000 ت |Vps2.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alir500
من چند تا سایت دارم که بالای 50 هزار ip بازدید دارن. پلن "رم: 4 گیگابایت" پاسخگوی نیاز من هست؟
در صورتیکه پاسخ مثبته لطفاً هزینه ماهیانه به همراه کنترل پنل دایرکت ادمین رو بفرمایید.
آفر رم 4 گیگ پاسخگوی نیازتون هست
برای سفارش و اعلام هزینه نصب کنترل پنل تیکت بدید
-
سلام
منابعي كه ارائه ميديد ، اختصاصي هست؟ ram cpu
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ALI-US
آفر رم 4 گیگ پاسخگوی نیازتون هست
برای سفارش و اعلام هزینه نصب کنترل پنل تیکت بدید
عذر می خوام دوست عزیز روزانه 50 هزار تا ای پی می دونید چقدر از پورت رو اشغال می کنه ؟
به من ربطی نداره ولی فکر نکنم ایده خوبی باشه که سرورتون واسه سایت های پر بازدید ارایه بدید
باز هم خودتون می دونید
در هر صورت من قصد جسارت ندارم و فقط خواستم که بدونید
به هر حال موفق باشید
-
قربان جسارت نباشه و عذرخواهی می کنم اگر در پست شما دخالت کردم
چون سخت افزار سرورها رو خوندم بهتون پیشنهاد می کنم حتما یک هارد دیگر تهیه کنید و سرورها رو بر روی دو هارد تقسیم کنید و یا رید کنید در آینده به مشکل نخورید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آگونیس
قربان جسارت نباشه و عذرخواهی می کنم اگر در پست شما دخالت کردم
چون سخت افزار سرورها رو خوندم بهتون پیشنهاد می کنم حتما یک هارد دیگر تهیه کنید و سرورها رو بر روی دو هارد تقسیم کنید و یا رید کنید در آینده به مشکل نخورید
سلام آگونیس عزیز ، ممنون از پیشنهاد شما :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
عذر می خوام دوست عزیز روزانه 50 هزار تا ای پی می دونید چقدر از پورت رو اشغال می کنه ؟
به من ربطی نداره ولی فکر نکنم ایده خوبی باشه که سرورتون واسه سایت های پر بازدید ارایه بدید
باز هم خودتون می دونید
در هر صورت من قصد جسارت ندارم و فقط خواستم که بدونید
به هر حال موفق باشید
سلام دوست عزیزم، این چیزا رو فقط شما میدونید بقیه نمیدونن
بازم ممنون از شما موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ALI-US
اگر برای تهیه سرور میخواین تیکت بدید در خدمتم :)
اینجا افر دادید و اینجا فکر کنم بشه سوالات رو پرسید درسته؟ اگه خلاف قوانینه مدیران بگن یا پاک کنند!
و فقط برای فروش نیست ! و سوالی برای کسی پیش بیاد میتونه اینجا مطرح کنه.
-
کاربران عزیز آفر موجود هست
جهت سفارش از طریق یاهو ، ارسال تیکت ، اس ام اس با ما در ارتباط باشید
-
سلام خسته نباشید
یه سرور میخوام با رم 4 و هارد 70
قیمتش چقدر در میاد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smrt1367720
سلام خسته نباشید
یه سرور میخوام با رم 4 و هارد 70
قیمتش چقدر در میاد ؟
هزینه سرور با 20 گیگ هارد اضافه 30 هزار تومان میشه
برای سفارش و تحویل سرویس تیکت بدید
-
آفر 3 گیگ آمریکا سفارش دادم کی تحویل میدید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahin_2011
آفر 3 گیگ آمریکا سفارش دادم کی تحویل میدید؟
1 ساعت دیگه سرورتون آماده و داخل تیکت اطلاعات فرستاده میشه
-
آفر هنوز موجود می باشد
برای سفارش و سوالات قبل از خرید با ما در تماس باشید
-
سلام و خسته نباشید
چند سوال در مورد آفرتون داشنم
1. ساپورت نرم افزاری هم دارین؟
2. ram اختصاصی میباشد یا اشتراکی؟
3. سرعت ساعت cpu برای رم 2 گیگ چقدره؟
-
آفر رم 2 گیگ . موجود هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
davidsoft2
سلام و خسته نباشید
چند سوال در مورد آفرتون داشنم
1. ساپورت نرم افزاری هم دارین؟
2. Ram اختصاصی میباشد یا اشتراکی؟
3. سرعت ساعت cpu برای رم 2 گیگ چقدره؟
سلام ، ممنون
کانفیگ نرم افزاری خیر
رم اختصاصی هست
برای آفر 2 گیگ 700mhz سی پی یو اختصاصی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ershad_tb
آفر رم 2 گیگ . موجود هست ؟
بله موجود هست ، برای سفارش تیکت بدید
-
کاربران عزیز آفر موجود می باشد
برای سفارش و سوالات قبل از خرید با ما در تماس باشید
-
دوستان کسانی که از ایشون گرفتن تایید میشن؟
سرعت و آپتایم خوبه؟
برای فی... میخوام مشکلی نداره؟"کانفیگ نمیکنید"؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AHF-victory
دوستان کسانی که از ایشون گرفتن تایید میشن؟
سرعت و آپتایم خوبه؟
برای فی... میخوام مشکلی نداره؟"کانفیگ نمیکنید"؟
دوست عزیز طبق قوانین بخش فروش وب هاستینگ تاک تایید پست
خلاف قوانین می باشد و پست های تایید اسپم محسوب و حذف می شوند
-
حداکثر 5 ساعت ? از دیشب پرداخت زدیم هنوز تحویل ندادن !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
حداکثر 5 ساعت ? از دیشب پرداخت زدیم هنوز تحویل ندادن !
دوست عزیز تمام سفارشات حداکثر 1 ساعت بعد از پرداخت تحویل داده میشه
منتظر اضافه کردن آی پی از طرف دیتاسنتر هستیم
بعد از خرید آی پی یک ساعت بعد اطلاعات سرور تیکت خواهد شد
اگر هم نمیتونید چند ساعت صبر کنید وجه برگشت بدیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ALI-US
دوست عزیز تمام سفارشات حداکثر 1 ساعت بعد از پرداخت تحویل داده میشه
منتظر اضافه کردن آی پی از طرف دیتاسنتر هستیم
بعد از خرید آی پی یک ساعت بعد اطلاعات سرور تیکت خواهد شد
اگر هم نمیتونید چند ساعت صبر کنید وجه برگشت بدیم
چشم سما خودتو اذیت نکن ما چند ساعتی صبر می کنیم
-
من تایید میکنم
من سرور کرفتم رم 2 گیگ واقعی هستش و مشکلی نداره !
ساپورتش که خداییش حرف نداره نمی دونم چند نفرن ، ولی 24 ساعت اگه 22 ساعت کمتر آنلاین بود من یه سرور براتون می گیرم !
(حالا جوگیر نشید ببین کی 2 ساعت و 1 دقیقه آفلاین میشه ها !)
ولی خداییش هم قیمت و هم سرویسش عالیه
اگه تازه کارید که اصلا بیخود نگردید ازرون تر گیرتون نمیاد !
-
سلام
منم راضی هستم.
خوبیشم اینه که پشتیبانی یاهوو داره مستقیم صحبت میکنی نمی خواد یک ساعت منتظر جواب تیکتش باشی.
نمره من 20
-
آی پی اضافه شد
جهت سفارش و سوالات قبل از خرید با ما در تماس باشید
-
از ادمین ها کسی نمی خواد رسیدگی کنه ؟؟؟؟؟؟ من از ایشون وی پی اس رم 4 با پرت 1 گیگ گرفتم پرت 100 دادن به من ؟؟؟؟؟ تاپیک + مستندات رو تو بخش انتقادات زدم هنوز تایید نشده ؟؟؟ چه وضشه ؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
از ادمین ها کسی نمی خواد رسیدگی کنه ؟؟؟؟؟؟ من از ایشون وی پی اس رم 4 با پرت 1 گیگ گرفتم پرت 100 دادن به من ؟؟؟؟؟ تاپیک + مستندات رو تو بخش انتقادات زدم هنوز تایید نشده ؟؟؟ چه وضشه ؟؟
دوست عزیزم خرید سرور که بچه بازی نیست
بنده همون اول داخل تیکت عرض کردم
که سرور جدید پورت 100 هست صبر کنید که پورت 1 اضافه بشه و یا بگین وجه کامل برگشت بدیم
که گفتین صبر می کنید ، بعد از چند روز اومدین میگین که وجه کامل برگشت بدید.
هر روز که سرور دست شماست بنده هزینه میکنم،نمی تونم این هزینه رو بخاطر بچه بازی شما از جیب بدم
لطفا هر انتقاد و پیشنهادی دارید
تو بخش پیشنهادات و انتقادات مطرح کنید، تاپیک منحرف نکنید در غیر این صورت تخلف شما گزارش میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ALI-US
دوست عزیزم خرید سرور که بچه بازی نیست
بنده همون اول داخل تیکت عرض کردم
که سرور جدید پورت 100 هست صبر کنید که پورت 1 اضافه بشه و یا بگین وجه کامل برگشت بدیم
که گفتین صبر می کنید ، بعد از چند روز اومدین میگین که وجه کامل برگشت بدید.
هر روز که سرور دست شماست بنده هزینه میکنم،نمی تونم این هزینه رو بخاطر بچه بازی شما از جیب بدم
لطفا هر انتقاد و پیشنهادی دارید
تو بخش پیشنهادات و انتقادات مطرح کنید، تاپیک منحرف نکنید در غیر این صورت تخلف شما گزارش میشه
اولا بنده دوست شما نیستم دوما بنده با کلی مدرک تاپیک رو زدم هنوز تایید نشده! من از خدامه پستم گزارش بشه تا سریع تر رسیدگی کنند!!!
دوما مگه برای من سرور خریدی ؟ خریدی که بفروشی :)) شما توی سایتت زدی پرت 1 گیگ!! حق نداری تا موقعی که پرت 1 گیگ رو سرور نیست سرور به اسم 1 گیگ بفروشی ! گفتی برگشت بزنم, منم گفتم دقیقا کی فیکس میشه گفتیت به زودی, یعنی کی ؟ 1 ماه 2 ماه یا 3 روز ؟ هیچ جوابی ندادید!!!!!!
الان سرور پرت 100 به چه درد من میخوره ؟ از زمان سرویس هم داره میره ؟ کو پرت 1 گیگ ؟ هااااا ؟
من نمیدونم دیگه چجوری به مدیران این انجمن بگم ؟؟؟؟ که ایشون سرویس 1 گیگ به من فروختن اما 100 بوده :)) من اگه می دونستم 100 که خریداری نمی کردم :)) شما گفتید اوکی میشه منم صبر کردم ؟ کو پس این پرت 1 گیگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این پول ها خوردن داره ؟ که می گی پول شمارو پس نمیدم ؟ بعد میگی بن بشم توی همین انجمن توی هیدرش تبلیغات میزارم ؟؟؟
مدیران انجمن خواهشا رسیدگی کنند!!!!
-
کاربران عزیز قبل از سفارش لطفا قوانین وی پی اس دو را مطالعه کنید
قوانین و مقررات استفاده از سرویس ها
-
با سلام سرور گرفتیم از ایشون تا بحال که از همه لحاظ خوب هستن پشتیبانی و سرور اوکی هست امیدواریم اینگونه بمانند
-
تایید میشن دو تا سرور از ایشون گرفتم هم پشتیبانی ،هم کیفیت سرورها عالی !!
-
بنده هم ایشون رو تایید میکنم البته یکم مشکل داشت ولی درست شد و الان کیفیتش خوبه و پشتیبانی خوبی هم داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
اولا بنده دوست شما نیستم دوما بنده با کلی مدرک تاپیک رو زدم هنوز تایید نشده! من از خدامه پستم گزارش بشه تا سریع تر رسیدگی کنند!!!
دوما مگه برای من سرور خریدی ؟ خریدی که بفروشی :)) شما توی سایتت زدی پرت 1 گیگ!! حق نداری تا موقعی که پرت 1 گیگ رو سرور نیست سرور به اسم 1 گیگ بفروشی ! گفتی برگشت بزنم, منم گفتم دقیقا کی فیکس میشه گفتیت به زودی, یعنی کی ؟ 1 ماه 2 ماه یا 3 روز ؟ هیچ جوابی ندادید!!!!!!
الان سرور پرت 100 به چه درد من میخوره ؟ از زمان سرویس هم داره میره ؟ کو پرت 1 گیگ ؟ هااااا ؟
من نمیدونم دیگه چجوری به مدیران این انجمن بگم ؟؟؟؟ که ایشون سرویس 1 گیگ به من فروختن اما 100 بوده :)) من اگه می دونستم 100 که خریداری نمی کردم :)) شما گفتید اوکی میشه منم صبر کردم ؟ کو پس این پرت 1 گیگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این پول ها خوردن داره ؟ که می گی پول شمارو پس نمیدم ؟ بعد میگی بن بشم توی همین انجمن توی هیدرش تبلیغات میزارم ؟؟؟
من با ایشون به طور اشتراکی از این vps استفاده میکنیم، البته واسه ما قابل استفاده نیست چون ما به اسم 1گیگابیت خرید کردیم ولی چیزی که تحویل گرفتیم 100 مگابیت بوده و مقصر هم مارو میدونن! چیزی که این وسط هست اینه که وقتی من سرورم 100 ـه چرا باید توی پلن مورد نظر بنویسم 1گیگابیت که مشتری رو گمراه کنم؟ بعد میگیم برگشت بزنید هزارتا اما میارن! این وسط مقصر کیه؟ ما مقصریم که پول برای پورت 1 دادیم و 100 تحویل گرفتیم یا شما که پول 1 رو گرفتیدو 100 تحویل دادید؟ یه دودوتا چهارتای سادست! بحث پول این وسط مطرح نیست، ولی دارید به شعور مشتری توهین میکنید با این حرفاتون!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hoomanf
من با ایشون به طور اشتراکی از این vps استفاده میکنیم، البته واسه ما قابل استفاده نیست چون ما به اسم 1گیگابیت خرید کردیم ولی چیزی که تحویل گرفتیم 100 مگابیت بوده و مقصر هم مارو میدونن! چیزی که این وسط هست اینه که وقتی من سرورم 100 ـه چرا باید توی پلن مورد نظر بنویسم 1گیگابیت که مشتری رو گمراه کنم؟ بعد میگیم برگشت بزنید هزارتا اما میارن! این وسط مقصر کیه؟ ما مقصریم که پول برای پورت 1 دادیم و 100 تحویل گرفتیم یا شما که پول 1 رو گرفتیدو 100 تحویل دادید؟ یه دودوتا چهارتای سادست! بحث پول این وسط مطرح نیست، ولی دارید به شعور مشتری توهین میکنید با این حرفاتون!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
آقایون "نسبتا" محترم
بخش انتقادات انجمن رو حذف کردن به این دلیل که اینجوری حرج و مرج ایجاد نشه
تو قوانین هم ذکر شده مسائل مرتبط با خریدوفروش به انجمن مربوط نیست
شما که اینهمه دارید حرص میخورید راه ساده! برید شکایت کنید اگر مسله پول نیست به قول خودتان البته "هه"
وگرنه کسی نمیاد پست های شمارو نگاه کنه! حتی 2زار تره هم خورد نمیکنه براتون فقط دارید تاپیک رو خراب میکنید که این باعث "ضایع" شدن خودتون میشه فقط
پ.ن : دلیل خوشحالی بیجای شما همیشه تو اکثر پست هاتون برای من خیلی جالب بوده جناب "Sir.DarKNesS" :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Euro It
آقایون "نسبتا" محترم
شما که اینهمه دارید حرص میخورید راه ساده! برید شکایت کنید اگر مسله پول نیست به قول خودتان البته "هه"
وگرنه کسی نمیاد پست های شمارو نگاه کنه! حتی 2زار تره هم خورد نمیکنه براتون فقط دارید تاپیک رو خراب میکنید که این باعث "ضایع" شدن خودتون میشه فقط
پ.ن : دلیل خوشحالی بیجای شما همیشه تو اکثر پست هاتون برای من خیلی جالب بوده جناب "Sir.DarKNesS" :)
فکر نمیکنم از شما سرویسی خریده باشیم که از شما انتظار جواب شنیدن داشته باشیم! این آقا زدن سرویس پورتش 1 گیگه ولی تحویل دادن 100مگابیت! زیر بار هم نمیرن! الان ما نسبتا محترمیم و ایشون کاملا محترم و شما هم به طور خیلی محترمانه از ایشون دارید دفاع میکنید؟! بیجا بودن خوشحالی ایشون هم نباید ربطی به کسی داشته باشه! توی هیچ قانونی نیومده که نباید خوشحال بود. هر وقت هم به مشکلی اگه برخوردیم که به شما مربوط باشه، حتما باهاتون در ارتباط خواهیم بود. خواهشا در حیطه خودتون مشغول باشید :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Euro It
آقایون "نسبتا" محترم
یعنی اینقدر درکش سخته برای شما ؟؟ میگم رفتم توی سایتش زده 1 گیگ پرت 100 میده :)) شکایت واسه 27 تومن ؟ درست پولی نیست اما حقو باید گرفت نگیری دوباره میزنند تو سرت :)) ایشون سرویس رو تحویل داده :)) مشکلی نیست اما پرت 100 که زدن 1 گیگ !
پ.ن : برای منم جای سواله که چرا تو مسائلی که به شما مربوط نیست دخالت می کنید ؟؟؟ :))
-
پست های شما به دلیل تخلف و اسپم در تاپیک فروش گزارش شد.
باز هم میگم خرید سرور بچه بازی نیست
قبل از سفارش قوانین مطالعه کنید که به مشکل نخورید
قوانین و مقررات استفاده از سرویس ها