یک ادمین
سئو98
میهن سئو
سئو تک
فرا سئو
نمایش نسخه قابل چاپ
به میهن سئو رای دادم
به یک ادمین رای دادم
واقعاً آقای مسعود فاطمی کارشون خیلی عالی هستند و خیلی منظم کار می کنند.
سئو98 تایید میشه کارشون حرف ندارد
سئو 98 و میهن سئو تایید میشن...
من که با همه کار نکردم ولی کارهاشونو دیدم
ولی نمیخوام تبلیغ کنم ولی هیچ کدومسئو سایت رو ندیدم که صد در صد کنند این نمونه سایتهای خودمه که سئو کردم
http://chkme.com/seo-downloadserial7.ir
البته این سایت رو یک هفتهسئو شدهnewahang77.ir
کار سئو 98 کارش حرف نداره
مثلا همین سایتی که باهاش درصد هارو چک میکنید میگه باید h1 یکی دوتا باشه
ولی وقتی شما تو یه پیج سایتتون 10تا مطلب هستش همچین چیزی امکان نداره
فیکس کردن لینک هار رو ارور میده ولی بعد از فیکس شدن باز ارور پا برجا میمونه
---------
آقای حسینی شما سایتایی که سئو کردین هیچ کدوم تو نتایج اولیه گوگل نیست
والا اول بودن سایت در قبال سرچ اسم سایت هنر نیستش
وی پی اس پرو
http://seo98.ir/wp-content/themes/se...ges/dotted.gifگاد سرور
گوگل پی سی
http://seo98.ir/wp-content/themes/se...ges/dotted.gifبازی فن
با بک لینک پیج رنک بالا بردن زیاد هنر نیستش
جوابی دارین؟
-------------------
ضمنا کسایی که به ایشون رای دادن یا کلا چند تا پست دارن که اونم هاست دل و اینا خواستن(که مثل اینه به دوستت بگی برو به من رای بده)
کسی هم که تاپیک رو باز کرده خودش به سئو 98 داده نفر 3-4
بخدا منظوری از شرکت در این پست ندارم /من دلایلمو گفتم خودتون قضاوت کنین
بهترین سایت سئو
سئو98 است. همه این حرف ها شایعه ..... برای خراب کردن نام این سایت. ما که بهترین ها را داشتیم با این سایت ....
سایتهایی که سئو شده
اولا : downloadserial7.ir
یک ماهه سئو شده .همونطور که میدونید بعد از سئو حداقل 2 یا 3 ماه زمان هستش که سایت .....
دوما : newahang77.ir همونطور که قبلا گفتم یک هفته سئو شده و.........
سوما : فامیل منو.........:39:
چهارما : downloadserial7.ir
شما الان داخل گوگل میتونید سرچ کنیدمثلا همین سایتی که باهاش درصد هارو چک میکنید میگه باید h1 یکی دوتا باشه
دانلود سریال
دانلود فیلم و سریال
بدون شگ اول گوگل هستش
پنجما : در جواب :
ولی وقتی شما تو یه پیج سایتتون 10تا مطلب هستش همچین چیزی امکان نداره
هیچ چیزی امکان پذیر نیست
عزیز دل من زیر خط رو با سئو98 هستم نه با شما شما رو سر بنده جا داری ولی رو درصد اون سایتا نمیشه حساب باز کرد
موفق باشی
سئو98 رو خیلی ها تایید میکنن
از جمله خود من
منظورم این بودشما که مشتری ای سایت هستی تو این لحظه چطور بفکر عضویت و رای دادن افتادی
در هر حال خوش باشی
کسی که خواب هستش رو میشه بیدار کرد
ولی کسی که خودش رو به خواب زده رو نه
همه تو این تایپیک تایید میشن دیگه اسم نمیبرم اصلا هرچی که همه بگن درسته و...
ادامه این تایپیک مثل قطار شهر بازیه که باهاش به هیج جایی نمیشه رسید حداقل واسه خودم تجربه شد که دیگه شرکت نکنم
{ضمنا از قدیم گفتن تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها }
دوستان من میخوام وب سایت هاستینگ بزنم!وردپرس و whmc.کدوم شرکت خوب سئو میکنه که جواب بده؟
سئو 98 خوبه اما یکی انگار ناراضی بوده.من میخوام حرفه ای سئو شه
با سلام خدمت شما دوست عزیز .
متاسفانه شما دارید حرفی غیر منطقی میزنید . اولا که اینا گلچینی از نمونه کار های ما هست . دوما همه این ها در صفحان اول گوگل هستن . برای مثال من فقط چند تا کلمه و چند تا سایت رو میگم که ببینید :
خرید هاست , هاست لینوکس : Goldhostiran
سرور مجازی , خرید سرور مجازی , وی پی اس : Godserver
خرید V p n , خرید س ا ک س : ***baz , SpeedBaz
خرید وی پی اس : Vpspro
خرید س ا ک س : Dorsanet
علیمی : Hamid-Alimi.ir
لیچر - لیچر پرمیوم : Bestleech
تصفیه آب , دستگاه تصفیه آب , تصفیه هوا : Cheshmehsun
اینها فقط چند کلمه بود که در گوگل تاپ هستن ( جهت اطلاع شما )
در ضمن برای هیچکدوم از این سایت ها بجز مورد آخر بک لینک نگرفتیم . این ها فقط تعداد کمی از نمونه کار های ما بود .
شما هم که سئو دات آی آر رو تایید کردی احتمالا مدیر همون سئو آی آر هستی چون در انجمن پرشین تولز همون شخص مدیر سئو آی آر دقیقا همین حرف رو زده بودن و من جوابشون رو دادم و بقیه دوستان هم لطف کردن جواب دادن و ایشون کلا دیگه هیچی نگفت اونجا .
درباره اون اکانت هایی که مارو تایید کردن باید بگم که به من ربطی نداره و شما برا اینکه مطمئن بشید مال من نیست و تمام این ها مشتری بنده هستن میتونید از مدیریت بخواین که بررسی کنه چون تمام آی پی ها در اختیار مدیریت هست .
عزیزم اصولا وقتی بعضی ها چشم دیدن پیشرفت کسی رو ندارن میان و پشت سرش حرف میزنن . و هیچ چیزکی وجود نداره . تنها دلیلش همین هست . که ماهم از این خیلی خوشحالیم . وقتی میبینیم این حرفارو میفهمیم که از خیلی ها جلو هستیم و با این حرفا میخوان ... بهتر میدونم چیزی نگم . یاعلی
دوستان خودشون ببینن بیشتر کسایی که به بقیه هم رای دادن تازه کار هست اکانتشون و فعالیتی نداشته اکانت هاشون . پس 1 طرفه حرف نزنن بعضیا چون مدیون هستن
مدیر سئو 98 انسان شریفی هستن.و در قبال کاری که انجام میدن سنگ تموم میزارن.واسم جالبه.طرف اومده شصتومن داده میگه باید بک لینک سه ماهه میزاشتی!!!:78:
بیاین یاد بگیریم الکی کسی رو تخریب نکنیم.ممکنه کسیرو که شما قصد تخریبشو دارید این سابقشو ذره ذره جمع کرده.بعد بعضیا با اراجیفشون بنده خدارو زیر سوال میبرن
خیلی جالب فکر نکنم تو این لیست 2 تا شرکت بیشتر باشه !!
من سئو98 رو قبول دارم و بهش رای میدم . میهن سئو هم کارش خوبه
من میخوام بدونم چرا اینجا کسی اسمی از سئوباز تمیبره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمونه کار هاش رو با بقیه مقایسه کنید خودتون میفهمید چی میگم .
:|
پر بازده ترین
بهترینشون seo 98 هست هم هزینه اش بسیار مناسب هست هم نتیجه کار که واقعا حرف نداره !
زیاد توضیح نمیدم چون واقعا حرف ندارن !
ضعیف ترین
سیو تک رو به شدت رد میکنم !!! دلیلشم تا دلتون بخواد هست ! خواستید شفاف سازی کنم اگر وقت شد.
در کاندیدا ها جای 3eo.ir خالی بود
من چیزه خنده داری نمیبینم :|
نمیگم کارت بده صداباران رو خوب آوردی بالا
ولی فارکیدز رو که گرفتی هیچ تغیری نکرد :|
الان هم سایت دست پژواک هستش برا سئو
شرکت های گنده سئو کجا 4 تا وبمستر کجا
این جا حرفی از کاسپید و سئومتریل نمی بیینم
تو این لیست میهن سئو و فرا سئو تایید می شوند
موفق باشید
دوست باشید با هم ;)
سئوتک .
فارس کیدذ ;)نقل قول:
فارکیدز
از فارس کیدذ view source بگیرید حتما
<! SEO by : SEO TECH سئوتک | مرکز تخصصی خدمات سئو و بهینه سازی وب >
به مدیرش هم pm بدهید اگر عیبی از ما گفت گردن از مو باریک تر
یا علی .
اولا شما در تاپیک بالا گفتی شرکت ! عزیز مهم بازده و نتیجه کار مهمه نه اینکه اسم شرکتتو بگیری دستت علم کنی بگی آقا من شرکت دارم آقا من شرکت دارم آقا من شرکت دارم
اما بازده نداشته باشی !
دوما
دوستان خواستن شفاف سازی میکنم ! یه نمونه همین پکیج های ویژه نوروزیشون که ۹۹ هزار تومانه رو فقط کافیه یه بار بگیرید تا بفهمید چی میگم ;;)
شفاف سازی واسه شما یکی با سابقه تون تا دلت بخواد زیاده ;;) و شمام دوست داری بشینی قصه تعریف کنی و بگی آقا من شرکت دارم و آقا من شرکت دارم و دودورو دودو دو و فلان و فلان واسه بچه های وب هاستینگ
اما مشکل اینه من و امثال من وقتشو نداره گوش بده .... lol
سئو تک کار کردم خوب بوده
آقایون لطفا دیگه این بحث هارو نکنن . دعوا خواهشا نکنید . تمام . این فقط نظر سنجی هست . بذارید منحرف نشه . ممنون از همه ی دوستان .
عزیزان من این نظرسنجی رو بر اساس 5 سایتی که در گوگل برتر هستن با کلمه سئو و میزان رضایتمندی مشتریاشون توی این انجمن و پرشین تولز گذاشتم . پس لطفا نگن چرا فلانی نیست فلانی نیست . لطفا تاپیک منحرف نشه
بله حرفتون درسته.
ولی خداییش انسان با شخصیت و درست کار تر از 1admin.ir در زمینه سئو ندیدم تا الان
من به همه سئو کار ها سایتمو دادم از هیچ کدامشون هیچ نتیجه ای نگرفتم.
به جز میهن سئو و فراسئو به بقیه دادم ، کارهاشون روی هوا هستند.
انشالله آدم مثل مسعود جان همیشه توی کاراش موفق باشند.
شب همگی بخیر
فارس کیدذ
PersianStat.com - پرشین استت، آمار وب فارسی، شمارنده وبلاگ و سایت
امار را ببینید
پیرو صحبت دوستان فکر میکنم در تاپیک های مختلف هر دو عزیز ( هم جناب سئو 98 و هم جناب سئو تک ) در تاپیک های مختلف توسط کاربران تایید شدند طبیعتا آدم هر چقدر پول بده آش میخوره و سطح سئو میتونه از یک سئو لایت تا یک سئو کامل تعیین بشه که قیمت هم متفاوت هست و به نظر شخص بنده هیچ کس نمیتونه ادعا کنه که تمام پروژه های سئوش دقیقا 100 درصد اهداف رو برآورده کردند چون رقبای شما هم بیکار نیستند