-
سی پنل یا دایرکت ادمین؟
سلام به تمامی دوستان.قصد دارم نمایندگی مسترریسلر نامحدود با قیمت بیست هزار تومان در ماه ارائه بدم.میخواستم بدونم شما ها سی پنل رو بیشتر میپسندید تا سی پنل بگیرم یا دایرکت ادمینو میپسندید.خودم اولین نفری هستم که شرکت میکنم چون خودم به شخصه دایرکت رو بیشتر میپسندم.خواهشا پست نزنین.درضمن از لحاظ فروش بیشتر سعی کنین بگین:دی
موفق باشید
-
پاسخ : سی پنل یا دایرکت ادمین؟
بدون شک بهتون میگم دایرکت ادمین !
- عدم تحریم .
- هزینه لایسنس ارزان ( لایف تایم : 150 ت . ماهیانه : 13 ت )
- امنیت . سرعت و پایداری بالا .
در کل برا ما ایرانی ها همه طوره بهتر سی پنل هست .
-
ایرانی ها بیشترشون عقلشون در چشمشون هست
پس سی پنل
-
ولی دایرکت خیلی بهتره.خیلی بده که ایرانیا عقلشون توی چشمشونه!
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dr.Oxygen
ایرانی ها بیشترشون عقلشون در چشمشون هست
پس سی پنل
برای یوزر ایرانی بدون شک دایرکت ادمین و ربطی به چشم نداره و کاملا عقلانیه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
4 نفر!!!همین!
1000 نفرم بپرسی میگن سی پنل!! چون ایرانی جماعت سرش درد میکنه برای تحریم و... خدایی یک محصول داشتیم قیمتش بود 2000 تومان. کسی نمیخرید.قیمتش رو کردم 12000 تومان فقط جهت خنده چون مشتری نداشت. باورتون نمیشه 8 تا مشتری روز اول آمد!
دقیقا مثل ماجرای ویندوز و لینوکس و ماک هست. لینوکس و اپل ماک رو تو ایران همچین شناخته شده نیست و هر جا میری ویندوز استفاده میکنند. اما دریغ از اینکه لینوکس و ماک برای خودشون خدایی هستند..
دایرکت ادمین واقعا عالی هست.هم ساده هم پرسرعت و هم کاربردی..اما مشتری ها همچنان دنبال سی پنل!
-
خیلی جالبه
یه نظر سنجی میزارید بعد با گفتن این جمله که عقل ایرانی ها در چشمشونه مسیر رو به سمتی میبرید که هر کی گفت cPanel بهتره بی عقل محسوب بشه
دایرکت ادمین بسیار عالیست مخصوصا وقی مسئله تحریم پیش میاد ولی خیلی مونده به cPanel ّبرسه . واسه همینه که بی عقل هایی مثل Hostgator , Bluehost , Justhost که بهترین هاستینگ های جهان هستند از cPanel غیر امن و پر از باگ و کند و خلاصه به درد نخور استفاده میکنند .
هر موقع یاد گرفتید مودب باشید و منطقی حرف بزنید نظر سنجی ایجاد کنید . اینجا شده بچه بازی هر کی هر چی میخواد مینویسه کسی هم نیست نظارت کنه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
compiler
خیلی جالبه
یه نظر سنجی میزارید بعد با گفتن این جمله که عقل ایرانی ها در چشمشونه مسیر رو به سمتی میبرید که هر کی گفت cPanel بهتره بی عقل محسوب بشه
دایرکت ادمین بسیار عالیست مخصوصا وقی مسئله تحریم پیش میاد ولی خیلی مونده به cPanel ّبرسه . واسه همینه که بی عقل هایی مثل Hostgator , Bluehost , Justhost که بهترین هاستینگ های جهان هستند از cPanel غیر امن و پر از باگ و کند و خلاصه به درد نخور استفاده میکنند .
هر موقع یاد گرفتید مودب باشید و منطقی حرف بزنید نظر سنجی ایجاد کنید . اینجا شده بچه بازی هر کی هر چی میخواد مینویسه کسی هم نیست نظارت کنه!
ایول.حال کردم.زدی توی پوزش...!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
compiler
خیلی جالبه
نظر سنجی داره به سمت دایرکت ادمین پیش میره ها!!!!دایرکت 6 نفر سی 2 نفر!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
compiler
خیلی جالبه
دوست عزیز اگر منظورتون من هستم شاید منظور من رو متوجه نشدید
بنده منظورم اینه که وقتی سی پنل این همه محدودیت برای ما و تحریم گذاشته باز ما ایرانی ها میریم باهاش کار می کنیم اونم با این قیمت های لایسنسش
همین Hostgator , Bluehost , Justhost که مثال زدید مگه تحریم هستند؟ مگه پول کشورشون مثل ما بی ارزش هست؟
دوست عزیز چرا با این همه سختی از هنوز بریم سراغ سی پنل؟ وقتی دایرکت ادمین بدون تحریم با لایسنس لایف تایم فقط 250 تومان هست که سرعت بیشتری هم نسبت به سی پنل داره.
من نمیگم سی پنل بده و پره باگه بلکه میگم برای ما ایرانی ها خوب نیست.
به هر حال اگر ناراحت شدید از صمیم دل معذرت می خوام دوست عزیز
موفق و سربلند باشید
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
compiler
خیلی جالبه
دوست عزیز خود ما هم از سی پنل استفاده می کنیم و هم دایرکت ولی مشتری بیشتر سی پنل می پسنده
-
با Direct Admin خیلی حال می کنم.. :71:
-
هفت به چهار.دایرکت ادمین پیش افتاده:113:
-
عزیز همه چیز دایرکا ادمین عالیه ولی اگه فقط و فقط یه ویرایش کوچولو کنه مشتریاش دوبرابر میشن اونم فایل منیجرشه که خیلی خیلی داغونه! یه ادیت کوچولو بخوایم کنیم \درمون در میاد!!
-
هیچ شرکتی هنوز موفق نشده مثل سی پنل بنویسه شما نمونه بارز انجمن سی پنل رو ببنید انجمن دایرکت ادمین هم مینطور دایرکت ادمین کلا 3 نفر هستند که اصلا هم جزو اون شرکت نیستند و هر سوالی بپرسی یه جواب بی ربط میدهند و کارت حل نمیشه ولی سی پنل کسی که پاسخ میده کاملا وارد هست و 100% مشکل رو برطرف میکنه و راهنماییت میکنه
پشتیبانی دایرکت ادمین برای تایید لاینسس هم که کلا افتضاحه بعضی موقع ها تا 48 ساعت هم طول میدن
بعد راحتی که یوزر با سی پنل داره اصلا با دایرکت ادمین قابل مقایسه نیست.
قیمت لاینسس سی پنل هم 15-30 دلار هست که نسبت به در آمد شرکت های بزرگ هاستینگ دنیا این مبلغ واقعا ناچیزه و از همه مهمتر چندزبانه بودنش هست این میتونه مزیت بزرگی برای شرکت های بین المللی و چند ملیته باشه.
یک امکان دیگری هم که ارائه میده نسخه تریال هست که دایرکت ادمین این رو نداره
در کل دایرکت ادمین هیچ امکانی اضافه نداره (حتی در بعضی موارد کمتر هم داره) که بشه بخاطر اون از سی پنل گذشت
در مورد تحریم هم شما در هیچ کجای دنیا نمیتونید از هویت ایرانی تون چیزی رو مستقیم بخرید چون خودتون هم میدونید به مشکل میخورید اینو هم بگم هیچ کی از پول بدش نمیاد
-
توی ایران محبوب تر سی پنله..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shazo
توی ایران محبوب تر سی پنله..
سایر کشور های دنیا دایرکت ادمین محبوب تره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
compiler
سایر کشور های دنیا دایرکت ادمین محبوب تره؟
در مورد سایر کشور ها اطلاع دقیقی ندارم.. ولی یادم میاد یه تاپیک توی انجمن بود که توی ایران کدوم رو ترجیح میدن که سی پنل رای آورد..
اینجا هم تقریبا به همین شکله..
-
-
سی پنل چرا ؟ مهم ترین ویژگی صفحه اصلی سی پنل هست و قرار گرفتن آیکون ها به صورت منظم مهم ترین فرقش که نه من همه کاربران عاشق اون هستند آجاکس بودن سی پنل هست :71:
سی پنل هست در مقایسه با دایرکت آدمین فایل منیجر کاملی داره شما از ایجاد دیتا بیس بگیر تا .... از همه نظر سی پنل سر هست !
بهترین هاست های دینا سی پنل استفاده می کنن این یک دلیل هست که این کنترپنل نه در ایران بلکه همه جای دنیا محبوب هست .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
سی پنل چرا ؟ مهم ترین ویژگی صفحه اصلی سی پنل هست و قرار گرفتن آیکون ها به صورت منظم مهم ترین فرقش که نه من همه کاربران عاشق اون هستند آجاکس بودن سی پنل هست :71:
سی پنل هست در مقایسه با دایرکت آدمین فایل منیجر کاملی داره شما از ایجاد دیتا بیس بگیر تا .... از همه نظر سی پنل سر هست !
بهترین هاست های دینا سی پنل استفاده می کنن این یک دلیل هست که این کنترپنل نه در ایران بلکه همه جای دنیا محبوب هست .
سلام.باجازه بزرگان.بنده یه چندسالی میشه که توی کار هاستینگم.میدونم بسیاری از مردم سی پنل رو میپسندند.حتی بنده یه سایت خارجی زدم و هاست ب خارجی ها هم فروختم ک سی پنل خیلی فروش داشت.ولی از نظر بنده دایرکت ادمین بسیار پلن قدرتمندیه و خیلی برتری داره نسبت به سی پنل.مشکلی توی دایرکت ادمین نمیبینم.نمیدونم چطوره که همه سی پنل رو میپسندن.درسته که دایرکت ادمین برای هر بخش از آیکون استفاده نمیکنه ولی سی پنل استفاده میکنه ولی خوب هر سیستمی یه خصوصیتی داره که سیستم دیگه اونو نداره.آرزوی موفقیت دارم برای همه...عیدتون مبارک...!!!
-
سلام
هر دو کنترل خوب هستند و مزایا و معایب خودشون رو دارند.
هزینه: ۱۰۰٪ دایرکت ادمین با هزینه ۲ ماه سی پنل میشه یه لایف تایم گرفت
راحتی کار برای یوزر: سی پنل
راحتی کار برای ادمین سرور : باز نظر رابط کاربری سی پنل در این مورد بسیار قوی هست ولی دایرکت ادمین بیشتر باید کامند لاین استفاده کنید
که برای ادمین های تازه کار سخت تر هست.
مصرق منایع سرور : به نظر من دایرکت ادمین بسیار کمتر منابع مصرف میکنه و سریع تر هست. مخصوصا در مبحث بک آپ گیری.
دایرکت ادمین از نظر میدیریتی چیزی کمتر از سی پنل نداره ولی اکثرا از کامند لاین باید استفاده کنید.
یوزرها هم به راحتی با دایرکت ادمین کنار میاند.
در مورد تحریم و غیره هم که صحبت شد.
در اخر هم بگم من با دایرکت ادمین به مشکلات عجیب و غریب اصلا بر نمی خورم ولی سی پنل بله مشکلات عجیب و غریب بر خوردم.
-
من هم مثل بقیه ایرانی ها همیشه فکر میکردم بدون سی پنل نمیتونم این زندگی سگی رو تحمل کنم، اما مجبور شدم از دایرکت ادمین استفاده کنم.
البته استفاده من کاملا شخصی هست.
با امکاناتش هم کنار میام، کلی اسکریپت مدیریتی آماده داره، اما مثل سی پنل رابط تحت وب نداره و باید با putty تنظیم کنم. اگر دستورات ترمینال رو در حد پایه بلد باشید راحت از پس مدیریتش بر میاید.
سرعتش عالیه، سریع بک آپ میگیره، قالب capri هم نصب کردم و خیلی راحت تونستم باهاش کنار بیام.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
سلام
هر دو کنترل خوب هستند و مزایا و معایب خودشون رو دارند.
هزینه: ۱۰۰٪ دایرکت ادمین با هزینه ۲ ماه سی پنل میشه یه لایف تایم گرفت
راحتی کار برای یوزر: سی پنل
راحتی کار برای ادمین سرور : باز نظر رابط کاربری سی پنل در این مورد بسیار قوی هست ولی دایرکت ادمین بیشتر باید کامند لاین استفاده کنید
که برای ادمین های تازه کار سخت تر هست.
مصرق منایع سرور : به نظر من دایرکت ادمین بسیار کمتر منابع مصرف میکنه و سریع تر هست. مخصوصا در مبحث بک آپ گیری.
دایرکت ادمین از نظر میدیریتی چیزی کمتر از سی پنل نداره ولی اکثرا از کامند لاین باید استفاده کنید.
یوزرها هم به راحتی با دایرکت ادمین کنار میاند.
در مورد تحریم و غیره هم که صحبت شد.
در اخر هم بگم من با دایرکت ادمین به مشکلات عجیب و غریب اصلا بر نمی خورم ولی سی پنل بله مشکلات عجیب و غریب بر خوردم.
ممنون از نظرتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamkar
من هم مثل بقیه ایرانی ها همیشه فکر میکردم بدون سی پنل نمیتونم این زندگی سگی رو تحمل کنم، اما مجبور شدم از دایرکت ادمین استفاده کنم.
البته استفاده من کاملا شخصی هست.
با امکاناتش هم کنار میام، کلی اسکریپت مدیریتی آماده داره، اما مثل سی پنل رابط تحت وب نداره و باید با putty تنظیم کنم. اگر دستورات ترمینال رو در حد پایه بلد باشید راحت از پس مدیریتش بر میاید.
سرعتش عالیه، سریع بک آپ میگیره، قالب capri هم نصب کردم و خیلی راحت تونستم باهاش کنار بیام.
دایرکت ادمین بروز تر می باشد و جدیدترین ورژن های component ها در دایرکت ادمین براحتی قابل بروزرسانی هستش و در کل سرعت مناسب تری خواهد داشت
اما مدیر یک سرور دایرکت ادمین دانش بالاتری باید نسبت به سی پنل داشته باشد چون خیلی از مد ها یا ماژول ها را دستی باید کامپایل کند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
به شدت تایید میشه
-
دلیل اینکه خیلی از کاربرا ترجیح میدن از سی پنل استفاده کنن اینه که تجربه ی کار با دایرکت ادمین رو ندارن من خودمم وقتی برای اولین ار میخواستم از دایرکت ادمین استفاده کنم یه خورده دو به شک بودم ولی وقتی باهاش کار کردم بدجوری ازش خوشم اومد
-
یکی دیگر از مشکلات دایرکت ادمین هم نبود progress bar هنگام آپلود فایل هست که علاوه بر زیبایی در سی پنل که مثل سایت های فایل شیرینگ هست، وضعیت آپلود رو نشون میده و بعد از گذشت یک ساعت نمی بینید فایل ناقص آپلود شده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsdrive
یکی دیگر از مشکلات دایرکت ادمین هم نبود progress bar هنگام آپلود فایل هست که علاوه بر زیبایی در سی پنل که مثل سایت های فایل شیرینگ هست، وضعیت آپلود رو نشون میده و بعد از گذشت یک ساعت نمی بینید فایل ناقص آپلود شده.
لایک :113:
همین مورد می خواستم بگم یادم رفت سی پنل از نظر راحتی کاربر خیلی راحت هست شما در دایرکت آدمین اثری از آجاکس حتی یک مورد نمی تونید ببنید !
دایرکت مثل ویندوز ایکس پی هست قدیمی به نظر می رسه در ضاهر ولی سی پنل شبیه ویندوز هشت هست :71:
File manager دایرکت آدمین رو از هر کس بپرسد می گه به سختی می شه کار کرد موندم چرا این مورد حل نمی کنن .
-
شما فرض کنید ما و کاربرانمون بعد از 3 سال از پلسک اومدیم به سی پنل! گویی کز این جهان به جهان دگر شدم!
-
سی پنل واقعا رابط گرافیکی زیبایی داره
منو های منظم و در جای مناسب
مثلا فایل منیجر ها رو با هم مقایسه کنیم
تو سی پنل خیلی راحت میشه همه رو تیک زد تو دایرکت ادمین باید همه رو تک تک تیک بزنیم
برای اینکه کاری انجام بدیم تو دایرکت ادمین باید اسکرول رو حرکت بدیم بریم انتهای صفحه تو سی پنل خیلی راحت جلوی دستمون هست
خیلی چیزهای این شکلی
سی پنل از لحاظ گرافیک و کاربر پسند بودن حرف نداره
ولی سیاست کاریشون (لعنت الله علیه)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
تو سی پنل خیلی راحت میشه همه رو تیک زد تو دایرکت ادمین باید همه رو تک تک تیک بزنیم
بالای تیک ها نوشته selecet که اگر روش کلیک کنید همه را تیک میزنه عزیز!
البته از نظر من هم تنها مشکل دایرکت ادمین فایل منیجرش هست که خب با یک فایل منیجر کمکی برای خودمان و بعضی مشتریان مشکل را حل کرده ایم:
چیز خوبیه: AjaXplorer
با یک چیز در دایرکت ادمین خیلی حال کردم و آن کاملا مستقل بودن فولدرهای های هر دامنه است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
بهش توجه نکردم تا بحال چون زیاد خوشم نمیاد از این پنل استفاده کنم
اصل کلامم اینه که لقمه رو باید دوره سر پیچوند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
البته از نظر من هم تنها مشکل دایرکت ادمین فایل منیجرش هست که خب با یک فایل منیجر کمکی برای خودمان و بعضی مشتریان مشکل را حل کرده ایم:
چیز خوبیه:
AjaXplorer
با یک چیز در دایرکت ادمین خیلی حال کردم و آن کاملا مستقل بودن فولدرهای های هر دامنه است.
دقیقا برا دایرکت ادمین ما از این فایل منیجر استفاده کردیم ولی باید دستی اکانت ساخت برا هر کاربر یا برا هر کاربر یه فایل منیجر آپلود کرد !
مشکلی که ما ازش خیلی می ترسیم مشکل امنیتیش بود برا همین کنارش گذاشتیم .
1. دوستان رو امنیت این اسکریپت نظری ندارن ؟
2. میشه طوری برنامه نویسی کرد که بعد ساخت هر اکانت داخل این فایل مینجر خودش یه اکانت بسازه برا کاربر و وصل بشه به فایل منیجر اصلی دایرکت ادمین ؟
ممنون
-
تقریبا میشه گفت امکاناتشون در سطح ادمین و برای مدیر سرور یکسانه . WHM امکانات وب بیس در اختیار مدیر سرور قرار میده و دایرکت ادمین با کامند لاین کارو راه میندازه ولی اصل فرق تو سطح و level یوزر ها هست . قالب زیبا و ماژول های بسیار زیاد و رنگارنگ که هر چند ممعمولا استفاده ای هم نمیشه ولی کاربر رو جذب میکنه . مثلا فقط در زمینه سئو N تا ابزار و ماژول داره
به نظر من بزرگ ترین مزیت cPanel در اینه که جا افتاده و خیلی از کاربران باهاش احساس امنیت بیشتری نسبت به DA دارن . آدم همیشه حوصله توضیح دادن به یوزر رو نداره و بعضی از کاربران هم اصلا متقاعد نمیشند!
اگر به خودم بود حتما از دایرکت ادمین استفاده میکردم در تمام سرور ها ولی فعلا که نمیشه . شاید در آینده!
cPanel بهتره چون علاوه بر کیفیت و قدرت زیاد ، با تکنیک های مهندسی اجتتماعی ، بازار یابی و تبلیغات قوی ، طراحی زیبا و .... نظر عموم رو به نفع خودش تغییر داده . همیشه اونی موفق تره که نظر عموم و مردم رو جلب که که فعلا cPanel خیلی جلو تره
علاوه بر اون cPanel یه فروم بسیار قوی داره ، بر خلاف دایرکت ادمین که فقط 2-3 نفر پاسخگو هستند فروم cPanel مدیران پاسخگوی بیشتری رو داره و اونجا نمایندگانی حتی از CSF هم پاسخگوی شما خواهند بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
compiler
تقریبا میشه گفت امکاناتشون در سطح ادمین و برای مدیر سرور یکسانه . WHM امکانات وب بیس در اختیار مدیر سرور قرار میده و دایرکت ادمین با کامند لاین کارو راه میندازه ولی اصل فرق تو سطح و level یوزر ها هست . قالب زیبا و ماژول های بسیار زیاد و رنگارنگ که هر چند ممعمولا استفاده ای هم نمیشه ولی کاربر رو جذب میکنه . مثلا فقط در زمینه سئو N تا ابزار و ماژول داره
به نظر من بزرگ ترین مزیت cPanel در اینه که جا افتاده و خیلی از کاربران باهاش احساس امنیت بیشتری نسبت به DA دارن . آدم همیشه حوصله توضیح دادن به یوزر رو نداره و بعضی از کاربران هم اصلا متقاعد نمیشند!
اگر به خودم بود حتما از دایرکت ادمین استفاده میکردم در تمام سرور ها ولی فعلا که نمیشه . شاید در آینده!
cPanel بهتره چون علاوه بر کیفیت و قدرت زیاد ، با تکنیک های مهندسی اجتتماعی ، بازار یابی و تبلیغات قوی ، طراحی زیبا و .... نظر عموم رو به نفع خودش تغییر داده . همیشه اونی موفق تره که نظر عموم و مردم رو جلب که که فعلا cPanel خیلی جلو تره
علاوه بر اون cPanel یه فروم بسیار قوی داره ، بر خلاف دایرکت ادمین که فقط 2-3 نفر پاسخگو هستند فروم cPanel مدیران پاسخگوی بیشتری رو داره و اونجا نمایندگانی حتی از CSF هم پاسخگوی شما خواهند بود
اتفاقا هیچوقت از قالب های روی Cpanel خوشم نیامد و برای همین براش 2 تا قالب درست کردیم که استفاده می کردیم ( در امضا هست )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asrhosting
دقیقا برا دایرکت ادمین ما از این فایل منیجر استفاده کردیم ولی باید دستی اکانت ساخت برا هر کاربر یا برا هر کاربر یه فایل منیجر آپلود کرد !
مشکلی که ما ازش خیلی می ترسیم مشکل امنیتیش بود برا همین کنارش گذاشتیم .
1. دوستان رو امنیت این اسکریپت نظری ندارن ؟
2. میشه طوری برنامه نویسی کرد که بعد ساخت هر اکانت داخل این فایل مینجر خودش یه اکانت بسازه برا کاربر و وصل بشه به فایل منیجر اصلی دایرکت ادمین ؟
ممنون
میشه پلاگینش کرد که نصب بشه روی دایرکت ادمین.... ولی راحت نیست!