-
راهنمايي كنيد: كدام سيستم همكاري در فروش شارژ ؟
سلام. دوستان مي خواستم يه سايت فروش كارت شارژ بزنم ولي چون زياد وقت آزاد ندارم و سرمايه اوليه هم كمه ، مجبورم از يكي از همين سيستم هاي آماده يا همكاري در فروش استفاده كنم. بايد واسه تبليغات هم هزينه كنم. به نظرتون كدوم بهتره ؟
3 تاشو كه به نظرم خوب بودن اينا هستن :
1- رايانمهر : ليست سود . سودش بين 1.5 و 2 درصده.
البته 99 هزار هزينه نصب داره، و سالانه 161 هزار تومان. ( هزينه هاست و دامين با خودشونه )
2- اتو شارژ : كه 2% مبلغ شارژ سود ميده و روي سايت خودم نصب ميشه. اين سيستم رايگانه.
3- eways : اين هم رو سايت خودم نصب ميشه. سود دقيقش رو هنوز نميدونم ( بهشون ايميل زدم و پرسيدم ) . اين سيستم هم رايگانه.
نظرتون در مورد اين 3تا چيه ؟
سيستم هاي بهتري رو هم ميشناسيد ؟
-
پاسخ : راهنمايي كنيد: كدام سيستم همكاري در فروش شارژ ؟
رایانمهر: پول زور میگیره. کلا قبولش ندارم
اتوشارژ: نظری ندارم چون اطلاعی در موردش ندارم
eways: سیستم خوبیه توی همین فروم هم دوستان هستند که نمایندگی دارند ازش
من خودم از راهکار های نوین نمایندگی گرفتم.متعلق به سامان سیستم هست یا همون زرین پال. رایگان هست و البته open source و روی هاست خودمون نصب میشه.سایتم در امضا هست میتونید ببینید.
-
-
ممنون. با اين اوصاف فكر كنم (فعلا) eways برام به صرفه تره.
دوستاني كه با eways كار كردن ميتونن بگن سودش چند درصده ؟
تو سايتشون اينطوري زده :
سود شما به صورت درصدی (25% الی 50% از سود فروش هر کارت شارژ) محاسبه خواهد شد.
ولي بين 25 و 50 تفاوت زياده. در ضمن ننوشتن "سود فروش" چقدره. اگه مثل سايت هاي ديگه باشه، اگه با 50% حساب كنيم كمتر از 2% كل مبلغ شارژ ميشه. ( رايان مهر با 66% پورسانت ميشه 2% )
-
بهترین نمایندگی رایگان (فعلا) شارژ نیک می باشد که 2 درصد هم سود میده
شارژ هم به صورت مستقیم و هم به صورت کارت شارژ
فعلا رایگان نماینگی میده
برای ایرانسل ، همراه اول ، تالیا و رایتل فعال می باشد
دارای قالب های زیبایی هست به نمونه سر بزنید..........>www.20ta.ir
بخش مدیریت قوی داره
برای ثبت نام عجله کنید چون ممکنه دیگه رایگان نباشه
فراهم کردن دامنه با خود شماست البته از سایت خودشون میشه دامنه خرید که 5000 تومان برای ir هست البته اگه از قبل دامنه دارید مشکلی نیست
لینک ثبت نام................>ثبت نام
-
-
والا من که از قبل عید از سایت eways درخواست دادم
دامنه ثبت کردم
دی ان اس هم ست کردم دامنه بالا نمیاد هنوز
کم کم دام منصرف میشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdi.gh
دامنه ثبت کردم
کم کم دام منصرف میشم
منم مثل شما بودم تا اینکه منصرف شدم و از شارژ نیک استفاده کردم اینم سایت منه........>www.20ta.ir
از توضیحات بالا برای ثبت نام استفاده کن.اگه توی سایت رفتی دیدی نوشته هزینه راه اندازی50000 تومان مشکلی نیست چون این هزینه برای الان نیست و فعلا رایگانه
-
اخه تو سایت قسمت اخبار زدند تا 16 فروردین رایگانه
زیبایی سیستم قاصدک چشمو گرفته
-
بنده هم نیازمند نمایندگی فروش شارژ هستم . از یه جا نمایندگی گرفتم نتونستن درگاه رو روی بانک گردشگری ساپورت کنند همونجور موند .
کدوم یک از سیستم های بالا امکان رو می تونن فراهم بکنند .(درگاه ملت نباشه بلکه گردشگری باشه )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdi.gh
اخه تو سایت قسمت اخبار زدند تا 16 فروردین رایگانه
زیبایی سیستم قاصدک چشمو گرفته
سلام
هنوز هم رایگانه عجله کن
توی سایت عضو شو تیکت درخواست بفرست تا دی ان سی رو بهت بده.دی ان سی رو روی دامنه ی خودت ست کن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
666regab
بنده هم نیازمند نمایندگی فروش شارژ هستم . از یه جا نمایندگی گرفتم نتونستن درگاه رو روی بانک گردشگری ساپورت کنند همونجور موند .
کدوم یک از سیستم های بالا امکان رو می تونن فراهم بکنند .(درگاه ملت نباشه بلکه گردشگری باشه )
سيستمی که راهکارهای نوين ميده قابليت اضافه کردن درگاه های بانکی شما رو داره و درگاه بانک گردشگری هم به سادگی روش قابل فعال شدن هستش.
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
سلام , دوستانی که سایت شارژ میخوان در خدمتشون هستیم شبکه فروش قاصدک
قابل فعال شدن بر روی دامنه , ساب دامنه و همچنین سیستم فروش شارژ با درگاه بانکی خود شما 100 هزار تومان (در صورت فعالیت مناسب در طول یک ماه مبلغ گرفته شده برای سیستم برگشت داده میشه)
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
666regab
سلام , همانطور هم که ذکر کردم در پورتال , درگاه بانک گردشگری شاید 1 % هم استفاده کننده نداشته باشه ! و به همین خاطر روی شبکه قاصدک ساپورت نمیشه
دلیل انتخاب بانک ملت به این دلیل هست که به اشخاص حقیقی درگاه میده و تسویه حساب به صورت آنی هست
موفق باشید
-
دوستان ماژول بانک ملت را برای >> راهکارهای نوین فروش شارژ تلفن همراه کسی کد نویسی نکرده است؟ مازول ملت را سامان سیستم ارائه نمی دهد. اما اسکریپت رایگان جهت نصب در هاست ارائه می شود
-
خرید شارژ ایرانسل | خرید شارژ همراه اول | کارت شارز
این سایت هم همکاری در فروش داره !
کسی تست کرده ببینِ چجوریاست ؟
-
نقل قول:
دامنه ثبت کردم
کم کم دام منصرف میشم
الان نزديك دو هفته هست در خواست دادم اصلا هيچ خبري نيست
يه بار هم زنگ زدم يه اقايي ورداشت كه كلي با هم خنديديم
اينطور كه مشخصه سرورشون پر شده :67:
و در خواست ها هم سر به فلك كشيده
خوب ديگه 48 ساعت كه هيچ فك كنم 4800 ساعت بايد صبر كنيم تا نوبتمون شه
من كه دارم منصرف ميشم ، دارم مي ميرم از بس كه التماسشون كردم فك كنم نظرشون اين باشه كه برم شركتشون اونجا خودم رو جلوشون بكشم يا اقدام به خودسوزي كنم تا نمايندگي بهم بدن
يعني يه دل پري ازشون دارم كه خدا مي دونه !!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ققنوس
الان نزديك دو هفته هست در خواست دادم اصلا هيچ خبري نيست
يه بار هم زنگ زدم يه اقايي ورداشت كه كلي با هم خنديديم
اينطور كه مشخصه سرورشون پر شده :67:
و در خواست ها هم سر به فلك كشيده
خوب ديگه 48 ساعت كه هيچ فك كنم 4800 ساعت بايد صبر كنيم تا نوبتمون شه
من كه دارم منصرف ميشم ، دارم مي ميرم از بس كه التماسشون كردم فك كنم نظرشون اين باشه كه برم شركتشون اونجا خودم رو جلوشون بكشم يا اقدام به خودسوزي كنم تا نمايندگي بهم بدن
يعني يه دل پري ازشون دارم كه خدا مي دونه !!!!
من هم زنگ زدم گفتم ارسال میکنیم اما 4 روزه خبری نیشت
جالب اینجاست یکی از دوستان من از یک سایت دیگه درخواست دادن که فکر کنم زیر نظر eways کار میکنه تو یه روز فعال شده سیستم روی دومین
-
سلام ,
دوستانی که میخوان سایت شارژ , همکاری در فروش و از وب سرویس فروش شارژ استفاده کنند میتونند از شرکت ما که یکیاز توزیع کنندگان رسمی ایرانسل هست استفاده کنند.
اکثر سیستم های فروش از وب سرویس ما دارن استفاده میکنند و ما آماده پاسخگویی به مشتریان جدید نیز هستیم !
لینک ما در ایرانسل : http://www.irancell.ir/Portal/Home/D...5-1c94e3a8637f
برای راهنمایی بیشتر میتونید از طریق یاهو یا تلفن با من در ارتباط باشید.
آقا تو یاهو ادد کردم لطفا جواب بدید
-
اگر دوستان کسی دانش برنامه نویسی دارد ماژول ملت را برای >> راهکارهای نوین فروش شارژ تلفن همراه آماده کند تا همه بتوانند به صورت رایگان از این اسکریپت استفاده کنند
-
خوب من با eways تماس گرفتم و گفتن قراره درخواست ها اتومات بشه و به زودي رسيدگي ميشن
:66:
-
هر درخواست راه اندازی وب سایت شارژ پذیرفته میشه با من در تماس باشید
04113367979 داخلی 6801
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzhost
هر درخواست راه اندازی وب سایت شارژ پذیرفته میشه با من در تماس باشید
04113367979 داخلی 6801
موفق باشید
100 هزار تومان؟؟
دوستان کسی دانش برنامه نویسی ماژول ملت برای اسکریپت راهکارهای نوین فروش شارژ تلفن همراه را ندارد؟ اسکریپت رایگان است و ماژول چند بانک را رایگاه راه اندازی می کنند تنها ماژول ملت ندارد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
100 هزار تومان؟؟
دوستان کسی دانش برنامه نویسی ماژول ملت برای اسکریپت
راهکارهای نوین فروش شارژ تلفن همراه را ندارد؟ اسکریپت رایگان است و ماژول چند بانک را رایگاه راه اندازی می کنند تنها ماژول ملت ندارد
تازه میگن شما باید پول واریز کنید و به اندازه پولی که تو پنلتون شارژ می کنید به مشتریتون شارژ ارائه میشه!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lkmew
تازه میگن شما باید پول واریز کنید و به اندازه پولی که تو پنلتون شارژ می کنید به مشتریتون شارژ ارائه میشه!!
کلا 2 درصد سود ارائه می دهند. شما حساب کنید. یک نفر در ابتدار کار 100 هزار تومان هزینه کند تنها برای خرید اسکریپت این شرکت. با محاسبه 2 درصد سودی که ارائه می دهند باید شما باید 5 میلیون تومان به صورت خالص شارژ فروش داشته باشید تا هزینه اسکریپت تامین شود :دی
در محاسبه ی بالا فعلا کاری به وعده و قول هایی که می دهند نداریم زیرا معلوم نیست اصلا عملی شود یا خیر ( اگر فروش خوبی داشته باشید هزینه اسکریپت به صورت شارژ برگردانده می شود )
همین سیستم را مثلا راهکارهای نوین فروش شارژ تلفن همراه به همراه درگاه چند بانک به صورت رایگان در اختیار مشتری قرار می دهد باز هم خیلی افراد ایراد می گیرند :دی
-
سلام ,
دوستانی که اصلا سر رشته ندارن اینجا شلوغ کاری نکنن لطفا ! همین شرکت هایی که اینجا ذکر شده همشون روی وب سرویس شبکه فروش قاصدک دارن فعالیت میکنند !
چون اغلب دوستانی که سایت شارژ میخوان سیاهی لشکر هستند ما هم مجبور شدیم این کار رو انجام بدیم و 100 تومن بگیریم شرکت ما یکی از توزیع کننده های اصلی ایرانسل و همراه اول هست و 100 هزار تومان مبلغی نیست که ما بر نگردونیم فقط جهت این گرفته میشه که از این سیاه لشکر بازی ها خلاص بشیم و در ضمن مقابل 260 290 تومن هایی که شرکت های دیگه میگیرن و بر نمیگردونن مبلغی نیست !!!!!
این وب سایت 3 درصد سود داره و 2 درصد هم نیست و به صورت اختصاصی ارائه میشه و کاربر میتونه به سلیقه خودش 1000 تا کار برای افزایش فروشش انجام بده به صورتی که ما مشتری داریم پنل نوشته با همین وب سرویس و زیر مجموعه گرفته تو شهر خودش و روزی بالای چندین میلیون تومان فروش داره و فکر کنم درامدش از کل هاستینگ های این تاپیک بیشتر هست.
برای دوستانی هم که مایل نیستند 100 تومن خرج کنن سرویسی داریم برای همکاری در فروش که 2 درصد فیکس سود میده و قشنگ دستشو میگذاریه جیبش و فروش میکته
حالا بازم سوالی بود در خدمت هستم در ضمن دمکراسی اینجا برقراره میتونه از اسکریپت های سایر دوستان که زیر مجمعه قاصدک هستند استفاده کنه :66:
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lkmew
سلام ,
همین سیاهی لشکر یکیش پیدا شد ! شما همکاری در فروش کار کنید 0 تومن هزینه داره
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
کلا 2 درصد سود ارائه می دهند. شما حساب کنید. یک نفر در ابتدار کار 100 هزار تومان هزینه کند تنها برای خرید اسکریپت این شرکت. با محاسبه 2 درصد سودی که ارائه می دهند باید شما باید 5 میلیون تومان به صورت خالص شارژ فروش داشته باشید تا هزینه اسکریپت تامین شود :دی
در محاسبه ی بالا فعلا کاری به وعده و قول هایی که می دهند نداریم زیرا معلوم نیست اصلا عملی شود یا خیر ( اگر فروش خوبی داشته باشید هزینه اسکریپت به صورت شارژ برگردانده می شود )
همین سیستم را مثلا
راهکارهای نوین فروش شارژ تلفن همراه به همراه درگاه چند بانک به صورت رایگان در اختیار مشتری قرار می دهد باز هم خیلی افراد ایراد می گیرند :دی
دوست عزیز ما در صورت اینکه 1 میلیون تومن در طول یک ماه , 1.5 ماه فروش داشته باشه مبلغ رو بر میگردونیم ! یعنی روزی 20 30 تومن و فکر نکنم مبلغ بزرگی باشه !
در ضمن شما میتونید از اسکریپت جناب محمدی استفاده کنید (نوین ویز) که رایگان هست
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
100 هزار تومان؟؟
دوستان کسی دانش برنامه نویسی ماژول ملت برای اسکریپت
راهکارهای نوین فروش شارژ تلفن همراه را ندارد؟ اسکریپت رایگان است و ماژول چند بانک را رایگاه راه اندازی می کنند تنها ماژول ملت ندارد
شما می خواید 5 ملیون بخوابونی تا 2.5% سود بگیری؟
100 تومن شما به این شرکت برای یک بار میدد و 2.5 یا 3% می گیرید و اگر فروشتون تو یک ماه 3000000 ملیون باشه به قول اپراتورشون پول برگشت می خوره
در ظمن قاصدک از سمت ایرانسل تایید شده است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PardakhtNet
شما می خواید 5 ملیون بخوابونی تا 2.5% سود بگیری؟
100 تومن شما به این شرکت برای یک بار میدد و 2.5 یا 3% می گیرید و اگر فروشتون تو یک ماه 3000000 ملیون باشه به قول اپراتورشون پول برگشت می خوره
در ظمن قاصدک از سمت ایرانسل تایید شده است
طی صحبت هایی که امروز شد این مبلغ 3 میلیون تومان به یک میلیون کاهش یافت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzhost
سلام ,
همین سیاهی لشکر یکیش پیدا شد ! شما همکاری در فروش کار کنید 0 تومن هزینه داره
موفق باشید
عزیز جان اینجا انجمن بحث و گفتگوئه. استارترش هم شما نیستید اینجا تعیین تکلیف کنید. پس یا جواب نده یا درست حرف بزن.
وقتی تو سایتتون یا توضیح نذاشتید یا توضیحاتتون ناقصه نتیجه همین میشه.
شما اگه تو صفحه همکاری در فروش یه کلمه توضیح پیدا کردی ما هم پیدا کردیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzhost
طی صحبت هایی که امروز شد این مبلغ 3 میلیون تومان به یک میلیون کاهش یافت
لطفا در مورد 3 میلیون تومان و یک میلیون تومان توضیح دهید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzhost
سلام ,
دوستانی که اصلا سر رشته ندارن اینجا شلوغ کاری نکنن لطفا ! همین شرکت هایی که اینجا ذکر شده همشون روی وب سرویس شبکه فروش قاصدک دارن فعالیت میکنند !
خير
ما يک مدت برای تست با قاصدک هم کار کرديم اما به دليل کيفيت بد سرويس دهی که در چند تيکت ذکر شده مجبور شديم به تجارت همراه سينا انتقال بديم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
لطفا در مورد 3 میلیون تومان و یک میلیون تومان توضیح دهید
اگر فروش شارژ شما در یک ماه 3 میلیون تومان و یا الان گفت 1 میلیون تومان برسد مبلغ 100 تومن شما را پس میدهند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lkmew
عزیز جان اینجا انجمن بحث و گفتگوئه. استارترش هم شما نیستید اینجا تعیین تکلیف کنید. پس یا جواب نده یا درست حرف بزن.
وقتی تو سایتتون یا توضیح نذاشتید یا توضیحاتتون ناقصه نتیجه همین میشه.
شما اگه تو صفحه همکاری در فروش یه کلمه توضیح پیدا کردی ما هم پیدا کردیم.
به دلیل جدا کردن سرویس های لینکی از همکاری در فروش که دیروز این کار انجام شده مطلب بخش مرتبط در حال تکمیل هست فردا عصر تکمیل خواهد شد.
دوست عزیز من فقط جواب دادم ظاهرا شما داری درست حرف نمیزنی.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
خير
ما يک مدت برای تست با قاصدک هم کار کرديم اما به دليل کيفيت بد سرويس دهی که در چند تيکت ذکر شده مجبور شديم به تجارت همراه سينا انتقال بديم.
هیچ مشکلی در سرویس دهی وجود نداره , اگر منظور شما استفاده از یک متد به قول شما اضافی برای مشخص شدن وضعیت اپراتور هست شما احتمالاٌ با چنین سیستم هایی اصلا کار نکردید یا آشنایی ندارید !
به وب سایت اصلی شرکت الکا پرداز اگه مراجعه کنید لیست پروژه هایی که انجام شده قابل مشاهده هست که خودش بیان گر وضعیت فنی این شرکت هستش.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzhost
به دلیل جدا کردن سرویس های لینکی از همکاری در فروش که دیروز این کار انجام شده مطلب بخش مرتبط در حال تکمیل هست فردا عصر تکمیل خواهد شد.
دوست عزیز من فقط جواب دادم ظاهرا شما داری درست حرف نمیزنی.
موفق باشید
تغییری در شرایط دریافت اسکریپت شما ایجاد خواهد شد؟
هزینه را حذف کنید و یا حداقل هزینه 100 هزار تومان را به کمتر از 50 هزار تومان کاهش دهید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
تغییری در شرایط دریافت اسکریپت شما ایجاد خواهد شد؟
هزینه را حذف کنید و یا حداقل هزینه 100 هزار تومان را به کمتر از 50 هزار تومان کاهش دهید
سلام ,
فکر نکنم تغییری حاصل بشه چون ما به مشتریان فعال نیاز داریم و تا به حال چندین نفر در طول این 2 3 روز اقدام به خرید و نصب همین سیستم کرده اند