-
6 فایل پیوست
فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
به نام خدا
اول از همه نکته بگم واسه نارس سرور که سوال دوستان هست که موردی پیش نیاد و اسپمی نداشته باشیم !!!
بنده به دلیل مشکلاتی از نارس سرور جدا شدم و دیگه با اونا کار ندارم مشتری های اونا هم تو تاپیک خودشون پست بدن ممنو میشم این موضوع رو جدا رعایت کنید.با تشکر
این اولین افرهای پرشیا سرور هست که در اینجا قرار میگیرد .
نصب سیستم عامل های : ویندوز 2003، ویندوز 2008 ، لینوکس ، میکروتیک ،ibsng تمامی به صورت رایگان انجام میشود
-
پاسخ : فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
آقای زارعی تایید میشن
با تیم قبلیشون کاری ندارم . ولی با خودشون مشکلی نداشتیم تا حالا :53:
-
پاسخ : فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
سلام
تایید میشن 100%
اخلاق خوب . کیفیت خوب . پشتیبانی هم از طریق یاهو بیشتر انلاینن و از طریق تلفون هم جواب میدن:x
-
-
بههههههه بهههههههه سلام خدمت آقا رضای گل و سایر دوستان
بنده همین الان آفر آقا رضا رو دیدم
دوستانی که مدت هاست به دنبال سرور با کیفیت ، پر سرعت ، بدون قطعی و با قیمت مناسب هستند حتی لحظه ای هم درنگ نکنند
من خودم هم سرور uk دارم از ایشون و هم usa
بسیار راضی هستم ، کیفیت و سرعت عالی ، آپتایم 100% ، حتی یک بار هم قطعی نداشتم ، و از همه مهمتر پشتیبانی و برخورد بسیار خوبشون با مشتریه
فرصت رو از دست ندین
سرویس های آقا رضا 100% مورد تایید می باشند
یا حق :-*
-
نزدیک 4 ماه ازشون سرور دارم با رم 2 گیگ
آپ تایم 100% بوده حتی با این وضعی که redstation پیدا کرده سرور ایشون مشکلی نداشته.
تو این 4 ماه هم نیازی به پشتیبانی نداشتم که بخوام راجبش نظری بدم.
امیدوارم سرویس دهیشون در همین حد بمونه.
-
-
من حدود 7-8 ماهه از ایشون وی پی اس می گیرم هم از وی پی اس و هم ار ساپورت ایشون راضی هستم .
-
دامت گرم با این سرورها و پشتیبانی . امیدوارم موفق باشین
-
سلام آقای زارعی عزیز
ایشون مورد تایید هستن من با تیم قبلی لیشون و فعلیشون کار کردم الان سال دوم هستش و همین الان ازشون 9 تا سرور دارم حتما دوستان استفاده کنید همین که با تلفن جواب میدن کلی ارزش داره
موفق باشی پرشیا سرور :53:
-
ما هم کم کم داریم می ریم تو سال دوم استفاده از سرویس های این دوستان . همه چیز عالی و ساپورت از همه چیز عالی تر
-
بنده الان نزدیک به یک سال هست که دارم با آقای زارعی کار میکنم و ایشون 100 درصد مورد تایید هستند.با خیلی از دوستان کار کردم و یه سری مشکلات برام پیش امد ولی تا به هیچ مشکلی با آقای زارعی برای من پیش نمیمده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen6558
رزرو...
رزرو کردید :d
یعنی چی؟:39:
-
من امروز از اقای زارعی خرید کردم بسیار خوش برخورد بودن و خیلی سریع کمتر از 30 دقیقه سرور را بهم تحویل دادن و پیگیری هم کردن سرعت سرورشونم خوبه ایشالله همیشه اینجوری باشه :53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
آقای زارعی تایید میشن
با تیم قبلیشون کاری ندارم . ولی با خودشون مشکلی نداشتیم تا حالا :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HAMIDELECTRONIC
سلام
تایید میشن 100%
اخلاق خوب . کیفیت خوب . پشتیبانی هم از طریق یاهو بیشتر انلاینن و از طریق تلفون هم جواب میدن:x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meisamjasem
بههههههه بهههههههه سلام خدمت آقا رضای گل و سایر دوستان
بنده همین الان آفر آقا رضا رو دیدم
دوستانی که مدت هاست به دنبال سرور با کیفیت ، پر سرعت ، بدون قطعی و با قیمت مناسب هستند حتی لحظه ای هم درنگ نکنند
من خودم هم سرور uk دارم از ایشون و هم usa
بسیار راضی هستم ، کیفیت و سرعت عالی ، آپتایم 100% ، حتی یک بار هم قطعی نداشتم ، و از همه مهمتر پشتیبانی و برخورد بسیار خوبشون با مشتریه
فرصت رو از دست ندین
سرویس های آقا رضا 100% مورد تایید می باشند
یا حق :-*
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MiladPei
نزدیک 4 ماه ازشون سرور دارم با رم 2 گیگ
آپ تایم 100% بوده حتی با این وضعی که redstation پیدا کرده سرور ایشون مشکلی نداشته.
تو این 4 ماه هم نیازی به پشتیبانی نداشتم که بخوام راجبش نظری بدم.
امیدوارم سرویس دهیشون در همین حد بمونه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novintak2
کارشون درسته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gasem_h
من حدود 7-8 ماهه از ایشون وی پی اس می گیرم هم از وی پی اس و هم ار ساپورت ایشون راضی هستم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wicked
دامت گرم با این سرورها و پشتیبانی . امیدوارم موفق باشین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash_arash127
سلام آقای زارعی عزیز
ایشون مورد تایید هستن من با تیم قبلی لیشون و فعلیشون کار کردم الان سال دوم هستش و همین الان ازشون 9 تا سرور دارم حتما دوستان استفاده کنید همین که با تلفن جواب میدن کلی ارزش داره
موفق باشی پرشیا سرور :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahin_mahvareh
بنده الان نزدیک به یک سال هست که دارم با آقای زارعی کار میکنم و ایشون 100 درصد مورد تایید هستند.با خیلی از دوستان کار کردم و یه سری مشکلات برام پیش امد ولی تا به هیچ مشکلی با آقای زارعی برای من پیش نمیمده.
با تشکر از تمامی دوستان .نظر لطفشون رو ارائه دادند .این شالله همیشه راضی باشید
موفق باشید
-
تا به اینجا هرکسی سفارش داده ارسال کردیم سریع کمتر از 30 دقیقه !!!!
ولی تضمین ما 1 الی 24 ساعت میباشد اگر یک موقع دیر شد تحویل نهایت تضمین ما 24 ساعته هست !
-
سلام همچین چیزی داری
فضا: 100 گیگ
پورت: 1 گیگابیت
ترافیک : نامحدود
رم:1024 اختصاصی
سی پی یو: Xeon 4 core
پنل ریبوت:بله
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidrayaneh
سلام همچین چیزی داری
فضا: 100 گیگ
پورت: 1 گیگابیت
ترافیک : نامحدود
رم:1024 اختصاصی
سی پی یو: Xeon 4 core
پنل ریبوت:بله
بله.قیمت 30 تومان از انگلیستان میتونم بدم خدمتتون
پورت 100 از امریکا xlhost میتونم ارائه بدم بهتون.
موفق باشید
-
دیروز سفارشا تحویل داده شد ! در کوتاه ترین مدت یکی هم نظرش رو نمیده [-(
حالا 1 مین داون بشه سرور یا .... اینجا میره رو هوا :65:
:d (فقط جهت اپ)
-
با سلام و احترام
از ایشون سرویس گرفتم راضیم
-
سلام قیمت هارد اضافه 50 یا 100 گیگ چقدر است؟
سرور انگلستان پورتش یک گیگ؟ تا چقدر سرعت دانلود تضمین میکنید؟
-
هارد هر 100 گیگ =10 تومان
وضعیت انگیلستان بدونید یه خورده بهم ریخته ولی باز خواستید میتونم بدمتون .
امریکا هست 5 مگ به بالا تضمین میکنم.
-
من الان یک ساله دارم باهاش کار میکنم راضی هستم شده من 3 ماه تاخیر افتاده شارژ سرورم ولی ایشون سرورو نگاه داشته و حرفی هم نزده
در کل ادم باجنبه ای هستن و مورد تایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nars_Vps
بله.قیمت 30 تومان از انگلیستان میتونم بدم خدمتتون
پورت 100 از امریکا xlhost میتونم ارائه بدم بهتون.
موفق باشید
این vps انگلستان با لیسنس سی پنل چقدر تموم میشه//راستی تورنت -لیچ کردن فایل-آپلود سنتر-هاست دانلود مجازه///رراستی سرور انگلستان پورتش 1 گیگ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidrayaneh
این vps انگلستان با لیسنس سی پنل چقدر تموم میشه//راستی تورنت -لیچ کردن فایل-آپلود سنتر-هاست دانلود مجازه///رراستی سرور انگلستان پورتش 1 گیگ؟
هزینه سرور +15 دلار=56 تومان میشه به نرخ امروز
همه چیز مجازه تا وقتی اخطار نیاد باید مراقب باشید.
اپلود سنتر هاست دانلود -تورنت هم خودم دانلود میکنم تقریبا کاری ندارن
بله 1 گیگ هست ولی جدیدا رد استیشن سرچ کنید میبینید مشکل خورده.بد نیست ولی در حد قدیمش نیست.
-
ای پی میدید پینگ تست کنم.
-
-
منم از ایشون خرید کردم خیلی سطح علمیشون خوبه همونی هست که میخوام
امید وارم بیشتر از اینها با هم کار کنیم .
کاملا تایید میشن
-
-
سلام!
کیفیت سرور ها رو تائید می کینم
یک سرویس خواستیم 72 ساعته خبری نیست d:
این پست من یک نکته نقض در دل خودش داره ! اگر فهمدید اون چیه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wanener
سلام!
ممنون از تاییدتون !!!:d
مهندس حالا اینجا اسپم میدین توی پست فروش من معماء طرح میکنید؟ :65:
-
فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
روی سرور xlhost امکان استفاده از تورنت هست؟
میزان سی پی یو اختصاصی؟
میزان پورت اختصاصی؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cacodemon
روی سرور xlhost امکان استفاده از تورنت هست؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
خیر به هیچ عنوان !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wanener
سلام!
فکر کنم برعکسش انجام شده :d
-
salam be hamegi,man bish az yek sale ke az aghaye zare khadamat migiram kheyli ham azashun razizam ham az khadamateshun ham poshtibanishun:111:,be khatere hame chi azashun tashakor mikonam:53: :x
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebl_9
من امروز از اقای زارعی خرید کردم بسیار خوش برخورد بودن و خیلی سریع کمتر از 30 دقیقه سرور را بهم تحویل دادن و پیگیری هم کردن سرعت سرورشونم خوبه ایشالله همیشه اینجوری باشه :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohsen6558
با سلام و احترام
از ایشون سرویس گرفتم راضیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
net_sir
من الان یک ساله دارم باهاش کار میکنم راضی هستم شده من 3 ماه تاخیر افتاده شارژ سرورم ولی ایشون سرورو نگاه داشته و حرفی هم نزده
در کل ادم باجنبه ای هستن و مورد تایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooriavps
منم از ایشون خرید کردم خیلی سطح علمیشون خوبه همونی هست که میخوام
امید وارم بیشتر از اینها با هم کار کنیم .
کاملا تایید میشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
رضا جان تایید میشن. ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elshan22
salam be hamegi,man bish az yek sale ke az aghaye zare khadamat migiram kheyli ham azashun razizam ham az khadamateshun ham poshtibanishun:111:,be khatere hame chi azashun tashakor mikonam:53: :x
با تشکر از تایید دوستان و اینکه نظرشون رو لطف کردند در مورد ما .امیدواریم به همین روال پیش بریم و به مشکلی نخوریم.
-
تیم قبلی که ایشون کار میکردند (نارس سرور) پشتیبانی کاملا ضعیف بود خدمات هم خیلی بد سرعت ها هم خیلی پایین. پدر ما رو هم در آوردن با این Down کردن هاشون. تقریبا نصف روز ما Down بودیم بعد دوستان تلفن ها رو خاموش میکردند تا ما مزاحم نشیم.
در نهایت هم تقریبا 70 هزار تومان پول من بالا کشیده شد. و سرور من رو خاموش کردند و گفتند که روشن هم نمی کنیم حالا اینجا دوستان چه دسته گلی می خوان به آب بدن خدا میدونه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MShirzadi
تیم قبلی که ایشون کار میکردند (نارس سرور) پشتیبانی کاملا ضعیف بود خدمات هم خیلی بد سرعت ها هم خیلی پایین. پدر ما رو هم در آوردن با این Down کردن هاشون. تقریبا نصف روز ما Down بودیم بعد دوستان تلفن ها رو خاموش میکردند تا ما مزاحم نشیم.
در نهایت هم تقریبا 70 هزار تومان پول من بالا کشیده شد. و سرور من رو خاموش کردند و گفتند که روشن هم نمی کنیم حالا اینجا دوستان چه دسته گلی می خوان به آب بدن خدا میدونه.
دوست عزیز اینجا تاپیک فروش هست :)
شکایات خودتون رو تو بخش http://www.webhostingtalk.ir/f129/ مطرح کنید .
-
به نظرم اگه اینجا بخوایم در مورد مشکلات هم صحبت کنبم بد نیست چون ملت باید بدونن که چی رو می خوان بخرن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MShirzadi
عزیز یکم دقت کنید من با اونا ربطی ندارم.وقتی با من بودید 1 من قعط نبودید .2 ماه تمدید کردید مدارکش هست خواستید بدم !
2 تا هارد اضاف کردید و 1 ترا هارد پس کیفیت ساپورت بنده خوب بوده که شما اینکار ها رو کرده باشید!
وقتی من رفتم خودتون بودید که باز رفتید از اونا خرید کردید !!!
و دقت هم کرده باشید نوشتم اول تاپیک کاربران نارس سرور اینجا نظر بدن به منظره اسپم هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alikhkh
بعضی یا شعورشون نمیشه یا خودشون شون رو به بی شعوری میزنن
با تشکر از شما دوست عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MShirzadi
به نظرم اگه اینجا بخوایم در مورد مشکلات هم صحبت کنبم بد نیست چون ملت باید بدونن که چی رو می خوان بخرن.
اسپم ندید