سلام
شما از نظر امنیت ، فروش و .... کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید؟
Cpanel یا Direct Admin
برای نصب روی سرور
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
شما از نظر امنیت ، فروش و .... کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید؟
Cpanel یا Direct Admin
برای نصب روی سرور
ممنون
Cpanel ==> نظر شخصی
CPanel = Better
اما ، باید با ترس و لرز بفروشی ، چون هر لحظه ممکنه تحریم بشی !
پس DA !
سی پنل = بسیار حرفه ای و قدرتمند ولی مشکلات تحریم را در پی داره
دایرکت ادمین = یک پنل با مکانات متوسط - عدم مشکل تحریم و قیمت پایین که با توجه به مشکلات تحریم پیشنهاد میشه از این استفاده کنید
همچنین پنل های رایگان دیگری وجود دارند که میتونید ازشون استفاده کنید
مشتری بیشتر از کدوم خوشش میاد؟ <):)
Cpanel !
معمولا سی پنل
ولی وقتی پنلتون بسته شد مشتری از زیر سوال بردن شما خوشش میاد . پس تجربه ها رو تجربه نکنید .
جیگرم کباب شد ممد جون!نقل قول:
من مشتری داشتم که با کلوکسو راضیش کردم
Edit Shod
شما همون تحریم را بهش بگو !!! خیلی مهمه !
بری direct بهت بگم سردرد میگیری... بهترین فقط cpanel
خودت رو راحت كن : دایرکت ادمین بدون دردسر
آخرش چیکار کنم؟ :-ss
کی تجربش بیشتره ؟
کسی تاحالا با سی پنل تحریم شده؟
درست هست اشکالاتی در دایرکت ادمین وجود داره ولی جواب تمامی سوالات و مشکلات در فروم این شرکت وجود داره
دوست عزیز مدتی پیش تعداد زیادی از شرکت ها و افرادی که از سی پنل استفاده میکردن دچار مشکل شدن و پنل های اونها بسته شد اگر تمایل داشتید در پیغام خصوصی بهتون توضیح میدم
ولی دایرکت ادمین با ظاهری بسیار ساده که حتی میتوانید کلیه منو ها را به فارسی تبدیل کنید . و مهمترین مسله ای که باید در نظر بگیرید عدم مشکل تحریم هستش که به هیچ وجه شما تحریم نمیشید و پنل شما بسته نمیشه ولی در مورد سی پنل این مورد به دفعات تکرار شده و دوستان و همکاران زیادی از این مسله اسیب دیدن .
اکانت ماهانه را میتونید بین 6 تا 7 دلار خریداری کنید حتی برخی شرکت های هاستینگ بصورت رایگان هم در اختیار شما قرار میدهند .
سایت فارسی : www.directadmin.ir
فروم و سایت انگلیسی : DirectAdmin Web Control Panel
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
نیازی به اسم بردن نیست ولی در سال های گذشته و دوئستانی که در سال های قبل تو این حرفه فعالیت داشتند یادشون هست چه شرکت هایی و چه افرادی از این مسله اسیب دیدن .
ولی خوب جدیدا افراد بدون تجربه و بدون اگاهی قبلی از این استفاده میکنند و هیچ احتمالی برای بسته شدن پنل و مشکلات نمیدن .
تجربه ها را تجربه نکنید .
حتی اگه بازم مشکل دارید اینجا رو امضا کنید تا شاید روزی سی پنل تحریم رو برداره http://www.petitiononline.com/mod_pe...ed.cgi?2211700
http://www.google.com/#hl=fa&lr=&q=%...e8c13c3cf1b84e
موفق باشید
ای سی پنل که از همه سرتری ... دل همگان را میبری
قربون آن قد و بالت ......... قربون آن هدر سیات
تو راحتی از همه بهتری ..... بیا پیشم تحتقاری
دایرکت کنیم زیر پاها ... لهش کنیم با هر دوپا
بیا که جون من تویی... سی پنلی تو خدایی
شعری من در آوردی در قالب برتری سی پنل در مقابل دایرکت!!:103:
مسلما سی پنل بهتره
ولی اگه بخوای در دسر نداشته باشی دایرکت ادمین من با دایرکت ادمین زیاد کار کردم و به شما هم
پیشنهاد می کنم.
اگه لایسنس هم خواستی در خدمتم.
چند نفر دیگه هم لطفا نظر بدند کامل مطمئن بشم
Cpanel License For Iranian - Signatures
فعلا این رو امضا کنید و ارسال کنید شاید روزی از تحریم در بیاد و بتونید ازش استفاده کنید . با توجه به شواهد و تجربه در ایران استفاده از سی پنل توصیه نمی شود
cPanel برای مشتری و کلا بهتره
ولی من DA رو بیشتر دوست دارم
فعلا که چند ماهی میشه که خبری از آبجوش (جوشا) نیست
http://www.webhostingtalk.ir/f57/%D9...A7%D9%86-6861/
این شرکت پشتیبان منو سسپند نکرده تحریم شده!
مسلمه که سی پنل بهتره . پشتیبانیش عالیه اما به شرطی که ایرانی نباشی کلا .
برای ما ایرانی ها دایرکت ادمین خوبه .
من الان 3 ساله دارم کار میکنم هم خودم راضیم هم مشتری
مشتری داشتم دیوونه سی پنل اما الان که داره با دایرکت ادمین کار میکنه خیلی خوشش اومده و میگه دیگه نمیتونم با سی پنل کار کنم .
دایرکت ادمین مشکلی داشته باشی ایمیل بزنی حداکثر 12 ساعت بعد مشکلتو برطرف میکنن
راستش من تو کار سرور نیستم! من یک مشتری هستم که از بیشتر هاستینگ ها هاست داشتم و دارم! درسته من از سی پانل خوشم میاد ولی! بعد از اینکه سرور تحریم شد و چند تا مشکل برای من و شرکت به وجود اومد از اون به بعد به دایرکت ادمین علاقمند شدم!
ولی خدایی دایرکت ادمین به این جلال و عزمتش نتونسته یه سیستم خوب با آجاکس کار کنه که حداقل خوب به کار بیاد
بازم! میگم مشتری به سی پانل علاقه داره! ولی لگه بتونی مشکل تحریم رو کنترل کنی! چطور خدا میداند
اگه ما ها جمع بشیم
یه قالب خیلی خوب بره دایرکت ادمین بنویسیم وضعش بهتر میشه ...
(اونی رو که نوشتن و بچه ها هم تاپیک زدن بره خریدش رو ول کنید)
من یه قالب اساسی میگم
حرفه ای Cp
کاربر پسند Cp
امکانات Cp
امنیت Cp
ولی مشکل تحریم هم داره . . .
یه مورد
امنیت دایرکت ادمین از سی پنل بهتره ...
یعنی چی؟
یعنی سایت هایی که از دایرکت استفاده می کنن با تکنولژی آجاکس مشکل دارن؟؟؟؟
با سپاس
یا علی
اگر مدیر سرور هستی برای هاست سایت خودت می خوای دایرکت ادمین ولی اگر برای مشتری های ایرانیت می خوای سی پانل . چون سی پانل به نظر کاربر شیک هست و راحت . ولی دایرکت ادمین حرفه ای سبک امنیت بیشتر . چه کنیم که تو ایران مشتری عقلش به چشمش هست !
همینجوری که دوستان گفتن و من پیشنهاد میکنم سی پنل نصب کنید روی سرور :)
موفق و پیروز باشید
درود
با عرض معذرت باید خدمت سروران گلم عرض کنم بحث هایی که تا حالا شد هیچ کذوم به هیچ دردی نمیخورد.(با عرض معذرت)
اینجوری بگین
سی پنل چه امکاناتی داره که دایرکت نداره؟
دایرکت چه عیب هایی دارد که سی پنل ندارد؟
و بلعکس
بازهم عذرخواهی
با سپاس
یا علی